geogeoland Μάϊος 14, 2008 #261 Μάϊος 14, 2008 ΕΕΕΕΛΑΑΑΑ μωρέ.... χαλάρωσε. Για την πλάκα μας πάμε, δε πάμε να ρίξουμε τίποτα τρελό. Σιγά... σε τελική, μη νομίζεις, πολλοί (εγώ τουλάχιστον σίγουρα), έχω τόσο καιρό να παίξω που κατα διαστήματα κάνω λάθη που δε τα έκανα ούτε οταν ξεκίνησα. (dont shoot Αλλά όχι πολύ συχνά ε! /dont shoot)
jimakos21 Μάϊος 15, 2008 Author #262 Μάϊος 15, 2008 ΕΕΕΕΛΑΑΑΑ μωρέ.... χαλάρωσε. Για την πλάκα μας πάμε, δε πάμε να ρίξουμε τίποτα τρελό. Σιγά... σε τελική, μη νομίζεις, πολλοί (εγώ τουλάχιστον σίγουρα), έχω τόσο καιρό να παίξω που κατα διαστήματα κάνω λάθη που δε τα έκανα ούτε οταν ξεκίνησα. (dont shoot Αλλά όχι πολύ συχνά ε! /dont shoot) Μου βαζεις ιδεες για την αποχωρηση σου σαν officer (πλακιτσα)
geogeoland Μάϊος 15, 2008 #263 Μάϊος 15, 2008 Lol! Είναι το "σκούριασμα". Τα officering skillz μου (:fist:+:devil:+) δεν έχουν πειραχτεί στο ελάχιστο, σε διαβεβαιώ.
geogeoland Μάϊος 15, 2008 #264 Μάϊος 15, 2008 μικρή ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μετά απο πιέσεις στο δυνάστ...εεε...τον guild leader μας (), απεργείες, συλλαλητήρια και πορείες στο hall, τον αναγκάσαμε να πλερώσει κι αυτός, κι έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως εδώ και 3 μέρες, το guild hall μας διαθέτει ΚΑΙ rune trader, πράγμα χρήσιμο, αφού πλέον χωρίς τρέξιμο σε διάφορες πόλεις, μπορείς να αναβαθμίσεις το armor σου απο το guild hall
geogeoland Μάϊος 15, 2008 #266 Μάϊος 15, 2008 Βάλε τελεία βρε καπιτάλα, τα ψαρώνεις τα παιδιά! 6.250 έσκασες. :hehe: edit: (Είναι με bold η τελεία, αλλά δε φαίνεται γμτ. )
eleozz Μάϊος 15, 2008 #268 Μάϊος 15, 2008 Και οι χορευτριες που λέει ο Heos ? :rofl::rofl: εκεί το μυαλό σας στις χορεύτριες άμα βρείτε πείτε και εμάς και μιας και ξεκίνησα εγώ(παραπάνω) την ιδέα ομαδικού farm επειδή υπάρχει έλλειψη(σε κάποιους από εμπειρία και skills) θα παλέψουμε να βγάλουμε μια ομάδα για fow(δείτε παρακάτω το team-build) αλλα θα προσπαθήσουμε να πάμε και αλλου(κάνα sf για παράδειγμα) ώστε όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι αν υπάρχουν αντιρρήσεις τις ακούω fow team build
jimakos21 Μάϊος 15, 2008 Author #269 Μάϊος 15, 2008 Κανενα προβλημα Warrior ! Θα το οργανωσουμε..! ΥΓ: Παιδια βαλτε κανα faction σας παρακαλω πολυ..
TifoziF1 Μάϊος 16, 2008 #270 Μάϊος 16, 2008 αυτο το Π/Σ/Κ έχει Alliance Battle Bonus. Διπλά faction points.... Τι λέτε ?
eleozz Μάϊος 16, 2008 #271 Μάϊος 16, 2008 αυτο το Π/Σ/Κ έχει Alliance Battle Bonus. Διπλά faction points.... Τι λέτε ? μην ανησυχείς το έχουμε στα υπόψη μας κάτι θα κανονίσουμε
jimakos21 Μάϊος 16, 2008 Author #272 Μάϊος 16, 2008 Οκ... ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΑΒ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΤΑ FACTIONS MΑΣ
skate Μάϊος 16, 2008 #274 Μάϊος 16, 2008 Χαιρετώ την Παρέα :hi: καιρό είχα να μπώ και είπα να περάσω να δώ τι κάνει αυτή η παρέα εδώ... πιστεύω να είμαι ακόμα καλοδεχούμενος μετά από τόσο καιρό που έχω να μπώ... (ο geogeoland θα παρακαλούσα να μην παρέμβει σε αυτό το θέμα γιατί με βλέπω να ψάχνω άτομα να με ξεθάβουν... :P:whistle2: δυστυχώς έχω πλακωθεί στο διάβασμα τον τελευταίο καιρό και δεν προλαβαίνω ουτε να διαβάσω.. (όποιος δέν μου πει χρόνια πολλά που έχω σήμερα τα γενέθλιά μου θα..... θα.:fun::fun: :laughing::fun::fun:)
eleozz Μάϊος 16, 2008 #278 Μάϊος 16, 2008 Χαιρετώ την Παρέα :hi:καιρό είχα να μπώ και είπα να περάσω να δώ τι κάνει αυτή η παρέα εδώ... πιστεύω να είμαι ακόμα καλοδεχούμενος μετά από τόσο καιρό που έχω να μπώ... (ο geogeoland θα παρακαλούσα να μην παρέμβει σε αυτό το θέμα γιατί με βλέπω να ψάχνω άτομα να με ξεθάβουν... :P:whistle2: δυστυχώς έχω πλακωθεί στο διάβασμα τον τελευταίο καιρό και δεν προλαβαίνω ουτε να διαβάσω.. (όποιος δέν μου πει χρόνια πολλά που έχω σήμερα τα γενέθλιά μου θα..... θα.:fun::fun: :laughing::fun::fun:) χρονια πολλά λοιπόν το "event" για το fow farm πήγε σάββατο και κατά προτίμηση μετά τις 8(++) ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότεροι σας περιμένουμε(θα είμαι και εγώ εκεί )
skate Μάϊος 17, 2008 #279 Μάϊος 17, 2008 :baby:παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...:baby::fun: σχετικά με το event μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αν μπορεί? η εδώ για να το δεί και κανένας άλλος που ενδεχομένος να μην γνωρίζει.. (αυτό για το fow farm.. κάτι σε farming μου θυμίζει)
eleozz Μάϊος 17, 2008 #280 Μάϊος 17, 2008 :baby:παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...:baby::fun:σχετικά με το event μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει αν μπορεί? η εδώ για να το δεί και κανένας άλλος που ενδεχομένος να μην γνωρίζει.. (αυτό για το fow farm.. κάτι σε farming μου θυμίζει) θα πάμε 7 άτομα στο toa και θα μπούμε fow οι 5 από εμάς θα είναι ursan και οι άλλοι 2 healers το build αναλυτικά θα το βρείς εδώ αν μπορείς να παίξεις ursan η healer είσαι ευπρόσδεκτος (αλλιώς περιμένεις να πάμε κάπου αλλου για farm):sorry:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.