Jump to content

Adaptor SCART -> DVI [found]

Wizard!

Recommended Posts

Αύριο θα παραλάβω έναν αποκωδικοποιητή για δορυφορική. Οι έξοδοι που έχει είναι οι κλασσικές RCA (Video-Left-Right) και SCART. Θέλω να τον συνδέσω στο monitor που έχει 2η είσοδο DVI, αναλογική.

Ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος? Ξέρετε που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο: http://www.gefen.com/kvm/product.jsp?prod_id=3258 ?

Στο mediamarkt, έχει αντάπτορα SCART σε VGA (8-9 ευρώ) από εκεί λογικά βάζεις vga-hdmi 2ο adaptora και το έκανες... αν και έχω κάποιες αμφιβολίες γιατί το DVI είναι ψηφιακό ενώ το scart αναλογικό...

Τελικά ώρες ώρες, εμείς οι Έλληνες είμαστε για κλωστιές... :mad:

Τυπώνω εχθές την εικόνα με το adaptor και ξεκινάω μιά βόλτα από Σύνταγμα, Πατησίων, Στουρνάρη να δω μήπως το βρω πουθενά...

Μαγαζί 1.

-Γειά σας. Υπάρχει αυτό (δείχνω τη σελίδα)

-Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα...

-Μα.... υπάρχει, νά'το... :blink:

-Δε βγαίνει κάτι τέτοιο, αλλά και να βγαίνει δε θα δουλεύει!

-Δηλαδή ο αμερικάνος που το βγάζει σε επίχρυσο, το βγάζει για διακοσμητικό? :getlost:

Μαγαζί 2.

-Αυτό είναι πατέντα και δε θα σου δουλέψει...

-Εεε... δεν είναι πατέντα... Το κατασκευάζει η Gefen που έχει πολύ ακριβά καλώδια για Hi-fi συστήματα... Το πουλάνε 50$, λέτε να μη δουλεύει?

Μαγαζί 3.

-Δεν το φέρνουμε γιατί δε δουλεύει!

-Κι αυτοί το πουλάνε για να κάνουν αρπαχτή? :...: Αμερικάνοι είναι, δεν είναι Έλληνες...

-Μα δε δουλεύει κύριε, το SCART είναι αναλογικό και το DVI ψηφιακό, πως να δουλέψει?

-Το DVI-I το ξέρετε...? Αναλογικό είναι... :getlost:

Ευτυχώς σήμερα το πρωί μου απάντησαν από την Ελληνική αντιπροσωπεία (www.projecting-art.com) όπου θα μου το φέρουν σε 5-7 ημέρες με 55 :T:

Εντάξει αλλα για φαντασου και τι ακουνε καθε μέρα... μια φορα εκατσα για 2ωρες σε καταστημα με κινητα που εχει ενας παιδικος μου φιλος και επαθα πλακα με το τι μπορει να ζητάει ο κοσμος ή τι απαιτήσεις εχει.... μιλαμε για πολυ ασχετοσύνη ακομα και για τα βασικα...

Προφανως τον πηρε η μπαλα των 100 άσχετων που μπαινουν καθε μερα σε ενα κατάστημα και ρωτάνε οτι μπορει να φανταστει ο καθένας... απλα ο Wiz! ηξερε τι ζηταγε, ετυχαν στην περιπτωση ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.