Jump to content

The Lab Gr [GrL] Guild .:GuildWars:.

jimakos21

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Λοιπον παιδια θελω οποτε μποριτε να τσεκαρετε τον rune trader για assasin rune of superior shadow arts (+3 -75) kai gia assasin rune of superior major shadow arts (+2 -35)..

Υ.Γ. Μητσο βγαλε επιτελους τον αλλο οφισερ δε πεζει αλλο το παιδι τα παρατησε :giveup::giveup:

Mπορει να ειχε και να εχει αλλα εγω προσωπικα δε τον πετυχα να πουλαει κανενα :...:

Κατι ασχετο λιγο με ολα αυτα ρε παιδια αλλα επιδει εσεις ξερετε ηθελα να ρωτισω για ενα

μηνημα που βγαζει το pc οταν το ανοιγω...

2ws5o0sfg23z0pxys5u7_thumb.jpg

Εγω τι πρεπει να κανω τωρα?:hmm::hmm:

Εντελώς offtopic. Κάνε ένα νέο θέμα (εδώ http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?f=58 και ρώτα). Στο thread αυτό ούτε γενικές GuildWars ερωτήσεις πρέπει να γίνονται (εδώ αυτές http://www.thelab.gr/showthread.php?t=15527).

Αυτό το thread (θεμα) δεν είναι ουτε για support Windows ούτε για general GW talk. Κρίμα είναι...

Βρε παιδια να σας ρωτισω κατι...Γιατι δεν ειμαστε αλλο στο alliance??

Η ειμαι ο μονος που το παρατηρησε?? :D:D

μέχρι πριν δυο ώρες ήμασταν

για περισσότερα info πρέπει να μάθει leader(που είναι ο leader?,οεo?):shutup:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Μια μικρή ανακοίνωση... :

Λοιπόν, με την έλευση της καινούργιας χρονιάς, και το τέλος του καλοκαιριού, ήρθε, για μένα, και η τρίτη λυκείου, με όλα τα... καλά της. :p Αυτό δυστυχώς είχε το αποτέλεσμα την κάνει το PC απο το δωμάτιο, μέχρι νεωτέρας (δεν άντεξε τη συμβίωση το καημένο... :p), ή μάλλον μέχρι νεοτέρου... Ιουνίου.

Βλέπω πως η κατάσταση έχει αραιώσει κάπως στο guild, υποθέτω και ελπίζω πως αυτό είναι λόγω διακοπών. Παρ όλα αυτά εγώ φέτος θα μπορώ να σας βλέπω μόνο ορισμένα Σαββατοκύριακα (ας όψεται το pc στο σαλόνι :p) και έτσι πρέπει να δηλώσω πως η θέση μου ως officer είναι διαθέσιμη για όποιον ενδιαφερόμενο.

Κοινώς, κρεμάω το μαστίγιο μου στον τοίχο... ας το κρατήσει και ο επόμενος με τιμή. :p

Παρακαλώ τον leader να με αποπέμψει απο το.. σώμα το συντομότερο δυνατό/επιθυμητό. :):(

μιας και η κίνηση στο guild είναι μηδαμινή

ΑΝ κάποιος θέλει να μπει στην θέση του geogeoland ας ποστάρει εδώ

καλή επιτυχία με το διάβασμα man

δεν χανόμαστε εδώ είμαστε:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.