AGRIMI Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα μου την msi 7800 gtx. ενώ δεν έχω ποτέ πειράξει τίποτα παρατήρησα στο Everest μετά από 2 χρόνια ότι το geometric domain είναι 275 από 470, shader domain είναι 275 από 430 και το rop domain είναι 275 από 430. δεν ξέρω το γιατί. έψαξα πολλά θέματα αλλά δεν βρήκα τίποτα. έψαξα προγράμματα overclocking αλλά δεν κατάλαβα ποια είναι. κατέβασα το riva tuner, to nvhardpage, to ntune και το powerstrip αλλά κανένα δεν κάνει δουλειά. επίσης αν υπάρχει κάποιο bios ή modded bios(χωρίς πρόβλημα αλλά ούτε και στα όρια) είναι ευπρόσδεκτο. επίσης πείτε μου κάποια βατές ρυθμίσεις και προγράμματα για διόρθωσει του παραπάνω προβλήματος.
Spyrus Ιανουάριος 6, 2008 #3 Ιανουάριος 6, 2008 Μήπως αυτές είναι οι ρυθμίσεις όταν είσαι σε 2D mode;Τρέξε σε παράθυρο ένα 3D και ξανάνοιξε το everest.
AGRIMI Ιανουάριος 6, 2008 Author #4 Ιανουάριος 6, 2008 σωστός Spyrus. δεν το σκέφτηκα καθόλου. να σβηστεί αν γίνετε το θέμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.