TheoV Φεβρουάριος 7, 2008 #181 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 εχω δυο το Theo Vg , kai Spyros No Mercy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Φεβρουάριος 7, 2008 Author #182 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 Το βασικο σου θελω. Αυτο που βαζεις μαζι με το password για να μπεις. το acc name. Επειδη δινουμε και gold για να κανουμε τα add μη δωσουμε τσαμπα gold σε λαθος ατομο(τσιγκουνης κ καλα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Φεβρουάριος 7, 2008 Author #183 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 btw νομιζω οτι ειναι στιγμη το guild μας να μπει σε ενα καλο alliance των προσδοκιων μας. Ενα alliance θα μας βοηθηση πολυ κατα την γνωμη μου και θα ειναι ενα βημα παραπανω για το guild μας. Εχω μια καλη προταση για ελληνικο alliance. Παρ'αυτα αν οι officers εχουν να προτεινουν κατι (κατα προτιμηση ελληνικο ) ας το προτεινουν. Α. Και officeρια συνεχιστε να ανεβασουμε λιγο τa factions απο ab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Φεβρουάριος 7, 2008 #184 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 TheoV , Spokappas kai παλι thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Φεβρουάριος 7, 2008 Author #185 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 βρε συ γτ με μπερδευεις? Τι δυσκολο ζηταω? . Το βασικο αccount name σου. Ποιο εινια? TheoV δεν υπαρχει. Theo V? Theo Vg? Spokappas? Ποιο απ'ολα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Φεβρουάριος 8, 2008 #186 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Έλα ωρέ, Theo V είναι το name του παιδιού. Τον έκανα add εγώ. Καλωσήρθες στην όμορφη παρέα μας! Geo Gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Φεβρουάριος 8, 2008 #187 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Σχετικά με το alliance τώρα... go go team! Εγώ δεν έχω κάποια πρόταση κατα νού, ποιές είναι οι ιδέες σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Φεβρουάριος 8, 2008 #188 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 για alliance έχετε το ok από εμενα (λες και αυτό περιμένατε)καλός ήρθες Theo:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Φεβρουάριος 10, 2008 #189 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 :whistling θέλετε να κάνουμε μια ομάδα για να πηγαίνουμε μαζί AB και σε challenge mission? δεν μιλάω να λέμε την τάδε μέρα και τάδε ώρα μέσα, απλά ΌΤΑΝ βρισκόμαστε μέσα να πηγαίνουμε. αν είμαστε 4 άτομα με factions και έχουμε και από δυο hero(βασικά από 4 μέχρι 8 θα χρειαστούμε σύνολο) τότε μπορούμε να πάμε και challenge mission για την πλακα οποτε αν είμαστε και δυο άτομα με 3 hero ο καθένας on-line θα έχουμε έτοιμοι οχτάδα (για αυτό λέω χαλαρά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Φεβρουάριος 15, 2008 #190 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Λοιπόν παιδιά από σήμερα ξεκίνησα το game, ως noobας ψάχνομαι λίγο ακόμα αλλά είμαι σε καλό δρόμο . Για αρχή δοκιμάζω διάφορα και μαθαίνω και σύντομα ελπίζω να μπω στην παρέα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Φεβρουάριος 15, 2008 Author #191 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από FocusX Λοιπόν παιδιά από σήμερα ξεκίνησα το game, ως noobας ψάχνομαι λίγο ακόμα αλλά είμαι σε καλό δρόμο . Για αρχή δοκιμάζω διάφορα και μαθαίνω και σύντομα ελπίζω να μπω στην παρέα σας Αδερφε εδω δεν υπαρχουν διακρισεις... Δωσε μας το βασικο ingame name σου και σε εκανα αdd αμεσως! δεν πα ' να σε 1lvl.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Φεβρουάριος 15, 2008 #192 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Τι εννοεις βασικο ingame name? Εχω κάνει ενα χαρακτήρα ονόματι Leif Daegard (και άλλους δηλαδη αλλά με αυτόν ασχολήθηκα περισσότερο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Φεβρουάριος 15, 2008 Author #193 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από FocusX Τι εννοεις βασικο ingame name? Εχω κάνει ενα χαρακτήρα ονόματι Leif Daegard (και άλλους δηλαδη αλλά με αυτόν ασχολήθηκα περισσότερο ) οκ σε λιγο θα σε βαλω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Φεβρουάριος 16, 2008 #194 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Οκ θα τα πούμε και ingame, καλώς σας βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Φεβρουάριος 16, 2008 Author #195 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Ανακοινωση : Σημερα παιδια το guild μας μπηκε σε μια συμμαχια! Στα λεγομενα alliance...! Το alliance ειναι ερασιτεχνικο και συμφωνησα με το leader τους οτι θα τα πηγαινουμε χαλαρα τα πραγματα.. Οπως και μεταξυ μας! Μεσω του alliance θα εχουμε περισσοτερες βοηθειες απ'τους αλλους, θα μπορουμε να πηγαινουμε μαζι μεγαλα partys και pvp.!! Το alliance λεγετε Team Work και αποτελειται απο 4 guilds + το Leader Guild! Να πουμε ενα thnx στον officer μας Geo GR που συνενοηθηκε με τον alliance leader χθες! Επισης να προτεινω οι officers αν θελουν και μπορουν να βαλουμε αλλα 2-3 active members να μεγαλοσουμε λιγο το guild μας, με την προιποθεση να γραφτουν στο The Lab και να συμετασχουν στο sticky μας!! Latest invitation LeiF Daegard By Lord Lurtz! ο γνωστος μας FocusX Γνωμες... :happy: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Φεβρουάριος 16, 2008 #196 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Np παιδιά, προέκυψε στο τελείως άκυρο, στο AB, πέταξε ενας "Κανένας Έλληνας?", απάντησα κι εγώ, αρχίσαμε να μιλάμε για guild κλπ και νασου το alliance. Σήμερα το είδα, μου άρεσε πολύ, αρχίζει και αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον πλεον, και με guild battles, alliance battles, έχουν και τα παιδιά πολύ ωραίο hall.... ξαναψήθηκα! Το μόνο που προτείνω είναι να κάνουμε μόλις βρεθούν κάποια χρήματα (όλοι σε περίοδο ισχνών αγελάδων είμαστε μου φαίνεται, πανί με πανί...) να κάνουμε καμιά αναβάθμιση στο guildhall, κανένα NPC ακόμα. Geo Gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Φεβρουάριος 17, 2008 #197 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2008 Μια διευκρίνηση από μένα, αν μπείτε καποια στιγμή και δείτε κάποιο κύριο Brutus Gore είναι δικός μου χαρακτήρας Βρίσκομαι σε ένα σχετικό ψάξιμο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσω αυτόν τον χαρακτήρα κ όχι αυτον με το οποίο μπήκα στη guild. Κατά τα άλλα το παιχνίδι τα σπάει (λες και δεν το ξέρατε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Απρίλιος 1, 2008 #198 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 Αχχαχαχαχαχ! Μπήκα σήμερα και.... Τρελό bug! Και η πλάκα είναι οτι είναι έτσι οι περισσότεροι χαρακτήρες, όχι όμως όλοι... Εν αναμονή επιδιόρθωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Απρίλιος 1, 2008 Author #199 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 :rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Απρίλιος 1, 2008 #200 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 99% είναι λόγο πρωταπριλιάςμονο όσοι είναι 20level φαίνονται έτσιάλλο ένα πρωταπριλιάτικο αστείοhttp://gw.gamewikis.org/wiki/GuildWiki:April_Fools_2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.