Jump to content

The Lab Gr [GrL] Guild .:GuildWars:.

jimakos21

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Εχουμε και λεμε...!!!!!

Κυριε Gr Warrior αμα δε θελετε ανομαλαρες στο guild μπορεις να βγεις :devil:

Οσο για τι foto ποιον χαρακτιρα να βαλω?

Ranger?-(15k Primeval full set White dyed)

Monk?(15k Elite Kurzik full set dyed Black)

Warrior?(15k Primeval full set dyed Silver)

Elemental?(1k απλη armor απο drok's)

Necromancer?(1k luxon full set dyed Red)

Εμενα πιο πολυ σε εμφανηση παντοσ μ'αρεση η Monk:p & Warrior:flex:

Αρχική απάντηση από Tr4gikOsS [Σήμερα, στις 17:34]

Εχουμε και λεμε...!!!!!

Κυριε Gr Warrior αμα δε θελετε ανομαλαρες στο guild μπορεις να βγεις :devil:

Οσο για τι foto ποιον χαρακτιρα να βαλω?

Ranger?-(15k Primeval full set White dyed)

Monk?(15k Elite Kurzik full set dyed Black)

Warrior?(15k Primeval full set dyed Silver)

Elemental?(1k απλη armor απο drok's)

Necromancer?(1k luxon full set dyed Red)

Εμενα πιο πολυ σε εμφανηση παντοσ μ'αρεση η Monk:p & Warrior:flex:

:p

τραγικέ μπες στο guild σε έχουν κάνει invite

δεν είσαι ο μονος που έχεις ωραίες armor

Παιδια θελω να μιλιισω με τους officers. Νομιζω ηρθε η ωρα να αγορασουμε merchant για το Guild Hall μας. Η τιμη του ειναι 25k δλδ θελω 8.3 απο τον καθενα σας...

Αυτη ουσιαστικα θα ειναι η πρωτη αναβαθμιση του guild hall μας μετα το storage και πιστευω θα ειναι κ πολυ χρησιμη για την συνεχεια καθως ολα τα μελη του guild θα μπορουνται να πουλανε και να αγοραζουνε τα βασικα και απο τον δικο μας merch αν δεν θελουν να κανουν travel σε αλλα towns ή γενικοτερα αν τους τυχη να βρισκονται στο guild hall.

Μετα εξισου καλο θα ηταν να παρουμε ενα Ballthazar καθως αν χρειαζομαστε skills , runes, rewards για τους pvp heros μας να μην ''τρεχουμε'' σε random arena & temple of balthazar. Και απλουστατα θα ειναι κ αυτο στο hall μας.

Επαναλαμβανω παρακαλω τους officers να επικοινωνησουν μαζι μου.

Ευχαριστω, Lord Lurtz. :T: :T:

Παιδια να σας ενημερωσω ολους για τα τελευταια νεα του guild μας.

Εχουμε 2 προσφατα invites apo τους Geo GR & Gr Warrior ανιτστοιχα με ονοματα Joan Of Lothlorien και Himaira Mountainia.

Ο πρωτος ειναι ο tr4gikosss και ο δευτερος ειναι ο rootx τα name τους εδω στο thelab.

Oριστε το guild tag

4x1eyb28j75jp6holaeq_thumb.jpg

Περιμενω και τον Geo Gr να μου δωση τα αντιστοιχα gold για τον merchant.. Ηδη εχουμε 17k περιπου..

Περιεμενετε και αλλες ενημερωσεις την ερχομενη βδομαδα.

Lord Lurtz

στο guild hall ανοίξαμε τον merchant μπορούμε να πουλάμε και να αγοράζουμε από εκεί (θα σας φανοί πολύ χρήσιμος)

επίσης μπήκαμε στους Kurzick ώστε να μπορούμε να πηγαίνουμε Alliance Battles

Alliance Battles είναι ένα είδος arenas που μπαίνουν τρις τετράδες από κάθε ομάδα (Kurzick και Luxon) από εκεί μαζεύουμε Balthazar και Kurzick factions

για να μπείτε χρειάζεστε το factions(κομμάτι του game) και να μιλήσετε στον Kurzick Kommandant [Alliance Battles] npc για να σας πάει

σας το προτείνω ανεπιφύλακτα:T:

Υ.Γ.:Γιώργο(geo) σε θέλω in game να σου πω

Eπομενη αγορα για το guild hall μας, priest of balthazar .

Το συγκεκριμενο npc κοστιζει 10k και θα το αγορασουμε παλι εγω και οι officers!!

Ο priest ειναι χρημοτατος καθως απ'αυτον αγοραζεις skills, και διαφορα γενικα rewards που αγοραζεις με factions!! Δλδ με τους ποντους που περνεις απο wins στα pvp!!

Οταν γινει και η αγορα αυτου θα ενημερωθειτε..!

Και οσο η παρεα μας μεγαλωνη.....το guild hall μας χτιζετε.....και μεις περναμε ομορφα της ωρες μας στο guild wars και στο lab το guild μας ανεβαινει σιγα σιγα και γινεται καθε μερα ολο και καλυτερο!!!

Go the Lab Gr Team!!!!:T: :T:

Αρχική απάντηση από eleozz

στο guild hall ανοίξαμε τον merchant μπορούμε να πουλάμε και να αγοράζουμε από εκεί (θα σας φανοί πολύ χρήσιμος)

επίσης μπήκαμε στους Kurzick ώστε να μπορούμε να πηγαίνουμε Alliance Battles

Alliance Battles είναι ένα είδος arenas που μπαίνουν τρις τετράδες από κάθε ομάδα (Kurzick και Luxon) από εκεί μαζεύουμε Balthazar και Kurzick factions

για να μπείτε χρειάζεστε το factions(κομμάτι του game) και να μιλήσετε στον Kurzick Kommandant [Alliance Battles] npc για να σας πάει

σας το προτείνω ανεπιφύλακτα:T:

Υ.Γ.:Γιώργο(geo) σε θέλω in game να σου πω

Ερώτηση: Τί διαφορά έχουν οι Luxon απο τους Kurzick? Υπάρχει τίποτα ουσιαστικό ή είναι απλώς αν σ' αρέσει το όνομα? :)

βασικά η διαφορα είναι η εξής στο map του factions οι φιλες χωρίζονται σε δυο κομμάτια και εσύ διαλέγεις που θα πας (μπορείς να πας και στα 2ο)

επίσης τα μεγάλα ally που μαζεύουν μανιωδώς factions(points) κάνουν μάχες και κατακτούν πόλις τις αντίπαλης περιοχής

τα factions επίσης μπορείς να τα χρησιμοποίησης για να πάρις κάποια mats για να πάρις factions τις αντίθετης φιλις χρειάζεται να σε κάνει κάποιο guild τους guest

περισοτετα in game έχω μάθημα:upside:

παιδες, αν θελω να παιξω pvp που παω? τι κανω?

Ειχα παει στην αρχη στο ascalon arena, oμως πλεον

μου λεει οτι ειμαι πανω απο λβλ10 και δεν εχω δικαιωμα συμμετοχης...

Επισης εχω την +30armor απο npc στο ascalon,

πηγα LA, αλλα και εκει ειχε την ιδια armor, που μπορω

να παω για να craftαρω κατι καλυτερο?

Κι εγώ πήγα LA και είχε +50 armor και πάλι, σαν την Ascalon που φόραγα. Απ'ότι είδα τα +75 κλπ έρχονται πιο μετά αρκετά, όπως λέει και στο Wiki.

Craftαρα μία Wyvern, έτσι για αλλαγή και θα της κοπανήσω και 2-3 Insignia να δέσουμε :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.