Jump to content

The Lab Gr [GrL] Guild .:GuildWars:.

jimakos21

Recommended Posts

Λοιπόν... η χθεσινή μάζωξη για farming αναβλήθηκε, λόγω μικρής συμμετοχής. Ο ένας σε πάρτυ (εγώ :p), ο άλλος πιθανώς σε κανένα ματς ή κάποια δουλειά, ή κάτι άλλο, τελικώς μαζεύτηκαν 4 άτομα, κι έτσι δυστυχώς δε βγήκε. Οπότε είπαμε, την επόμενη φορά, να το κάνουμε κάπως πιο οργανωμένα, ώστε να μη δεσμεύονται και τα παιδιά και μπαίνουν και δεν έρχεται κανείς. Το σχέδιο έχει ως εξής:

Πάλι προαιρετικό, απλώς να το κανονίζουμε εδώ πρώτα, στο forum. Περίπου όπως κανονίζουμε τις διάφορες άλλες μαζώξεις του thelab, κάπως έτσι και τώρα. Δηλαδή διαλέγουμε μια μέρα που να βολεύει όλους, ώρα επίσης, κάνουμε μια λίστα ποιοί είναι μέσα σίγουρα σίγουρα, και μετά πάμε. Κάτι τέτοιο... :) Ακούω ιδέες, προτάσεις, αντιδράσεις...:)

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες του Guild! :magic::beer:

Δηλαδή... προς το παρόν μόνο τον eleozz ξέρω που γιορτάζει, αλλά δε μπορεί, όλο και κάπου θα κρύβεται ένας ακόμα Κώστας.

P.S. Ελένη δε διαθέτει το μαγαζί νομίζω ακόμα. :p

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες του Guild! :magic::beer:

Δηλαδή... προς το παρόν μόνο τον eleozz ξέρω που γιορτάζει, αλλά δε μπορεί, όλο και κάπου θα κρύβεται ένας ακόμα Κώστας.

P.S. Ελένη δε διαθέτει το μαγαζί νομίζω ακόμα. :p

:fun:

ευχαριστώ

χρονια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες

παιδιά να κανονίσουμε κάνα team για pvp το σαββατοκύριακο (ιδέα)

:fun:

ΕΕΕΕΕΤΣΙ!!!! Πάντα τέτοια! :D

(Καταραμένες εξετάσεις, χάνω τα events. Άντε τουλάχιστον να περάσουν τα δύσκολα μαθήματα και να πάμε καλά εκεί, για εκτόνωση. :p Και μετά να ξαναμπούμε δυναμικά, για περισσότερες πρωτιές! :D:p)

Παντος παιδες τωρα που τελιωνουν και οι εξετασεις να αρχιζουμε να κανουμε κανα ντου στα dungeons και σ'αλες περιοχες!! Και αμα κανεις δεν ερχετε με το σκεπτικο μην αποτυχει να το βγαλει απ'το μυαλο του!! Η ειμαστε παρεα η δεν ειμαστε!!

Χαχαχαχα! Τα μεγάλα πνεύματα συναντόνται. :)

Τώρα σκεφτόμουν κι εγώ να προτείνω, να μαζεφτούμε μόλις χαλαρώσει λίγο η κατάσταση, να πάμε τα 2 εξής: Hard mode με Ursan way όλο το Eye of the north, και όλα τα dungeons, normal και hard mode. Αυτό, πέρα απο πολλά χρήματα και εμπειρία, όπως επίσης και πόρους για το guild (να αγοράσουμε τους ακριβούς npc επιτέλους! :D) θα μας δώσει και εναν ολοκληρωμένο τίτλο. :D

Όσο γι αυτό για την παρέα που λες... απλά, +1000! :T:

Εγώ πάντος στο Prophecies μου έχει δώσει κάποια unlock skills (1 elite και 6 κανονικά αν θυμάμαι καλα) και runes τα οποία διαλέγω ποιά θέλω να ξεκλειδώσω...

να επισημάνω οτι μερικά πρέπει να τα βρείς από αντικείμενα και να τα κάνεις η salvage ή να πας να τα αγοράσεις απο τον rune rader (απο τη στιγμή που τα έχεις βρει απο drops)...(αν δεν κάνω λάθος...:laughing:) :D

Παντος παιδες τωρα που τελιωνουν και οι εξετασεις να αρχιζουμε να κανουμε κανα ντου στα dungeons και σ'αλες περιοχες!! Και αμα κανεις δεν ερχετε με το σκεπτικο μην αποτυχει να το βγαλει απ'το μυαλο του!! Η ειμαστε παρεα η δεν ειμαστε!!

μόνο που στην παρέα θα έχετε και έναν nooba (για το eye of the north με το ursan) γιατι αυτές τις μέρες ισως πάρω το πακέτο eye+factions... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.