Trooper Ιανουάριος 10, 2008 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 καταραμενη μητρική να μη μπορώ να παίξω !@#!@$!@% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 10, 2008 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 φροντισε να την εχεις ετοιμη ως το πολυ το σαββατο... περιμενουμε επισκεψεις πρεπει να τον υποδεχθουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 10, 2008 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 10, 2008 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 .....ε μα ελεος.... τπτ δε σου ξεφευγει?!!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 10, 2008 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 OMG ευτυχώς κανόνισα RMA για το router Χθες μπήκα λίγο και μετά χάλασε πάλι η μλκια. Ε ρε κάψιμο, έλα να μεγαλώνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr4gikOsS Ιανουάριος 10, 2008 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Παιδια θελω να μπω και εγω στο guild. Εχω ντιμενους και φτιαγμενουω τους χαρακτιρες απλα νιωθω μοναξια και θελω παρεα Επισης περναω τι πιο πολυ ωρα μου στο AB οποτε θα σας μασω και factions :devil: (Δεν ειμαι gay ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 10, 2008 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από Tr4gikOsS [Σήμερα, στις 14:16] ....νιωθω μοναξια και θελω παρεα .....(Δεν ειμαι gay ) οοο φιλαρακι την πατησες! εμεις ειμαστε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr4gikOsS Ιανουάριος 10, 2008 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Δε πηραζει θα σας κανω παρεα δεν ειμαι ρατσιστης Μην ακουσεις κανενα αμα σου πει το αντιθετο (Gr Warrior) :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 10, 2008 #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 αν θες γραψτο με ελληνικους χαρακτηρες γιατι θα σε τσεκουροσουν.εχεις φαει τσεκουρομα απο gay? αξεχαστη εμπειρια χαχαχαχαεδιτ--> thanx :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιανουάριος 10, 2008 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Αχαχα!!! Και ο Root στο παιχνίδι?? Αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον! @Tr4gikOsS post in-game name και είσαι μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr4gikOsS Ιανουάριος 10, 2008 #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Παντος αμα τυχει και βρω καποιον απο εσας τουσ τρεις μεσα το name μου ειναι Joan Of Lothlorien...(Δεν ειχα αλλο :D) Συνηθως μπενω το βραδακι οποτε μπορεις να μπεις καπια στιγμη να με κανεις invite.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιανουάριος 10, 2008 #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Γρήγορος είσαι.. Βγες όμως βρε χαμένε απο το guild σου να σε κάνω invite! Αν δε μπορείς τώρα όμως, np. Κάτι θα κάνουμε και το βράδυ, μπορεί να μπω για το Invitation, γιατί αύριο διαγώνισμα και έχω και ενα πρόβλημα με τη σύνδεση αυτή τη περίοδο και μέχρι τις 15 δε μπαίνω πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr4gikOsS Ιανουάριος 10, 2008 #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Οκ λοιπον αμα ειναι μπενω κανω ενα leave απο το guild.:devil: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιανουάριος 10, 2008 Author #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Κατσε γτ εχασα το μπουσουλα.. Ποιοι θελουν να μπουν? Αυτοι που θελουν ας το ξαναγραψουν για να καταλαβω.. Rootx και tr4gikoss? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιανουάριος 10, 2008 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Αρχική απάντηση από Tr4gikOsS Οκ λοιπον αμα ειναι μπενω κανω ενα leave απο το guild.:devil: :devil: All set up and ready to go! @Jim, O Tr4gikOsS είναι μέσα, τώρα για Root, μάλλον αρχίζει το Σάββατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιανουάριος 10, 2008 Author #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Οκ.Μολις ολοκληροθουν τα τελευταια αυτα invites περιμενετε ανανεωση του guild tag και καμια ανακοινωση για τα σχετικα. Την επομενη βδομαδα μπαινουμε στο επομενο σταδιο της ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ του guild μας με την αγορα merchant. Η τιμη του ειναι 25000gold και 8α αγοραστη απο τους officers και εμενα. Eυχαριστω. Lord Lurtz Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιανουάριος 10, 2008 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 δεν θέλουμε ανομαλαρες σαν τον (Tr4gikOsS) στο guild:devil: χαθήκαμε ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Ιανουάριος 10, 2008 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιανουάριος 10, 2008 #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 lol ρε! Btw, Tr4gikOsS, ρίξε καμιά εικόνα και στο Post your Heroez να σε δούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Ιανουάριος 10, 2008 #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2008 Πω πω με ψήνετε κι εμένα...Μετά από τόσο μεγάλη περίοδο ξηρασίας από gaming ξέθαψα κάτι silkroad και κάτι άλλα από το 2005!Το θέμα είναι ότι πρέπει να ξεκινήσω πάλι διάβασμα για εξεταστική και όταν θα τελειώσω θα κοντεύει να βγει το 2! Τέσπα, να ξέρουμε τουλάχιστον για ποια έκδοση μιλάτε ώστε να μην πάρουμε άλλο αν τελικά αποφασίσουμε.Λοιπόν, το prophecies είναι;Με τα expansions τι γίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.