Jump to content

XP και Vista dual boot...με τίποτα!!

yannis76

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να κάνω εγκατάσταση σε dual boot τα Vista αλλά με τίποτα!! Το σύστημα παγώνει στο σημείο "Completing Installation..." Καμιά ιδέα;

Asus P5B

2GB RAM

E6600

Geforce

X-Fi

Ευχαριστώ πολύ για τα ποστ, αλλά το πρόβλημα μου είναι πιο πολύπλοκο...Ακολουθώ τα βήματα όπως περιγράφονατι στους περισσότερους αντίστοιχους οδηγούς, αλλά το PC παγώνει στο σημείο "Completing installation..."

Πρόσφατα πέρασα xp & vista στον υπολογιστή του αδερφού μου. Πέρασα πρώτα τα xp (έκανα τον δίσκο σε 2 partition) και έπειτα πέρασα τα vista στο δεύτερο partition. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Δουλεύει μια χαρά και ξεκινάει από όποια windows διαλέξεις στην αρχή που βγαίνουν οι επιλογές.

Και εγω το ιδιο, και μάλιστα με 3 λειτουργικά. WIN XP 32, WIN XP 64, VISTA 64. Κανένα πρόβλημα, ολα δουλευούν μια χαρά. Ενοείτε πρώτα έκανα εγκατάσταση τα WIN XP 32 μετά WIN XP 64 και τέλος VISTA 64.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.