Jump to content

Κουνηθηκατε?

Daytime Dreamer

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 17:23]

Μόνο εμείς κουνιόμαστε :p

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ βλέπωντας και την περιοχή ε, νταξ!:p

Πλακίτσα κάνω:flower:

Καλα εκανες και το εβαλες εδω, γιατι ηθελα να σχολιάσω.... :p Ρε τι γινεται στην Ελλάδα.... τιγκα ειμαστε....

Πάντως για να μην νιώθουμε μονοι... τσιμπησαν και εναν 5,2R στην Αγγλια.... και τα ειδαn ολα οι κακόμοιροι....:hehe:

The biggest earthquake in the UK for nearly 25 years has shaken homes across large parts of the country

2002956880629324680_rs.jpg

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/7266136.stm

Ευτυχώς που διέρκισε 1-2 δευτερόλεπτα το πολύ αλλιώς θα έπεφταν όλα τα ξυλόσπιτα εδώ πέρα...

Αρχική απάντηση από racer

5.2 ο μεγαλύτερος εδώ και 25 χρόνια???????????

Ναι. Υποτίθεται αγγλία δεν έχει σεισμούς.

Ε τι να κάνω που κουνιόμαστε και τα κλ@νω :p

Μου είπαν ότι έγινε και ένας το βράδυ, γύρω στη 1:30.. Απορώ πώς και δεν πετάχτηκα..

:p:P:P

Κοιτα σύμφωνα με την θεωρία των τεκτονικών πλακών και της επιστήμης της δορυφορικής ανάλυσης της τσιπούρας έχουμε

DWpumpEquation.gif

οποτε ολα πλέον ειναι ξεκάθαρα... την π@@τσίσαμε!!

Αυτό είναι για ρευστά και αντλίες...:hehe:

Οχι. Εχει να κάνει καθαρα με την επιστημη της δορυφορικής ανάλυσης της τσιπούρας και κατ' επέκτασιν με την θεωρία κοσμογονίας του γεννημένου σε ιχθυοκαλιέργεια, λαβρακίου... Ακου εκει αντλίες... Μα πως σου ήρθε κατι τέτοιο;; :hehe:

• 1 month later...
  • 1 month later...

1 νεκρος....15 τραυματιες και 2 εγκλωβισμενοι.

η θεια μου στο χωριο ακομα δεν απαντα στο τηλεφωνο......θα χει παει στην πλατεια και θα σταυροκοπιεται ακομα......

Εγώ ήμουν στην πίστα καρτ στα Bραχνέικα, στην Πάτρα και τον ένιωσα πολύ δυνατό.

Βασικά ένοιωθα λες και έκανα sex σε στρώμα νερού...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.