valasis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Τωρα τελευταια παρατηρησα ενα ενοχλητικο διακοπτομενο βουισμα απο το κουτι (Silverstone TJ 09) και αφου τα ελεγξα ενα-ενα βρηκα οτι φταιει ενας απο τους σκληρους δισκους (Samsung). Που να μην ειχε και αντικραδασμικες λωριδες στα πλαινα στις θεσεις που μπαινουν οι σκληροι στο κουτι. Υπαρχει τροπος να το αντιμετωπισω; Eχει γινει πολυ ενοχλητικο αυτο το βουισμα επειδη ο Η/Υ βρισκεται στο δωματιο που κοιμαμαι.
ea6gka Ιανουάριος 7, 2008 #2 Ιανουάριος 7, 2008 lol λεμε και ο δικος μου 500ρης συντονιζει το lian li !!!!!! και ημουν ετοιμος να κανω θρεντ. σου κανει βουητο μπασο που η ενταση του ανεβοκατεβαινει?
valasis Ιανουάριος 7, 2008 Author #3 Ιανουάριος 7, 2008 Ακριβως ετσι. Μου ερχεται να τον παρω και να τον πεταξω στα σκουπιδια. Αν ειναι δυνατον. Πρωτη φορα δοκιμαζω Samsung επειδη δεν βρηκα WD.
Spyrus Ιανουάριος 7, 2008 #4 Ιανουάριος 7, 2008 Ποιος Samsung είναι; Γιατί είναι ήσυχοι (τουλάχιστον ο 320άρης που έχω).Είναι με ένα ή δύο platter;
valasis Ιανουάριος 7, 2008 Author #5 Ιανουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από Spyrus Ποιος Samsung είναι; Γιατί είναι ήσυχοι (τουλάχιστον ο 320άρης που έχω). Είναι με ένα ή δύο platter; Ειναι 321KJ και απο οτι ειδα πρεπει να ειναι με δυο platter. Το θεμα ειναι οτι οι δονησεις που δημιουργουνται απο τον σκληρο μπορουν και συντονιζουν το κουτι σε αντιθεση με τον Western Digital με τα ιδια χαρακτηριστικα.
mitsosoft Ιανουάριος 7, 2008 #6 Ιανουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από ea6gka lol λεμε και ο δικος μου 500ρης συντονιζει το lian li !!!!!! και ημουν ετοιμος να κανω θρεντ. σου κανει βουητο μπασο που η ενταση του ανεβοκατεβαινει? Το ίδιο ακριβώς μου έκανε και εμένα ένας 500αρις που είχα πάρει και έφυγε όπως ήρθε μέσα σε μια μέρα αφού μου έσπασε τα νεύρα. Πληροφοριακά πήρα άλλο ένα κομμάτι για ένα γνωστό μου λίγο αργότερα (1-2 εβδομάδες) αλλά αυτός δεν παρουσίαζε κάτι τέτοιο.
ea6gka Ιανουάριος 7, 2008 #7 Ιανουάριος 7, 2008 μωρε θα τον πηγαινα πισω αλλα που θα βαλω τα 300 γιγα που εχω ηδη βαλει?
Maximus Ιανουάριος 7, 2008 #8 Ιανουάριος 7, 2008 Να σου δανείσω κανά Lacie ρα, 3 έχω Χωρίς πλάκα, όταν ανέβω και θες, πες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.