Jump to content

7600gs with zalman vf-700 cu

disssconected

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια πήρα και γω επιτέλους την geforce 7600gs agp και είπα να της βάλω την ψύκτρα την παλια μου την zalman vf700 cu που την είχα πανω στην 5600. Το θέμα ειναι οτι η ψύκτρα (ειναι αρκετα παλιά περίπου 2 ετων και παραπανω) υποστηρίζει οτι ειναι συμβατη με την 5600 αλλα δεν αναφερει συμβατότητα με την 7600 πραγμα πολυ λογικο καθως τοτε δεν ειχε βγει ακόμη η καρτουλα αυτη. Εγω παρόλα αυτα την εβαλα πανω και μεχρι στιγμης παιζει μια χαρουλα...δεν μπορω να καταλαβω απο την στιγμη που εφαρμόζει μια χαρα πανω στη καρτα που κολάει η συμβατότητα. Λέτε να εχω πρόβλημα? αυτη εδω ειναι η ψύκτρα μου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806162 (still on the top!!!!!):bigsmile: :bigsmile: :flex:

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, αλλά θα χρειαστείς ένα extra ψυχτράκι για το pcie-to-agp-bridge.

το agp bridge εχει το εργοστασιακο ψυκτρακι δεν το εχω βγάλει..εχω βάλει και σε καθε chipaki της τα ψυκτρακια που πηγαιναν μαζι με την ψυκτρα..οποτε μια χαρουλα ετσι και γω νομιζω οτι δεν θα εχω προβλημα. Αν τωρα προκυψει τπτ απροοπτο θα γινει ενα ακομα μαθημα! guys αν θελετε να προσθέσετε τπτ με τα χαρας γιατι δεν θελω να διακινδυνευσω την ευρυθμη λειτουργια της καρτας μου μιας και ακομα δεν την πηρα...

Α κάτι ακομα...μπορώ να δώ με πόσες στροφές γυρνάει το fan της ψύκτρας μου? live...για να μην μυρίσω καμένο πλαστικό καμια ώρα...:getlost: ή ακόμα καλυτερα να δω θερμοκρασια του επεξεργαστή της καρτας γραφικών...

Θερμοκρασία αν έχει sensorα η κάρτα θα φαίνεται στο control panel της nvidia.

Τον ανεμιστήρα θα τον συνδέσεις στη μητρική σε θέση για κανονικό ανεμηστηράκι και το ρυθμίζεις από εκεί, αλλιώς με κάνα panelάκι...εγώ το είχα πάντα στα 12v και δεν έκανε ιδιαίτερο θόρυβο σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω...τώρα το έχω στα 7v και δεν ακούγεται καν.

thanks πολύ mech5107 για τις απαντήσεις σου. Πήγα στο control panel της nvidia Και μου δείχνει θερμοκρασία πυρήνα gpu 40 βαθμούς...μέτα απο 30 λεπτά περίπου παιχνιδιού (doom 3 όλα στο full) μου βγάζει 49...ειναι νορμαλ αυτες οι θερμοκρασίες? στο "κατώφλι επιβράδυνσης" μου έχει μια ενδεικτική τιμη των 125 βαθμών...αρα να υποθέσω οτι ειμαι καλα?

Πολυ καλη θερμοκρασια..! Υπερχρονισε την ανεβαινουν πολυ αυτες οι καρτες! ;) Και εισαι μια χαρα απο temps οποτε χαλαρα.. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.