Jump to content

θορυβος απο αντλια

kalamaria

Recommended Posts

Γεια σας παιδια εχω προβλημα με την αντλια μου Kit BigWater 745

Το εχω περιπου ενα χρονο αλλαπριν 5 μηνες χαλασε η αντλια και αφου εψαξα στο internet

πηρα την hydor 700/η (L20 )αλλα μετα απο λιγο αρχισε να κανει πολυ θορυβο λεω αχρηστη και αυτη ,χτες λοιπον αγοραζω μια αλλη αντλια τηνMAXI-JET (MJ 750)μολις την εβαλα παλι τα ιδια ενοχλητικος δυνατος θορυβος απο την αντλια και οπως καταλαβενεται στο σαλονι που εχω το pc δεν λεει (πολυ ξηλο!!!!)ζηταω λοιπον την βοηθεια σας αν εχει τυχη σε κανεναν κατι παρομοιο ευχαριστω

Αφου την βάζεις στο νερό και δεν κάνει θόρυβο, μάλλον έχεις αέρα στο κύκλωμα...

Μάλιστα η L20 μπορεί και να είναι μια χαρά, και να έχει το κλασικό πρόβλημα των Hydor, με το o-ring στεγανοποίησης. Από εκεί σου έβαλε αέρα στο κύκλωμα...;)

Εγώ έχω την L30 στο 2ο μου κύκλωμα... και από τη μάνα της έσπαγε νεύρα.

Δεν υπήρχε θέμα αέρα κλπ....

Τελικά της έβγαλα τον άξονα και όπως έχει λαστιχάκια μπρος πίσω έβαλα ροδελίτσες και ο θόρυβος εξαφανίστηκε. Προσοχή αν το κάνετε να υπάρχει τζόγος από τις ροδέλες τουλάχιστον 1χιλιοστό γιατί αν βάλετε πολλές ροδέλες η αντλία δεν μπορεί να ξεκινήσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.