Jump to content

The Lab Gr [GrL] Guild .:GuildWars:.

jimakos21

Recommended Posts

αααα ρε νέοι! Πως φαίνεται ότι δεν έχετε ψηθεί στο παιχνίδι.

April fools day παίδες. Πέρυσι έκαναν αλλαγές φύλλου στους χαρακτήρες. Female<->Male

Έχω Dervish χαρακτήρα που τον λένε Kratos και είχε τα μεγαλύτερα πυζόμπαλα που έχετε δει ποτέ:hehe:

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply
αααα ρε νέοι! Πως φαίνεται ότι δεν έχετε ψηθεί στο παιχνίδι.

April fools day παίδες. Πέρυσι έκαναν αλλαγές φύλλου στους χαρακτήρες. Female<->Male

Έχω Dervish χαρακτήρα που τον λένε Kratos και είχε τα μεγαλύτερα πυζόμπαλα που έχετε δει ποτέ:hehe:

Μην μου πεις οτι ΔΕΝ κράτησες screenshots σε διάφορες γωνίες και ζουμ. Που 'ν' τες ?

99% είναι λόγο πρωταπριλιάς

μονο όσοι είναι 20level φαίνονται έτσι

άλλο ένα πρωταπριλιάτικο αστείο

http://gw.gamewikis.org/wiki/GuildWiki:April_Fools_2008

Χαχαχαχαχ :rofl: lol, ειλικρινά, δε μου πέρασε καν απο το μυαλό. Το troubleshooting μου έχει δημιουργήσει μανία καταδίωξης! :p:wall::p:hehe:

(αναγέννησα το thread! :banging::baby::upside:)

• 2 weeks later...

Ε, μάλλον κάνανε ξεσκαρτάρισμα, γιατί 2 guild παίζαν συνέχεια AB, ενώ οι άλλοι καθόλου κι έτσι χάνανε κάθε μέρα factions...

Έχουμε πήξει όλοι με τις διάφορες δουλειές και αραίωσε η κατάσταση... μπαίνω κι εγώ κάθε μέρα σχεδόν, αλλά δεν έχω χρόνο να κάνω τίποτα σοβαρό... Μόλις βρεθεί κάποιος χρόνος πάντως, τώρα που όλοι έχουν ψηθεί κάπως στο παιχνίδι, είμαι σίγουρος πως θα ξαναπροχωρήσουμε δυνατά! :T:

Ω ναι, και τώρα μετά το skin update και που τελειώνει η θητεία σου ως MOD σε βλέπω σε παραλία με το υπογεγραμμένο απο όλα τα μέλη (και τα 8000) αναμνηστικό μπλουζάκι σου, να raidαρεις με το λαπτοπάκι, αδιάφορος για τις αιθέριες υπάρξεις που θα περνάνε απο μπροστά σου... :p

Έβγαλα και την τελευταία mission χωρίς το bonus (μόνο αυτό το bonus μου λείπει) :D:woot:

Και τώρα τι κάνουμε ? Fanctions ? NightFall ? EyeNorth ? ή να πάω πίσω να αλλάξω 2nd profession (από Elementalist σε κάτι άλλο) και να μάθω νέα skills και τα Elite Necro skills που μου λείπουν ?

Μια χαρά σε κόβω, εγώ το έχω εκείνο το bonus* (δύσκολο mission, αλλά ευτυχώς ήμασταν εκπληκτικό Party και βγήκε πολύ ομαλά... :)), πας για τίτλο αν το πάρεις και αυτό. :)

*Κάτι άλλα μου λείπουν, απο παλιές αποστολές, που βαριεεεεεμααιιιιι να ξανακάνω! :p

Όσο για το τί τώρα... κοίτα, αυτό εξαρτάται απο το αν θα παίζεις το καλοκαίρι! :p. Αν όχι, και δε θες να εμβαθύνεις περισσότερο στο prophecies (αυτό με τα skills κλπ δηλαδή...), πας για Eye of the North. Μικρό, καλό, και με προοπτική διατήρησης ΚΑΠΟΙΟΥ υλικού στο Guildwars 2 αν διαλέξεις να συνεχίσεις κι εκεί! :) Αν πάλι ναι, παίρνεις το πακέτο Nightfall+EN, για τις νύχτες του καλοκαιριού! :p. Άλλωστε μέχρι να βγει το 2 θα τα έχεις τελειώσει και ευχαριστηθεί ήδη. :)

Τα έχω όλα τα πακέτα ήδη (Prop + Factions + NFall + EN). Δεν προχωρούσα χωρίς το bonus ... Υπάρχουν missions που τα έχω παίξει πάνω από 10 φορές.

Το Guild αργοπεθαίνει βλέπω.... Μαλλον πάω να αλλάξω πρώτα 2ο profession και μετά factions -> NFall -> EN.

Τι 2ο profession να πάρω ?

Γεια σας παιδια.

Λογω καποιων οικογενιακων προβληματων-υποχρεωσεων που αντιμετωπιζω τον τελευταιο μηνα δεν εχω μπει καθολου στο παιχνιδι.

Δυστηχως δεν μπορω ετσι ουτε να προσφερω οσο μπορω ουτε να παιζω κιολας και ετσι εχω χασει της επαφες με ολους σας.

Οταν μπορεσω θα προσπαθησω να μπω μεχρι και την επομενη βδομαδα και να κανουμε ενα re-organise το guild.

Μεχρι να μπω και να κανουμε την ανασυγκροτηση (δηλαδη new members και ενα new alliance και οτι αλλο 8ελουμε) το guild θα το μεταχειριζονται οι officers so, ρωτατε τους οτι γουσταρετε ;)

Χιλια συγνωμη για την απουσια μου παιδες.:cry:

I ll be back :D

Oπως προειπα δυστηχως ειχα σταματησει την ενεργο δραση για 1 μηνα και τα πραγματα στο guild εχουν αλλαξει λιγο αλλα και οι δραστηριοτητες μας εχουν πεσει.

Η ανασυγκροτηση του guild θα εχει ως εξης.

1)Ενταξη νεων μελων που ενδιαφερονται για το guild

2)Προσθηκη ενος ακομη officer αναλογα με της ωρες που θα ειναι active (το θεμα ειναι τυπικο απλα θελω αλλον ενα officer που θα εχει λιγο παραπανω χρονο απο τους υπολιπους να προσφερει) . Στο συγκεκριμενο θεμα περιμενω πμ για συζητηση

3) Οργανωση για alliance battles και GVG αλλα και

4) ενταξη σε καινουργιο alliance.

Η ανασυγκροτηση ΔΕΝ σημαινει και αλλαγη.. Δεν θα αλλαξουν τα πραγματα. Οπως ειμαστε θα μεινουμε στο χαλαρο (οπως σας υποσχεθηκα) χωρις καμια δεσμευση. Απλα θα συμαζευτουμε λιγο για να αποκτηση το game κ αλλο ενδιαφερον.

:happy:

λοιπόν παιδιά όπως είπε και ο jim

χρειαζόμαστε ακόμα έναν active officer,περιμένουμε πρότασης σχετικά με αυτό το θέμα.

επίσης περιμένουμε πρότασης για alliance (αν έχετε υπόψη σας κάτι)

έλα τώρα μέσα στις διακοπές να ανεβαίνουμε λιγάκι

να ξανά οργανωθούμε:magic:

Οπως και ειχα προαναφέρει το guild μας θα εμπαινε σε μια τροχια ανασυγκροτησης.

Η αρχη λοιπον εγινε!

Το guild μας ξανα-μπηκε πλεον σε alliance, ελληνικο , οπου leader ειναι μια εξαιρετικη ομαδα με παρα πολυ καλους και εμπειρους παικτες! Απο τους πιο παλιους στο guild wars!

mgoh6wun7mx2r1jf2pa5_thumb.jpg

Η αναδιοργανωση δεν εχει φυσικα ολοκληρωθη καθως πολλα πραγματα αλλαξαν οσο ελλειπα, κυριως inactivity απο πολλα μελη, αλλα με την βοηθεια των officers κανουμε οτι μπορουμε!

Σιγα σιγα θα ενταχθουν στο guild και στο forum νεα members ωστε να αυξησουμε την δραστηριοτητα του guild μας αλλα και σιγα σιγα τουλαχιστον εμεις οι officers προσπαθουμε να αυξησουμε τα alliance factions!

Οσοι μπορουν να μπουν σε Alliance Battles και μαζεψουν points καλο θα ειναι να τα βαλουν στο guild μας

Tα προσφατα 22k points ειναι ευγενικη χορηγια εμου και του Gr Warrior (elleozz) :p

Η αναδιοργανωση θα συνεχιστη... Βοηθηστε και σεις, με προτασεις και ιδεες.

Σχολια, γνωμες...

όπως είπε και ο jim(μου επιτρέπεις να σε λέω έτσι? ε?) ανοίξαμε και σας περιμένουμε:banging:

επόμενο βήμα η ένταξη νέον στο guild και να βρεθεί ένας ακόμα officer(περιμένουμε ενδιαφερομενους):T:

Θα ήθελα να γίνω Δεκανεύς αλλά χλωμό το κόβω με 2-3 ώρες την βδομάδα...

:T:

Ναι αυτο ειναι το θεμα.. :)

Δεν θελουμε να πιεσουμε κανεναν αλλα ο officer πρεπει να μπαινει καθημερινα... Δεν ειναι αναγκαιο να παζει 5ωρες την μερα.

Αλλα θα πρεπει να μπαινει αρκετα συχνα απ'οτι τους αλλους.

Φυσικα και ολοι εχουμε προβληματα και εχουμε απουσιαση αλλα οι officers ενημερωνουν πριν ή μετα την απουσια τους.

Συγκεκριμενα εσενα HEOS σε ειχα στο μυαλο μου να σου πω την αληθεια!

Το ειχα συζητηση με τον GR warrior. Εισαι απο τα ατομα που παιζουν πιο συχνα guild wars απ'τα αλλα members στο guild..

Λιιιγο παραπανω να εμπαινες και θ ησουν ηδη ''Δεκανεύς''..:flower:

:jump1::jump1::clap::clap:

Μεγειά μας! :)

Tifo, την κουβέντα σου είχαμε κι εμείς εχθές με τον Gr Warrior... αυτό ακριβώς που είπε και ο Jim :). Εγώ αν και θέλω πολύ, δευτέρα προς τρίτη Λυκείου και για Διερμηνεία που θέλω να περάσω έχει γίνει λίγο ο κ***ος μου τριαντάφυλλο και δε πολυπρολαβαίνω να μπαίνω, δίνω το παρόν κάθε μέρα σχεδόν, αλλά για τίποτα σοβαρό... Γιααα να δούμε τώρα πως θα πάει. :)

(Για τα δικά μου faction αλιτήριοι ούτε κουβέντα εεεε???? :p :P :p Στα διαλά... :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.