Jump to content

The Lab Gr [GrL] Guild .:GuildWars:.

jimakos21

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gns

Παιδια μπορειτε να με βαλετε στο guild??

To name ειναι Gns Cy ειμαι ele/war lev.4 σε μια μερα:p

Καλωσήρθες! :D

Παιδια thx για το invite θα μπω μαλλον προς το απογευμα γιατι τωρα ειμαι σχολη

Τα λεμε online

:D

Ολα ιδια ειναι !! δεν εχει σημασια... Εγω σε εκανα.. το name που δηλωσες εδω μαλιστα.. Εσυ κοιτα μην κανεις λαθος.

Αρχική απάντηση από gns

Δεν μου εβγαλε κανενα invite σε πιο server ειστε εσεις?

Για πάτα το G και δες μήπως δεν το παρατήρησες ;)

Αρχική απάντηση από jpavly

Για πάτα το G και δες μήπως δεν το παρατήρησες ;)

Πάτα το G και μπες, σου έχει έρθει το invite, το είδα κι εγώ. :)

Αρχική απάντηση από jpavly

The Villainy of Galrath, omg what a quest!

Lol! :p Εντάξει όμως, μια χαρά το πήγες. Χαρά στο κουράγιο σου, εγώ και lvl 20 που περνάω και τα σφάζω το βαριέμαι τόσο πολύ αυτό το quest... Και αν το βγάζεις με respawn , (για ποιον χτυπάει η καμπάναααα.... :whistle2: :p ) είναι στου διαόλου τη μάνα τα shrine...

Λοιπόν λοιπόν...ιδέα. Το προηγούμενο pvp contest που είχαμε οργανώσει αναβλήθηκε λόγω...καιρού. :p Τί θα λέγατε να το βάλουμε αυτό το Σαββατοκύριακο κάπου (μόλις φτάσουμε πιο κοντά του και θα έχουμε όλοι λίγο πιο ξεκάθαρο το πρόγραμμα μας γι αυτό θα καθορίσουμε το πότε ακριβώς), με τους ίδιους όρους, for fun δηλαδή και όποιος θέλει? Πιστεύω πως θα ήταν μια καλή ιδέα, τώρα που υπάρχει και μια μεγαλύτερη εξοκείωση με το παιχνίδι και έχουμε...αυγατίσει κιόλας.:p :p

Θα προσπαθήσω να είμαι :)

Κάτι άλλο: ένα φιλαράκι μου (δεν είναι γραμμένος στο Lab.gr) μπορεί να μπει στο guild ?

Τώρα ξεκίνησε (lvl 9 Monk/warrior) και δεν έχει εμπειρία από GW και mmorpg.

Μπορεί να μπει πιστεύω, αλλά καλά θα ήταν να κάνει ενα account στο lab, να παρακολουθεί κάπως το forum και ιδίως αυτό το θέμα. ’λλωστε... δε κοστίζει τίποτα. :)

κατά την άποψή μου δεν θ'αθελα να είχα την "προϋπόθεση" (θα έλεγα) του να κάνω ένα account στο forum για να μπώ στο guild γιατι το παιδί μπορεί μόνο να θέλει να παίξει στο game και όχι να παρακολουθεί τα forum... (δεν είμαι απαραίτητα τησ αυτής άποψης αλλα δεν μου κάθεται ωραια και ήθελα να το πώ. :) )

Η δική μου άποψη, εφ'όσον είπα ότι θα είμαι πολύ χαλαρός με τη Guild κλπ, ας μπει όποιος θέλει. Αν θέλει να κάνει ένα acc κι εδώ καλοδεχούμενος :D

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 15:13]

Η δική μου άποψη, εφ'όσον είπα ότι θα είμαι πολύ χαλαρός με τη Guild κλπ, ας μπει όποιος θέλει. Αν θέλει να κάνει ένα acc κι εδώ καλοδεχούμενος :D

συμφωνώ με τον προλαλήσαντα... :p xD :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.