Amadeus7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2008 Έχω ένα πρόβλημα. Κάθε φορά που πάω να δω ένα video στο ιντερνετ δεν μπορώ να ακούσω ήχο. Στο pc μου έχω το SoundMax v.5.2. Τα ηχεία μου δεν παρουσιάζουν κανένα άλλο πρόβλημα, μέχρι και μουσική μπορώ να ακούσω από το ιντερνετ. Αυτό το πρόβλημα λύνεται μόνο αν βάλω το headset όπυ και απενεργοποιείται το SoundMAx? Μήπως πρέπει να κατεβάσω τπτ codecs και αν ναι ποιούς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgkopanas Ιανουάριος 6, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Αυτό δεν ειναι κουφό ιντερνετ, είναι μουγγο :P:P:P Περίεργο πρόβλημα πάντως. Απότι βλέπω εγώ, μάλλον είναι προβλημα drivers ή codecs (το οποίο είναι πιό πιθανο)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus7 Ιανουάριος 6, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Κι εγώ αυτό πιστεύω αλλά ποιούς codecs ή drivers να κατεβάσω? Τα ηχεία μου είναι μάρκας neda (δε ξέρω μοντέλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 6, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 6, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Μάλλον ο τίτλος δεν αρμόζει στο πρόβλημά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgkopanas Ιανουάριος 6, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Εγώ για codecs θα σου πρότινα το pack που λέγεται CCCP(combined community codec pack) κάνε ένα search στο google και θα το βρείς εύκολα. Είναι πολύ καλο κατα την γνώμη μου. Αυτό έχω και δεν μου έχει διμιουγργήσει πρόβλημα και παίζει τα πάντα, αν δεν δουλέψει με αυτό στείσε τους πιό καινούγργιους drivers της κάρτας ήχου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 6, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Να το πάρουμε από την αρχή; Τι browser δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus7 Ιανουάριος 6, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 opera,firefox,ie τελευταίες εκδόσεις όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus7 Ιανουάριος 6, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 με κανενα απο τους 2 codecs που μου δώσατε δεν έγινε κάτι, τι άλλο μπορεί να έχει?ξέχασα να πω (δεν ξέρω αν έχει σημασία) πως το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει και μετά από format Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.