disssconected Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Ρε παιδιά χθες την ώρα που επαιζα fear σε κάποια φαση μου κολάει και εκανα ρεσταρτ...μετα ομως ανοιγω το pc και μετα απο καποιο χρόνικο διάστημα μου βγάζει εξοικονόμιση ενέργειας και κλείνει η οθόνη κολώντας και το πληκτρολογιο...μερικές φορές γίνεται αυτο οταν παω να τρέξω κάποια εφαρμογή (μου εχει τυχει οποτε παω να ανοίξω το k-light codec media player classic να γίνεται αμεσως αυτο, καθως επίσης και οταν παω να ανοιξω το word). Τι μπορεί να φταει? δεν θυμάμαι να μου εχει ξανατύχει κατι παρόμοιο...:...:
disssconected Ιανουάριος 7, 2008 Author #3 Ιανουάριος 7, 2008 οχι...xp...λέτε να φταίνε η μνήμες? γιατι κατι παρόμοιο ειχε αντιμετωπίσει και ενας φίλος και εφτεγε η ram...πως μπορώ να το τσεκαρω για να βεβαιωθω?
disssconected Ιανουάριος 8, 2008 Author #4 Ιανουάριος 8, 2008 Παιδες χοντρο πρόβλημα...εκει που ειναι ανοιχτος ολα καλα μια χαρα σε καποια φαση μου πετάει ξαφνικά εξοικονομιση ενεργειας στην οθόνη και σβηνει καθως επισης και κολαει το ποντικι με το πληκτρολογιο ομως το pc παραμένει ανοιχτο...τι μπορει να φταιει?
Tr4gikOsS Ιανουάριος 10, 2008 #5 Ιανουάριος 10, 2008 To pio logiko einai oti kapio problima exei sti sundesi me ta bismata... To eixa pathei kai egw me to pliktrologio kai eftege to oti de to eixa balei kala sto bisma.... auto epatha egw.....
pontium Ιανουάριος 11, 2008 #7 Ιανουάριος 11, 2008 Μάλλον φταίει η πολύ εξοικονόμιση ενέργειας,δεν φτάνει ρεύμα ούτε για το keyboard:p
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.