Jump to content

Κουνηθηκατε?

Daytime Dreamer

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

παιδες,μενω στον 6ο και δεν με χαλασε καθολου το κουνημα..

αλλα παρεμεινα αταραχος (?) μποστά στον υπολογιστή παίζοντας. :p

Η ειρωνια ποια ητανε.. Την ωρα που εγινε ο πρωτος σεισμος εγω επαιζα quake 3.. Ο γκαντεμης ο ιδιος? :hehe:

Και εγω που νομιζα οτι ηταν ο godzilla απο το mega.

Και εδω λαρισα, χορευαν samba τα επιπλα.:p

Εγώ δεν κατάλαβα χριστό...

(το feedback της momo racing σε βάζει μέσα στο παιχνίδι...)

patra calling to the faraway towns!!!!!

Και είμαστε ακόμα ζωντανοί...

http://www.youtube.com/watch?v=u8BftrhJHFQ

Ο σεισμός ήταν το ίδιο δυνατός με το 99.... να δούμε πως θα κοιμηθούμε σήμερα...

(btw σε καλό μας βγήκε!!! μαζέψαμε όλο το παιδαγωγικό και πήγαμε στο Ριο για μπανάκι .... για παρηγοριά:)

Και εγω που νομιζα οτι ηταν ο godzilla απο το mega.

Και εδω λαρισα, χορευαν samba τα επιπλα.:p

τα παρα λες :p

Η ειρωνια ποια ητανε.. Την ωρα που εγινε ο πρωτος σεισμος εγω επαιζα quake 3.. Ο γκαντεμης ο ιδιος? :hehe:

εγω unreal tournament:toomuchne

Ναι αλλα το earthquake το λες και quake για συντομια.. Τελικα οντως ειμαι γκαντεμης.. Εχω να το παιξω κατι μηνες και μολις παω λιγο να ξανασχοληθω γινεται σεισμος.. :hehe: :hehe: :hehe:

Εγώ ένα έχω καταλάβει. Βαλθήκαν να φτιάξουν τον νομο καινούργιο. Ελπίζω να μην πληρώσουμε πάλι την σάρα και την μάρα που θα έχει σπίτι "ακατάλληλο" κτλ κτλ. Οκ πληρώσαμε τις φωτιές και τα 47.000.000 καμένα σπίτια, στείλαμε και συνοριοφύλακες να γεμίσουν τα ξενοδοχεία πέρυσι.....ε...συγνώμη...να επιτηρούν τα κάμμενα απο καταπατητές ήθελα να πω.. Ε οκ φτάνει.

• 2 weeks later...

αν ηταν 9 ριχτερ θα ειχε βουλιαξει η ελλαδα...το ""τουλαχιστον"" μ αρεσε...μπορει να ηταν δηλαδη και πανω απο 9;:rofl:

Έκανε έναν τώρα, τουλάχιστον 9R

Εκανες κακακια μικρε ??? :hehe:

Οντως κουναγε ωρα, αλλα 9ρ που να χτυπιεσαι δεν ηταν !!!!

Δεν ξέρω που ήταν το επίκεντρο, αλλά ακούστηκε στην Καλαμάτα (9R :rofl:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.