eleozz Ιούνιος 8, 2008 #321 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 το ήρθε ένα πουλάκι και μου το είπε μετράει?απλά μπαίνει άλλος στην θέση του.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούνιος 8, 2008 #322 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 Τί πιο αξιόπιστο απο ένα πουλάκι? Ναι βρε, αν υπήρξε συνεννόηση όλα ΟΚ. (btw, αυτό το ".-" είναι τελεία και παύλα, ή μισό "-.-" :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 8, 2008 #323 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 Μόνο 3 officers επιτρέπονται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 8, 2008 #324 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 αν βάλουμε παραπάνω τότε οι μονοι που θα μπαίνουν στο game θα είναι οι officersυ.γ. σας εύχομαι να μην μπλέξετε ποτε με δισκέτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούνιος 8, 2008 #325 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2008 Σωστός. Όσο για τις δισκέτες, εγώ πάλι σου εύχομαι περαστικά (ομοιοπαθών). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhtsaras Ιούνιος 9, 2008 #326 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Λοιπον σημερα και αυριο να δηλοσουν οσοι θελουν για officers!! Αυριο να ξερουμε ποιοι θελουν και να δουν μετα τα αφεντικα ποιος θα μπει...Υ.Γ. Μπομπ πραγματικα δε μπορω να σε βλεπω αλο να πεδευεσε,η κλισε καμια πορτα η μη μας το λες!! :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούνιος 9, 2008 Author #327 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Ποιος ειπε οτι θελουμε κ αλλους officers και γιατι βγαινουνμη-συζητησημες ανακοινωσεις?Παρακαλω, να μην επαναληφθη αυτο και να επικοινωνησετε και μαζι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούνιος 9, 2008 #328 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Μα δε βγήκε ακόμη καμία ανακοίνωση, συζήτηση κάνουμε. Επίσης, αυτό ακριβώς είπαμε, οτι ΔΕΝ θέλουμε κι άλλους officer, για να μη γίνουν οι officer περισσότεροι απο τα μέλη. Για αντικατάσταση συζητάμε, μιας και το παιδί δήλωσε πως θα κάνει θερινά μαθήματα και δεν θα είναι ενεργός, και οι officer καλό είναι να είναι ενεργοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούνιος 9, 2008 Author #329 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Aυτο δεν το ειχα ακουσει. Υπαρχουν σιγουρα αντικαταστατες 3 active παιδια ειναι στανταρ μες την λιστα των πιο active! Και μιας και αρχισα να γραφω. Μετα απο συζητηση εμου και του warrior αποφασισαμε να κανουμε ενα ξεκαθαρισμα σε καποια ατομα που πραγματικα ειναι ανουσιο να ειναι στο guild Καποια members εχουν να μπουν months. Μηνες! Ειναι ανουσιο το guild να εχει non-active members και οταν λεω non active εννοω ατομα που ουσιαστικα εχουν παρατηση το game. Οχι ατομα που μπαινουν λιγο. Οταν τα ατομα που αποφασισουν να ξαναπαιξουν guild wars θελουν μας λενε και τους ξανα βαζουμε! Τωρα ειναι ανουσιο... (ισως ακομα κ uninstall να το εχουν κανει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούνιος 9, 2008 #330 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 Εγώ προτείνω kick με Invitation, έτσι ώστε με το που θα ξαναμπούν να κάνουν Join. Όπως κάνουν και σε άλλα μεγάλα guild, με συγκεκριμένο αριθμό μελών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 9, 2008 #331 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2008 το "άλλα μεγάλα" guild δεν το έπιασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhtsaras Ιούνιος 10, 2008 #332 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Με περισοτερα members ισος... Γιατι αμα ενοεις κατι αλλο......δε το καταλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhtsaras Ιούνιος 10, 2008 #333 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 Οσον αναφορα το θεμα με τα ατομα που δε πεζουν +μφονο με το γκεο! Να βγαζουμε οσοι δεν παιζουν και να κανουμε κανα shout με ελληνικους χαρακτηρες παντα για ελληνες players! Συνηθως πετυχενω ατομα σε μεγαλες πολοις που κανουν shout για ελληνικο guild! Αλλα δεν ειμαι και τοσο σηγορος οτι τηα γινει κατι Υ.Γ. Καλο θα ηταν να λεμε στην ανακοινωση για guild forum,vent και τετοια για να δελεασουμε λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 10, 2008 #334 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 να θέσω και εγώ την θέση μουγια τον officer προτείνω αλλαγή(μιας και δεν παίζει πλέον)τώρα για περισσοτερους officer θα έλεγα όχι ακόμα,ίσος αν υπάρχουν περισσότερα members ίσος τότεγια να προστεσουμε άτομα,γιατί όχι(από εμενα) όσοι περισσότεροι στην παρέα τόσο καλύτερα(με τις προϋπόθεσης βεβαια)τώρα τα member που έχουν να μπούν καιρό όπως (2μήνες ++) δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται στο guild,αν ξανά ξεκινήσουν να παίζουν τώρα στο καλοκαίρι δεν υπάρχει πρόβλημα να ξανά έρθουν στην παρέα μαςαυτά από εμενα ελπίζω να έγινα κατανοητόςσε κάνα 2-3 ώρες που τελειώνω από τα τει θα τα πούμε in game:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Ιούνιος 10, 2008 #335 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 ρε eleozz κανε μας την χαρη!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Ιούνιος 10, 2008 #336 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 aaaa σε πιο alliance ειστε?αν ψαχνετε για allys στειλτε μου pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 10, 2008 #337 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 ρε eleozz κανε μας την χαρη!!!!!!!!!!!! για ποιον λόγο? πες μου που έχω άδικο :fight: Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιούνιος 10, 2008 #338 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2008 ... +μφονο με το γκεο! Τζέο είναι βρε άθλιε, ΤΖΕΟ. ΤΖ! ΤέλοC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhtsaras Ιούνιος 12, 2008 #339 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 Παιδια αμα καπιος εχει 20% or energy gain on hit:+1 -1 για scythe να μου πει γιατι θελω να αγορασω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούνιος 15, 2008 #340 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 last invite: Mor Deli (by Gr warrior)βασίλη καλός ήρθες στην παρέαπεριμένω το name από το acc σου στο forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.