Jonnie_chivas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 παιδια θελω να αλλαξω τα win απο αγγλικα σε ελληνικα γιατι δεν μου αναγνωριζει τα ελληνικα και μου τα βγαζει ιερογλιφικα!!υπαρχει καποια λυση?
Spyrus Ιανουάριος 7, 2008 #2 Ιανουάριος 7, 2008 Έχεις εγκαταστήσει τα ελληνικά;Πήγαινε στα regional settings/keyboard και διάλεξε ελληνικά
jpavly Ιανουάριος 7, 2008 #3 Ιανουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από Spyrus Έχεις εγκαταστήσει τα ελληνικά; Πήγαινε στα regional settings/keyboard και διάλεξε ελληνικά Nope. Όχι ακριβώς. Control Panel, Regional and Language Options, Greek και Greece στις δύο επιλογές και μετά στο Tab Advanced πάλι Greek
Spyrus Ιανουάριος 7, 2008 #4 Ιανουάριος 7, 2008 Είμαι σε Linux και δεν τα θυμάμαι τώρα από έξω.Οπότε καλύφτηκα από πάνω.
jpavly Ιανουάριος 7, 2008 #5 Ιανουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από Spyrus Είμαι σε Linux και δεν τα θυμάμαι τώρα από έξω. Οπότε καλύφτηκα από πάνω. Ναι βρε δεν είπα κάτι απλά μη ψάχνει το path το παληκάρι
Jonnie_chivas Ιανουάριος 7, 2008 Author #6 Ιανουάριος 7, 2008 ευχαριστω παιδια αλλα απο εκει το εχω κανει και μπορω και γραφω σε word για πχ αλλα αμα βαλω ενα προγρ σε ελληνικα δε μου τα εμφανιζει!!
hayabusa Ιανουάριος 7, 2008 #7 Ιανουάριος 7, 2008 καπου εκει αν θυμαμαι καλα υπαρχει η επιλογη choose language for non-unicode programs....Πας εκει και επιλεγεις ελληνικα...
jpavly Ιανουάριος 7, 2008 #8 Ιανουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από Jonnie_chivas ευχαριστω παιδια αλλα απο εκει το εχω κανει και μπορω και γραφω σε word για πχ αλλα αμα βαλω ενα προγρ σε ελληνικα δε μου τα εμφανιζει!! Και στο Advanced tab? Εκεί την πατάει όλος ο κόσμος..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.