jimakos21 Ιούνιος 15, 2008 Author #341 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Καλος ηρθες μεγαλε! Καλη συνεχεια Welcome! :flower: YΓ: Εlleoz τα γνωστα τα μεταβιβασες?? (account στο thelab κλπ..?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούνιος 15, 2008 #342 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 :fun::fun::fun: Welcome! :fun::fun::fun: Χμμμ.. και τώρα δουλειά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhtsaras Ιούνιος 15, 2008 #343 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Παιδες ειμαι πραγματικα τραγικοςς διοτι χτες εκει που φαρμαρα ξαφνικα εκανα ενα vanquishe! Δειτε και μονοι σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούνιος 15, 2008 #344 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Να ηρεμήσεις εσύ! :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούνιος 16, 2008 Author #345 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Eλεινουλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούνιος 16, 2008 #346 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Με "ή", με "ή". :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhtsaras Ιούνιος 16, 2008 #347 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Λοιπον παιδια θελω οποτε μποριτε να τσεκαρετε τον rune trader για assasin rune of superior shadow arts (+3 -75) kai gia assasin rune of superior major shadow arts (+2 -35).. Υ.Γ. Μητσο βγαλε επιτελους τον αλλο οφισερ δε πεζει αλλο το παιδι τα παρατησε :giveup::giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούνιος 16, 2008 #348 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Δεν έχει ο άτιμος ε? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChSin7 Ιούνιος 19, 2008 #349 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 Mπορει να ειχε και να εχει αλλα εγω προσωπικα δε τον πετυχα να πουλαει κανενα :...:Κατι ασχετο λιγο με ολα αυτα ρε παιδια αλλα επιδει εσεις ξερετε ηθελα να ρωτισω για ενα μηνημα που βγαζει το pc οταν το ανοιγω... Εγω τι πρεπει να κανω τωρα?:hmm: Εντελώς offtopic. Κάνε ένα νέο θέμα (εδώ http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?f=58 και ρώτα). Στο thread αυτό ούτε γενικές GuildWars ερωτήσεις πρέπει να γίνονται (εδώ αυτές http://www.thelab.gr/showthread.php?t=15527). Αυτό το thread (θεμα) δεν είναι ουτε για support Windows ούτε για general GW talk. Κρίμα είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhtsaras Ιούνιος 19, 2008 #350 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 Το αλλαξα εκανα καινουργιο θεμα.. Sry αλλα ειμαι λιγο nοobas και δε τα ξερω καλα τα κατατοπια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhtsaras Ιούνιος 20, 2008 #351 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 Βρε παιδια να σας ρωτισω κατι...Γιατι δεν ειμαστε αλλο στο alliance?? Η ειμαι ο μονος που το παρατηρησε?? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 20, 2008 #352 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 Βρε παιδια να σας ρωτισω κατι...Γιατι δεν ειμαστε αλλο στο alliance??Η ειμαι ο μονος που το παρατηρησε?? :D μέχρι πριν δυο ώρες ήμασταν για περισσότερα info πρέπει να μάθει leader(που είναι ο leader?,οεo?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhtsaras Ιούνιος 20, 2008 #353 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2008 Ποπο σπασιμο...τωρα θα πρεπει να τρεχω στισ πολεις για τα services!!:@:@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούνιος 21, 2008 #354 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2008 Καιρός για αναβάθμιση. (yeah baby! Ξενοδοχείο με free wifi!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιούλιος 15, 2008 #355 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2008 Ρε παιδια εχει κανενας να μου στειλει κανα trial cd key? Θελω να δω το game αλλα απο οτι καταλαβα πρεπει να μου στειλουν το trial cd key...ετσι δεν ειναι?Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούλιος 15, 2008 #356 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2008 Έχεις πουμου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 14, 2008 #357 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Μια μικρή ανακοίνωση... : Λοιπόν, με την έλευση της καινούργιας χρονιάς, και το τέλος του καλοκαιριού, ήρθε, για μένα, και η τρίτη λυκείου, με όλα τα... καλά της. Αυτό δυστυχώς είχε το αποτέλεσμα την κάνει το PC απο το δωμάτιο, μέχρι νεωτέρας (δεν άντεξε τη συμβίωση το καημένο... ), ή μάλλον μέχρι νεοτέρου... Ιουνίου. Βλέπω πως η κατάσταση έχει αραιώσει κάπως στο guild, υποθέτω και ελπίζω πως αυτό είναι λόγω διακοπών. Παρ όλα αυτά εγώ φέτος θα μπορώ να σας βλέπω μόνο ορισμένα Σαββατοκύριακα (ας όψεται το pc στο σαλόνι ) και έτσι πρέπει να δηλώσω πως η θέση μου ως officer είναι διαθέσιμη για όποιον ενδιαφερόμενο. Κοινώς, κρεμάω το μαστίγιο μου στον τοίχο... ας το κρατήσει και ο επόμενος με τιμή. Παρακαλώ τον leader να με αποπέμψει απο το.. σώμα το συντομότερο δυνατό/επιθυμητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Σεπτέμβριος 14, 2008 #358 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 μιας και η κίνηση στο guild είναι μηδαμινή ΑΝ κάποιος θέλει να μπει στην θέση του geogeoland ας ποστάρει εδώ καλή επιτυχία με το διάβασμα man δεν χανόμαστε εδώ είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Σεπτέμβριος 14, 2008 Author #359 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Mπράβο ρε σις. Εγώ δυστηχως έχω χαθεί τελείως και το ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 15, 2008 #360 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Ευχαριστώ αδερφέ. Much appreciated. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.