Jump to content

The Lab Gr [GrL] Guild .:GuildWars:.

jimakos21

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Γεια σας παιδια.

Το guild μας κανει Πασχα για πρωτη του φορα.

Θελω να ευχηθω σε ολα τα guild members καλο Πασχα και καλη Ανασταση!

Η ανασυγκροτηση συνεχιζετε και η activity εχει αυξηθη φανερα , ομως καποιοι απο εμας (lab) εχουν ξεχαση τι ειναι το guild wars :p

Μεσα λοιπον στη βδομαδα του Πασχα θα ανακοινωθη μια μερα και ωρα στην οποια θα συγκεντρωθουμε στο guild hall να το....γιορτασουμε! :p

Θα μπει αντιστοιχο annoucment.

Χρονια πολλα!

καλο πάσχα και καλή ανάσταση και από εμενα σε όλους

και περιμένουμε μερικούς που μας έχουν ξεχάσει(δεν είναι active) να τους ξαναδούμε

:flower:

καλο πάσχα και καλή ανάσταση και από εμενα σε όλους

και περιμένουμε μερικούς που μας έχουν ξεχάσει(δεν είναι active) να τους ξαναδούμε

:flower:

Επίσης :D

Λιωνω ΑΒ

Μπορε κάποιος να στείλει και εδώ μια πρόσκληση ? in game name Thelony Monkey (Monk lvl 20)

Μπορε κάποιος να στείλει και εδώ μια πρόσκληση ? in game name Thelony Monkey (Monk lvl 20)

έχει γίνει invite in game

σε περιμένουμε στην παρέα μας:flower:

Ευχαριστώ, βραδάκι θα μπώ από σπίτι.

ΑΒ μπορώ να μπώ ? Έχω Proph + EyeOfNorth

Έχω 5-6 μέρες που παίζω συνέχεια ΑΒ, πήρα και τον 1ο τίτλο Kurzick Supporter και δίνω στο guild σχεδόν κάθε μέρα 5000 Kurzick points αλλά όπως βλέπω στην καρτέλα του guild κάθε μέρα αυτά (του guild) λιγοστεύουν. Γιατί ? Δεν κάνω κάτι καλά ?

Οχι..

Ειναι στραγικη του παιχνιδιου...

Τα factions πεφτουν ανα καποιες χιλιαδες καθιμερινα..

Αλλιως ολα τα guild θα ηταν στα υψη...

Γι αυτο και δυσκολευομαστε να τα ανεβαζουμε..

Sorry guys για σήμερα το απόγευμα.... τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τι είναι αυτό το game.

Βγάλατε τίποτα καλό ?

λοιπόν παιδιά χτύπησα φλέβα μέσα στο βραδυ και βγάζω αναφορά:

ότι ακόλουθη το διαβάζετε και το χρησιμοποιείτε υπό δικη σας ευθύνη(αιστάνομαι ότι έχω ορθιγραφικα λάθη)

καθώς μονος online στο gw έψαχνα στο net για "add-ons" για guild wars και πέτυχα διάνα

το texmod είναι ένα πρόγραμμα που πειράζει τα αρχεία του gw (στο δικό μας pc) και μας βοηθάει υπερβολικά όπως θα καταλάβετε και εσείς παρακάτω

πριν προχωρήσω να πω πως το πρόγραμμα είναι ανεβασμένο και στο wiki τις arena net και δεν θεωρείτε παράνομο όπως τα third party tools καθώς μοντάρει τα αρχεία του pc μας και καθορίζει το τι θα βλέπουμε εμείς και μονο εμείς

αυτό σημαίνει πως δεν κινδυνεύουμε να φάμε ban από το game αλλα ότι πειράξουμε το κάνουμε με δικη μας ευθύνη και αν καταστραφεί το install του game (γίνετε re-install) και σε αυτό η arena net δεν φέρι ευθύνη

τώρα πια είναι τα θετικά εδώ

εκτος από το ότι μπορούμε να πειράξουμε εμείς το παιχνίδι υπάρχουν έτοιμα mod για να κατεβάσουμε (προσωπικά προτιμώ να κατεβάσω δοκιμασμένα και να μην κάνω δικά μου) από αυτά που ανεβάζουν άλλοι χρηστες

ας δούμε μερικά ενδιαφέροντα και ΣΗΜΑΝΤΙΚA

πηγή: http://wiki.guildwars.com/wiki/Guide_to_modifying_in-game_graphics/Player_made_modifications

Cartography Made Easy

μας δείχνει πια κομμάτια ακριβώς μας λείπουν από το map για να κάνουμε explore και να συμπληρώσουμε τους τίτλους μας τσάμπα

Cloud Remover

καθαρίζει στο map τα κινούμενα σύννεφα

Crystal Windows, Blue-glass Menus,e.t.c.

αλλάζουν την εμφάνιση τον παραθύρων αν την βαρεθήκαμε

Footprint Remover

αφαιρεί τις πατημασιές από το πάτωμα

No Fog

εξαφανίζει το fog από το map

Icy Black Widow

αλλάζει το κλασικό pet Black Widow σε μια καινούργια εμφάνιση παγωμένης αράχνης

θα βρείτε επίσης ΤΑ ΠAΝΤΑ που μπορείτε να αλλάξετε εμφάνιση

ακόμα και τα πιο άσχημα items θα φαίνονται διαφορετικά,όλα τα pet πιο όμορφα,και πολλά περισσότερα:o:magic:

ας παω και εγώ τώρα να κάνω 100% όλα τα map:whistle2::flex:

αν και ειμαι σε αλλο guild θα χαρω πολυ να βοηθησω οποιον θελει βοηθεια !!!!

ign : payne max

παιδιά έκανα την εικόνα του guild στο wiki (official) ρίξτε μια ματια

http://wiki.guildwars.com/wiki/Guild:The_Lab_Gr

1.αν υπάρχει κάποιος που ΔΕΝ θέλει να αναφέρουμε το όνομα του χαρακτήρα του μπορεί να το διαγράψει ο ίδιος η να μου πει να το κάνω εγώ.

2.αν υπάρχει πρόβλημα που χρησιμοποίησα το όνομα του forum (thelab) για το συγκεκριμένο θέμα πείτε μου να το διαγράψω.

3.αν γενικότερα διαφωνείτε με την ιδέα πείτε το και το εξαφανίζω.

όλοι μπορούν να κάνουν λογαριασμό (παράδειγμα ο δικός μου: http://wiki.guildwars.com/wiki/User:Eleozz)

για να πάτε στο guild(wiki) πατήστε F10 in game και κάτω κάτω έχει τα guild του ally(παρεπιπτόντως μονο εμείς έχουμε λογαριασμό στο wiki)

Ορθογραφικό : ".. στις ανακοίνωσης. " -> ".. στις ανακοινώσεις. "

:T:

παιδιά έκανα την εικόνα του guild στο wiki (official) ρίξτε μια ματια

http://wiki.guildwars.com/wiki/Guild:The_Lab_Gr

Μήπως το link να μπει και στην 1η δημοσίευση του νήματος αυτού ;
Ορθογραφικό : ".. στις ανακοίνωσης. " -> ".. στις ανακοινώσεις. "

:T:

ευχαριστώ

διορθώθηκε;):T:

Respect ρε παλικάρι! Χαρά στη διάθεση σου και το ψάξιμο σου! :D Κάνεις εμάς τους μη έχοντες χρόνο να νιώθουν ακόμη πιο άσχημα όμως, πρόσεχε! :baby::p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.