alexis2044 Ιανουάριος 18, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Βασικά θα πρεπε να έρχεται μαζί και κάτι τέτοιο στη συσκευασία... Αν είναι να πας και σε κανένα LanParty ειδικά... Πάντως χωράει άνετα όλες τις ψυκτρες. Έχει αερα πολυ ( σχεδον 20 Cm) μεχρι το καπακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 18, 2008 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Πολύ ωραίο κουτάκι! Ωραία παρουσίαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 19, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Ρε ψέυτη γορίλλα που είναι τα νερα??? :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 19, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 ωραιος ο alexis2044....πολυ ωραια η παρουσιαση και το κουτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 19, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Πολύ ωραία παρουσίαση ’λεξ.. Μόνο μια παρατήρηση.. Στην πρώτη φωτογραφία έχει σκόνη το κουρί πάνω, ή μου φαίνεται; Όσον αφορά στο βάρος του.. σιγά ρε παίδες.. Και το στάκερ (το παλιό), τόσο ήταν, αλλά δεν παραπονιόμαστε εμείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 19, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Να πω και γω τη γνωμη μου...πιστευω οτι αυτό το κουτί είναι μεγάλη ''θερμοπαγιδα''Ελπίζω να πέσω έξω αλλά αυτή τη εντύπωση έχω.Πολυ καλή η παρουσίαση φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 19, 2008 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Αρχική απάντηση από xrist Να πω και γω τη γνωμη μου...πιστευω οτι αυτό το κουτί είναι μεγάλη ''θερμοπαγιδα''Ελπίζω να πέσω έξω αλλά αυτή τη εντύπωση έχω.Πολυ καλή η παρουσίαση φιλε. Από πού πηγάζει αυτή η εντύπωση ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 19, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 Αρχική απάντηση από dpolal [Σήμερα, στις 22:30] Από πού πηγάζει αυτή η εντύπωση ;;;; Υλικο ηχομόνωσης κλειστά πλαϊνά συρταρακια για τους δίσκουςκαπάκι πάνω απο τους ανεμιστήρες της οροφής Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 19, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 και τελος ειναι και σιδερενιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 20, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2008 Thanx παιδιά για τα καλά σας λόγια... Αρχική απάντηση από deninho Πολύ ωραία παρουσίαση ’λεξ.. Μόνο μια παρατήρηση.. Στην πρώτη φωτογραφία έχει σκόνη το κουρί πάνω, ή μου φαίνεται; Όσον αφορά στο βάρος του.. σιγά ρε παίδες.. Και το στάκερ (το παλιό), τόσο ήταν, αλλά δεν παραπονιόμαστε εμείς Thanx για την παρατηρηση. Τι μάτια έχεις εσύ... . Πολλές φορές το flash αποκαλύπτει την σκόνη όσο και να κρύβεται. Fixed! Αρχική απάντηση από xrist Να πω και γω τη γνωμη μου... πιστευω οτι αυτό το κουτί είναι μεγάλη ''θερμοπαγιδα'' Ελπίζω να πέσω έξω αλλά αυτή τη εντύπωση έχω. Πολυ καλή η παρουσίαση φιλε. Αρχική απάντηση από xrist Υλικο ηχομόνωσης κλειστά πλαϊνά συρταρακια για τους δίσκους καπάκι πάνω απο τους ανεμιστήρες της οροφής Thanx φίλε για τα καλά σου λόγια. Να πω λίγο ότι από πάνω το πλαστικό που υπάρχει είναι ουσιαστικά γρύλιες που κατευθύνουν τον αέρα πίσω ( αφαιρούμενα) και τα από πάνω φανς ειναι εξαγωγής αέρα δηλαδή ουσιαστικά αποβάλλουν αέρα από το πάνω μέρος του κουτιού όπου και συγκεντρώνεται ο ζεστός αέρας ( τα θερμά ρευματα αέρα συγκεντώνονται πάντα ψηλότερα) Επίσης υπάρχουν εξαγωής φαν από πίσω αλλα κυρίως η εισαγωγή γίνεται απο κάτω α) με την βοηθεια intake fan στον πάτο και β) με την δημιουργια αρνητικής πίεσης. Δηλαδή οι τρεις ανεμιστήρες στο πάνω μέρος του σασι αποβάλλουν αέρα και εφόσον τα πλαινα είναι κλεισμένα καλά, ουσιαστικά ο αέρας σπρώχνεται μέσα στο κουτί απο κάτω. Περίπου σα να ρουφας νερό με καλαμάκι. Εφαρμόζεις αρνητική πίεση στην άκρη και το νερό ανεβαίνει. Τα συρταράκια δε λέω ότι μάλλον θα κάνουν τους δίσκους να ζεσταίνονται περισσότερο αλλα υπάρχει επιλογή να τοποετηθεί ανεμιστηρας απο πάνω τους και είναι από αλουμίνιο. Επίσης να προσθέσω ότι το σίδερο ως υψηλότερης πυκνοτητας υλικό από το αλουμίνιο μπλοκάρει καλύτερα τον ήχο υψηλής συχνότητας. Αλλα αυτά είναι κάπως θεωρητικά και θα φανούν καλύτερα πειραματικά όταν το "γεμίσω". Δεν έχω συμπληρώσει το Overall ακόμα άλλωστε... Υ.Γ Μη μου πείτε ότι τα φωτάκια δεν είναι πανέμορφα... http://www.atpturbo.com/turbo330/quadcore/03.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιανουάριος 22, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 ωραιο φαινεται θα φιαξω ενα συστημα με αυτο.Κατι αλλο το τροφοδοτικο μπαινει οριζοντια κατω για βγαλε μια φωτο αν εχεις βαλει κανενα μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 22, 2008 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 Αρχική απάντηση από Melkon ωραιο φαινεται θα φιαξω ενα συστημα με αυτο.Κατι αλλο το τροφοδοτικο μπαινει οριζοντια κατω για βγαλε μια φωτο αν εχεις βαλει κανενα μεσα. Οριζόντια μπαίνει ναι και ρουφάει αέρα από το πάτωμα και το πετάει από πίσω. Θα ανεβάσω φοτο αργότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιανουάριος 24, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 δλδ ο ανεμιστηρας θα πρεπει να ειναι προς τα κατω.Οταν μπορεις ανεβασε και φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 24, 2008 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Λοιπόν... Να ένα παλιό τροφοδοτικό που βρήκα ( μη με κράξετε ξέρω ότι είναι άθλιο...) Το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι λίγο πιο κοντό από το στάνταρ για κάποιο λόγο και για αυτό δεν καλύπτει πλήρως την τρύπα στο κάτω μέρος. Το Corsair HX620W που έχω από την άλλη ταιριάζει άψογα... Όψη από κάτω με αφαιρεμένο το φίλτρο για την σκόνη. Όψη από πίσω. Ο αφρός που υπάρχει για την αποφυγή κραδασμών ανάμεσα σε τροφοδοτικό και σασί. Και τέλος ο φαν του κουτιού τοποθετημένος πάνω από τους HDD. Παρηγγειλα έναν Nexus για να βάλω στη θέση του στο πάτο του κουτιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Ιανουάριος 24, 2008 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 Το πηρε το παιδι το κουτι θα το ξεψαχνισω σμρ το βραδυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 30, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 To πήρα και εγώ το κουτί εχθές το βράδυ, έτρεχα μέσα στον πανικό κιόλας επειδή σχόλασα κατά τις 20:30 και μέχρι να φτάσω στο Πλαίσιο είχε πάει 20:50... (πρεμούρα που την είχα τρομάρα μου ) Η ποιότητα του είναι απλά φοβερή, το βρήκα πολύ καλοφτιαγμένο και καλοσχεδιασμένο με πάρα πολλές δυνατότητες για modding αν και η φιλοσοφία σχεδίασης του δεν επιτρέπει παράθυρα κλπ ομορφιές και άπλετους χώρους... Το βάρος του είναι άλλο πράμα όμως, μου έπεσαν τα χέρια τόσο στο κουβάλημα όσο και στο γύρω γύρω που το έκανα μέχρι να στήσω το h/w. Ναι, το κουτί στήθηκε επιτόπου εχθές το βράδυ αφού έκατσα και ξεμοντάρισα το σύστημα από το LianLi. (σόρρυ Li, αλλά τέλος εποχής για σένα ) Η λειτουργία του δε, απλά ΑΨΟΓΗ. Διπλάσιοι ανεμιστήρες από το Lian και ΔΕΝ ακούγεται τίποτα, πολύ καλή δουλειά. Mια απορία μόνο, έβαλα τον ανεμ. από τον πάτο στη θέση πάνω απο τους δίσκους, πρέπει κανονικά να φυσάει τους δίσκους ή να ρουφάει αέρα από εκεί ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 30, 2008 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Ψάχνω να βρω την διαφορά του με το 1010, την γνωρίζει κάποιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Ιανουάριος 30, 2008 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 14:21] Ψάχνω να βρω την διαφορά του με το 1010, την γνωρίζει κάποιος; To 1010 είναι η ESA έκδοση με extra πλακέτα που διαβάζει θερμοκρασίες και στροφές ανεμιστήρων και τις περνάει στο νέο (ESA) nvidia monitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 30, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Αρχική απάντηση από Michalis76 To 1010 είναι η ESA έκδοση με extra πλακέτα που διαβάζει θερμοκρασίες και στροφές ανεμιστήρων και τις περνάει στο νέο (ESA) nvidia monitor. Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Ιανουάριος 30, 2008 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2008 Δεν κάνει τίποτα. ’ντε και τον άλλο μήνα θα με ρωτάς για το 1100 (Storm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.