eleozz Φεβρουάριος 5, 2009 #361 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 παιδια η κατάσταση του guild είναι απογοητευτική ξέρω ότι οι περισσότεροι εχετε διαβασματα (οπως και εγω (εξεταστικη)) αυτο που θα ήθελα να μαθω ειναι ποσοι απο εσας σταματήσατε να παίζετε(και δεν θα ξαναμπείται) και ποσοι απο εσας σκοπεύετε να παιξετε έστω και το καλοκαίρι για να ξερω τι θα κανω και εγω αυτα εν ολίγοις ο :pleasantry:leader:pleasantry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Φεβρουάριος 5, 2009 #362 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Εγώ είμαι καλό παιδάκι και είμαι καλά. :flag: και ναιιιι εγώ είμαι αυτός που είχε να μπέι μόλις 17 ώρες απο την ώρα που τραβήχτηκε αυτή η sc!! νιώθω οτι πρέπει να απολογηθώ στον εαυτό μου που παρασύρθηκα και μπήκα και έπαιξα λίγο... είναι γεγονός.. όπως και οι υπόλοιποι έχω άπειρο διάβασμα αγαπητέ μου leader και μπήκα 1) για να αναγνωρίσω τις ατελείωτες ώρες δουλείας που ρίχνουν οι δημιουργητές αυτού του συναρπαστικού παιχνιδιού (κατ' εμέ) και 2) για να κάνω και κανένα update την ημερομινία που μόλις είδατε... :jump1::jump1::jump1::D:D:D πάντως εγώ σκοπεύω μετά τις εξαιτάσεις να καώ λιγάκι γενικώς και ειδικώς... συμπεριλαμβανομένου και στο παιχνίδι αυτο... ναι.. :agree: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 5, 2009 #363 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Εγώ αργώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Φεβρουάριος 5, 2009 #364 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Εχω προμηθευτεί ήδη ενέσιμη καφείνη, ορό με θρεπτικές ουσίες και αντιθρομβωτικά, αλλά είναι προς καλοκαιρινή κατανάλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Φεβρουάριος 5, 2009 #365 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2009 Τα λεμε αργοτερα πασχα, καλοκαιρι:happy2::happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάρτιος 1, 2009 #366 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2009 ποιος θελει pvp? ενα practice target(100armor aka warrior) 429dmg μονο και ενας caster 858dmg (σιγα μην φτασει τοσο το hp του) και το dmg σε γενικες γραμμες (δείτε το chat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Απρίλιος 1, 2009 #367 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 σαλτάρανε οι gm:dots: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 1, 2009 #368 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Μπορώ να κάνω κι εγώ αίτηση; Θα με δεχτείτε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Απρίλιος 1, 2009 #369 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Loooool για April Fool's Day! Πολύ καλύτερο απο πέρσι! @Aligator21, Αν και έπεσες σε νεκρή περίοδο για το guild (διαβάσματα/δουλειές οι περισσότεροι), welcome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 1, 2009 #370 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 Μπορώ τότε να έχω ένα invitation? Alig The Great είναι το name του char μου :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Απρίλιος 1, 2009 #371 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2009 done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 2, 2009 #372 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2009 Ωραία... μόλις πάω σπίτι, θα κάνω accept την αίτηση (αρκεί να το θυμηθώ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Απρίλιος 11, 2009 #373 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2009 ειδα κινηση τον τελευταιο καιρο στο guild και μιας και εχω κατι items να δώσω τα βαζω εδω και οποιος θελει κατι το λεει η εδω η ingame Green Items The Bonehewer Alem's Remedy The Rockmolder Mallyx's Divinity Chumab's Pride Mallyx's Courage ->(Ripper18) Fenrir's Bastion μπορείτε να δείτε τα items εδω http://wiki.guildwars.com/wiki/Main_Page με copy paste ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Απρίλιος 12, 2009 #374 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2009 ειδα κινηση τον τελευταιο καιρο στο guild και μιας και εχω κατι items να δώσω τα βαζω εδω και οποιος θελει κατι το λεει η εδω η ingame Green Items The Bonehewer Alem's Remedy The Rockmolder Mallyx's Divinity Chumab's Pride Mallyx's Courage Fenrir's Bastion μπορείτε να δείτε τα items εδω http://wiki.guildwars.com/wiki/Main_Page με copy paste ευχαριστω Αν εχεις ακομα την ασπιδα Mallyx's Courage,το βραδακι κατα τις 10-11 τα λεμε:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Απρίλιος 18, 2009 #375 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2009 4 χρονια θα κλείσει το αγαπημενο μας παιχνιδικαι τα γιορτάζει με μερικα updatesστις σελίδες παρακάτω θα δείτε τις επισημες ανακοινωσειςhttp://www.guildwars.com/community/events/contentupdates/4thanniversary/default.phphttp://www.guildwars.com/events/ingame/four_year_anniversary/default.phphttp://wiki.guildwars.com/wiki/Fourth_Anniversary_content_updateωπος καταλαβετε θα ανανεωθεί και το pve αλλα και το pvp κομματι του παιχνιδιου:yes4:σας περιμενουμε in game Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 27, 2009 #376 Κοινοποίηση Αύγουστος 27, 2009 μιας και το guild ειναι ανενεργο εδω και πολυ καιρογια να εχω παρεα μπηκα σε ενα αλλο guildleader πλεον ειναι ο Lord Lurtzσε περιπτωση που υπάρξει κινηση ενημερώστε με:mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Απρίλιος 5, 2012 #377 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 Ξανάρχισα να μπαίνω Guild Wars για ζέσταμα/ξεμπούκωμα μέχρι να βγει το 2, αν κανείς έχει όρεξη, ή είχε την ίδια ιδεά και δεν είναι πια στο Guild, ας έρθει για παρέα! *epic ξεθαμμα * Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Απρίλιος 5, 2012 #378 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2012 ειμαι officer εδω: SPARTIANS GRαν ενδιαφερεσε pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.