Jump to content

μνημες φτηνές για oc

gar

Recommended Posts

παίδες ενας φίλος θελει να κάνει πσι και θέλει να κάνει κάτι οικονομικό και εγώ να προσπαθήσω να του το ανεβάσω σε mhz. απο προηγούμενη μου εμπειρία με τις gail gold 800mhz δεν έμεινα ευχαριστιμένος. μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες γύρω στα 80 ευρώ που να φτάνουν τουλάχιστον στα 950 μηζ?μιλάω πάντα για 2gb ddr2.:D

πάρε τις AxeRam από το πλαίσιο... μην ξεχάσεις να τσεκάρεις αν είναι με κωδικό Ν μετά το barcode ...

Αν θέλει ο φίλος σου να διαθέσει ακόμα 20 ευρά πορεί να πάρει τις Mushkin 1066...

Αρχική απάντηση από ultraex2005 [Σήμερα, στις 21:45]

παρε σαν της δικες μου teamgroup elite 800αρες απο πλαισιο πανε 1000+ με 5αρια 2.1-2.2 volt με μονο 69εuro !!!!!!!!! νομιζω θα εισαι καλα με αυτες

Επειδή η παραγελλία θα γινει μέσω νετ δεν πιστεύω να θέλει να τσεκάρω τπτ serial?

αυτές είναι?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=924415

αυτες ειναι καλυτερες απο της δικες μου τις elite και εχουν και 69 ευρο εμενα ειναι 800αρες με

5αρια και πανε 1000 παλι με 5αρια αυτες πιστευω αν και τιποτε δεν ειναι σιγουρο

στις μνημες θα πηγαινουν ακομα καλυτερα

Αρχική απάντηση από Spyrus

Θέλουμε ακριβη νούμερα αν μπορείς.

Αν 1000άριζουν με 2.2 volt @ 4-4-4- τότε λένε.

Επ αυτο πρεπει να το τεσταρω μολις βρω χρονο ;)

Επειδη δεν τις εχω σε δικο μου pc εχω της 667 (που 800αριζουν με 4-4-4-10)

Θα παω στου φιλου μου και θα σου πω.. Αλλα νομιζω πως γινονται 1000mhz με 4-4-4-12..

Αλλα για να μην λεμε και μακακιες θα το τεσταρω πρωτα και θα σ πω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.