Jump to content

Δεν αναβει η οθονη...

hayabusa

Recommended Posts

Οι τρυπες της μητρικης για να βιδωθει πανω στην βαση του κουτιου ειναι συγκεκριμενες αναλογα τη θεση που θα την τοποθετησεις. Πριν την τοποθετηση βαζουμε κατι σαν βιδες βαση οι οποιες αν δεν αντιστοιχουν σε τρυπα πανω στη μητρικη τοτε την βραχυκυκλωνουν.

Φίλε hayabusa όταν λές άπειρα ρισέτ του ΒΙΟΣ εννοείς μπαταρία έξω? και εάν ναι την έβγαλες τουλάχιστον για κανένα 20 λεπτο?

Βγάλε την μπαταρία για μισή ώρα και βάλε την ξανά και τα ξαναλέμε.

Και μη βιάζεσαι

Αρχική απάντηση από VIL

Βγάλε την μπαταρία για μισή ώρα και βάλε την ξανά και τα ξαναλέμε.

Και μη βιάζεσαι

θα το κανω,κανενα προβλημα...δεν ειναι ομως παρα πολλη η μιση ωρα;

δεν υπαρχει καμια βιασυνη...

βασικα υπαρχει περιπτωση το προβλημα αυτο να προκληθηκε απο την αλλαγη επεξεργαστη; Οχι ε;

Εμένα όσες φορές και αν σκάλωσε η Abit το πολύ 5λεπτο να την είχα έξω την μπαταρία...

Αρχική απάντηση από hayabusa

δεν υπαρχει καμια βιασυνη...

βασικα υπαρχει περιπτωση το προβλημα αυτο να προκληθηκε απο την αλλαγη επεξεργαστη; Οχι ε;

Εάν έγιναν όλα σωστά όχι (τόν κοίταξες προτού τον βάλεις τα ποδαράκια ήταν καθαρά?)

Αρχική απάντηση από mech5107

Εμένα όσες φορές και αν σκάλωσε η Abit το πολύ 5λεπτο να την είχα έξω την μπαταρία...

Την αφήνεις και λίγο παραπάνω για να είσαι και σίγουρος φίλε mech5107 και χωρίς βιασύνη για να αποκλίσεις την περίπτωση αυτήν στο παρόν πρόβλημα

ΕΔΙΤ Σας έδειξε και η τιβί και πάλη μπράβο ;):T: :magic:

Δεν λέω ότι δεν κάνει δουλειά...απλά στην δικία μου nf7-s δεν θέλει πολύ για να στρώσει...

τελικα μαλλον καποιο βραχυκυκλωμα πρεπει να γινοταν αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα που...τεσπα, για την ιστορια την μπαταρια την εβγαλα και τελικα την ξεχασα με αποτελεσμα να μεινει εξω καμια ωρα :D. Ομως ουτε και αυτο ελυσε το προβλημα...

Τελικα τα ξαναεβγαλα ολα εξω τα τσεκαρα και τα ξαναεβαλα ενα-ενα και bootαροντας καθε φορα που συνεδεα και απο να περιφερειακο το προβλημα δεν ξαναεμφανιστηκε και πλεον το μηχανημα λειτουργει κανονικα...

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...!

Μπορεί να είναι τα πάντα..Την τελευταία φορά που το έπαθα, έπηξα μόνο και μόνο στην ιδέα να τα βγάλω όλα και να τα ξαναβάλω μέσα..Σκέψου οτι σκεφτόμουν να πάρω καινούριο μηχάνημα..(Pentium 4 έχω και είμαι ούτως ή άλλως έτοιμος για αναβάθμιση)Έμεινα 3 μέρες χωρίς Η/Υ και όταν πήρα απόφαση να το φτιάξω έκανα μια τελευταία δοκιμή και άναψε..Χωρίς να του κάνω τίποτα...Πριν μερικά χρόνια μου είχε συμβεί το ίδιο και όταν άνοιξα να δω τι παίζει είχε ψηθεί μια κατσαριδούλα πάνω στις μνήμες..

Anyway...solution time..

Βγάλτα όλα απο το κουτί..Και βάλε σε ένα φελιζόλ ή μία μικρή κούτα τη μητρική με τα βασικά που χρειάζεται για να δουλέψει..(τροφοδοτικό,μνήμες,κάρτα γραφικών και σκληρό)..

’ναψε τον...να σιγουρέψεις οτι δεν έχει καεί πράμα..και στη συνέχεια ξαναβάλτα προσεκτικά στο κουτάκι βάλε και κανα κομμάτι χαρτί στην ανάγκη μεταξύ μητρικής και κουτιού μπας και ακουμπάει πουθενά...

Αυτά...

Hope it works... :flex:

Αρχική απάντηση από nikolios

...άνοιξα να δω τι παίζει είχε ψηθεί μια κατσαριδούλα πάνω στις μνήμες... :flex:

Ελιωσα στο γέλιο...:laughing::rofl:

Αρχική απάντηση από mech5107

Ελιωσα στο γέλιο...:laughing::rofl:

Εμένα που δουλευα με ανοικτό κουτί (λόγω αφαιρεσης ανεμιστήρα για τεχνικούς λόγους) και έπεσε 1 Ευρώ πάνω στην κάρτα γραφικών... Οθόνη Dead. Φανταζεσαι φρικη που ένιωσα οταν το διαπίστωσα :p

Aναλογο με την κατσαριδα επαθε και ο αδερφος μου αλλα με τριζονι...περιττο να πω τι επαθε μητρικη και τριζονι....:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.