geogeoland Μάϊος 18, 2008 #281 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2008 Λοιπόν... η χθεσινή μάζωξη για farming αναβλήθηκε, λόγω μικρής συμμετοχής. Ο ένας σε πάρτυ (εγώ ), ο άλλος πιθανώς σε κανένα ματς ή κάποια δουλειά, ή κάτι άλλο, τελικώς μαζεύτηκαν 4 άτομα, κι έτσι δυστυχώς δε βγήκε. Οπότε είπαμε, την επόμενη φορά, να το κάνουμε κάπως πιο οργανωμένα, ώστε να μη δεσμεύονται και τα παιδιά και μπαίνουν και δεν έρχεται κανείς. Το σχέδιο έχει ως εξής: Πάλι προαιρετικό, απλώς να το κανονίζουμε εδώ πρώτα, στο forum. Περίπου όπως κανονίζουμε τις διάφορες άλλες μαζώξεις του thelab, κάπως έτσι και τώρα. Δηλαδή διαλέγουμε μια μέρα που να βολεύει όλους, ώρα επίσης, κάνουμε μια λίστα ποιοί είναι μέσα σίγουρα σίγουρα, και μετά πάμε. Κάτι τέτοιο... Ακούω ιδέες, προτάσεις, αντιδράσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Μάϊος 21, 2008 #282 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2008 Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες του Guild! :magic: Δηλαδή... προς το παρόν μόνο τον eleozz ξέρω που γιορτάζει, αλλά δε μπορεί, όλο και κάπου θα κρύβεται ένας ακόμα Κώστας. P.S. Ελένη δε διαθέτει το μαγαζί νομίζω ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάϊος 22, 2008 #283 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2008 Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες του Guild! :magic:Δηλαδή... προς το παρόν μόνο τον eleozz ξέρω που γιορτάζει, αλλά δε μπορεί, όλο και κάπου θα κρύβεται ένας ακόμα Κώστας. P.S. Ελένη δε διαθέτει το μαγαζί νομίζω ακόμα. :fun: ευχαριστώ χρονια πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες παιδιά να κανονίσουμε κάνα team για pvp το σαββατοκύριακο (ιδέα) :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάϊος 23, 2008 #284 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2008 last invite: Fandorelin Slayer (by Gr warrior)το name του στο thelab(forum) είναι: Hopenellκαλός ήρθες κώστα:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάϊος 23, 2008 #285 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2008 τρία item για δόσιμο μου πιάνουν χορό ο πρώτος τα πήρε in game κάντε click και θα τις δείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάϊος 25, 2008 #286 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2008 χτυπήσαμε μια πρωτιά!!! για το guild ρε γαμώτο :clap::clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάϊος 25, 2008 Author #287 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2008 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! ! ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ!!!:T::T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Μάϊος 25, 2008 #288 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2008 ΕΕΕΕΕΤΣΙ!!!! Πάντα τέτοια! (Καταραμένες εξετάσεις, χάνω τα events. Άντε τουλάχιστον να περάσουν τα δύσκολα μαθήματα και να πάμε καλά εκεί, για εκτόνωση. Και μετά να ξαναμπούμε δυναμικά, για περισσότερες πρωτιές! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 25, 2008 #289 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2008 Respect !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhtsaras Μάϊος 28, 2008 #290 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Ε ναι ειναι αληθεια ειμαι γαματος!! Τωρα τον Gr Warrior τον πηρα για να λεει οτι συμμετηχε αλα δε μπορω να πω! Εδειχνε το δρομο :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhtsaras Μάϊος 28, 2008 #291 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Παντος παιδες τωρα που τελιωνουν και οι εξετασεις να αρχιζουμε να κανουμε κανα ντου στα dungeons και σ'αλες περιοχες!! Και αμα κανεις δεν ερχετε με το σκεπτικο μην αποτυχει να το βγαλει απ'το μυαλο του!! Η ειμαστε παρεα η δεν ειμαστε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Μάϊος 28, 2008 #292 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2008 Χαχαχαχα! Τα μεγάλα πνεύματα συναντόνται. Τώρα σκεφτόμουν κι εγώ να προτείνω, να μαζεφτούμε μόλις χαλαρώσει λίγο η κατάσταση, να πάμε τα 2 εξής: Hard mode με Ursan way όλο το Eye of the north, και όλα τα dungeons, normal και hard mode. Αυτό, πέρα απο πολλά χρήματα και εμπειρία, όπως επίσης και πόρους για το guild (να αγοράσουμε τους ακριβούς npc επιτέλους! ) θα μας δώσει και εναν ολοκληρωμένο τίτλο. Όσο γι αυτό για την παρέα που λες... απλά, +1000! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhtsaras Μάϊος 30, 2008 #293 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 Ρε παιδια μηπος ξερετε γτ ο rune trader δεν εχει superior rune of shadow arts?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάϊος 30, 2008 #294 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 Ρε παιδια μηπος ξερετε γτ ο rune trader δεν εχει superior rune of shadow arts???μα το έχειassassin runes Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhtsaras Μάϊος 30, 2008 #295 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 Αμα βρειτε ακρη πειτε μου και 'μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 30, 2008 #296 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 Mήπως πρέπει να το "ξεκλειδώσεις" πρώτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Μάϊος 30, 2008 #297 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2008 Mήπως πρέπει να το "ξεκλειδώσεις" πρώτα ?δεν ισχύει κάτι τέτοιο για τον rune traider Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhtsaras Μάϊος 31, 2008 #298 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2008 Ελεος ουτε για να το ξεκλιδωσω μου το βγαζει!! :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Μάϊος 31, 2008 #299 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2008 Εγώ πάντος στο Prophecies μου έχει δώσει κάποια unlock skills (1 elite και 6 κανονικά αν θυμάμαι καλα) και runes τα οποία διαλέγω ποιά θέλω να ξεκλειδώσω... να επισημάνω οτι μερικά πρέπει να τα βρείς από αντικείμενα και να τα κάνεις η salvage ή να πας να τα αγοράσεις απο τον rune rader (απο τη στιγμή που τα έχεις βρει απο drops)...(αν δεν κάνω λάθος...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Μάϊος 31, 2008 #300 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2008 Παντος παιδες τωρα που τελιωνουν και οι εξετασεις να αρχιζουμε να κανουμε κανα ντου στα dungeons και σ'αλες περιοχες!! Και αμα κανεις δεν ερχετε με το σκεπτικο μην αποτυχει να το βγαλει απ'το μυαλο του!! Η ειμαστε παρεα η δεν ειμαστε!! μόνο που στην παρέα θα έχετε και έναν nooba (για το eye of the north με το ursan) γιατι αυτές τις μέρες ισως πάρω το πακέτο eye+factions... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.