Jump to content

Samsung 320gb και συντονισμος κουτιου

valasis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τωρα τελευταια παρατηρησα ενα ενοχλητικο διακοπτομενο βουισμα απο το κουτι (Silverstone TJ 09) και αφου τα ελεγξα ενα-ενα βρηκα οτι φταιει ενας απο τους σκληρους δισκους (Samsung). Που να μην ειχε και αντικραδασμικες λωριδες στα πλαινα στις θεσεις που μπαινουν οι σκληροι στο κουτι.

Υπαρχει τροπος να το αντιμετωπισω; Eχει γινει πολυ ενοχλητικο αυτο το βουισμα επειδη ο Η/Υ βρισκεται στο δωματιο που κοιμαμαι.

lol λεμε και ο δικος μου 500ρης συντονιζει το lian li !!!!!! και ημουν ετοιμος να κανω θρεντ. σου κανει βουητο μπασο που η ενταση του ανεβοκατεβαινει?

Ακριβως ετσι. Μου ερχεται να τον παρω και να τον πεταξω στα σκουπιδια. Αν ειναι δυνατον. Πρωτη φορα δοκιμαζω Samsung επειδη δεν βρηκα WD.

Ποιος Samsung είναι; Γιατί είναι ήσυχοι (τουλάχιστον ο 320άρης που έχω).

Είναι με ένα ή δύο platter;

Αρχική απάντηση από Spyrus

Ποιος Samsung είναι; Γιατί είναι ήσυχοι (τουλάχιστον ο 320άρης που έχω).

Είναι με ένα ή δύο platter;

Ειναι 321KJ και απο οτι ειδα πρεπει να ειναι με δυο platter. Το θεμα ειναι οτι οι δονησεις που δημιουργουνται απο τον σκληρο μπορουν και συντονιζουν το κουτι σε αντιθεση με τον Western Digital με τα ιδια χαρακτηριστικα. :TD:

Αρχική απάντηση από ea6gka

lol λεμε και ο δικος μου 500ρης συντονιζει το lian li !!!!!! και ημουν ετοιμος να κανω θρεντ. σου κανει βουητο μπασο που η ενταση του ανεβοκατεβαινει?

Το ίδιο ακριβώς μου έκανε και εμένα ένας 500αρις που είχα πάρει και έφυγε όπως ήρθε μέσα σε μια μέρα αφού μου έσπασε τα νεύρα. Πληροφοριακά πήρα άλλο ένα κομμάτι για ένα γνωστό μου λίγο αργότερα (1-2 εβδομάδες) αλλά αυτός δεν παρουσίαζε κάτι τέτοιο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.