jpavly Ιανουάριος 14, 2008 #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Wiki ρε http://wiki.guildwars.com/wiki/Elementalist_armor Ο Samuka στο LA απ'ότι βλέπω 30 δίνει http://wiki.guildwars.com/wiki/Samuka Δεν είναι Max στο LA ξέχνα το, έχει πολύ ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Ιανουάριος 14, 2008 #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 14:21] Κι εγώ πήγα LA και είχε +50 armor και πάλι, σαν την Ascalon που φόραγα. Απ'ότι είδα τα +75 κλπ έρχονται πιο μετά αρκετά, όπως λέει και στο Wiki. Craftαρα μία Wyvern, έτσι για αλλαγή και θα της κοπανήσω και 2-3 Insignia να δέσουμε Σε ενα κατσικοχωρι κοντα στο LA βρηκα αρμορ 59,δεν θυμαμαι ομως το ονομα του :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 14, 2008 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 α οκ οποτε asca+la εως +30, και οχι +50εδιτFFFFFS It is the only town in Tyria where max armor can be crafted for 1p per piece :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιανουάριος 14, 2008 Author #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Ζαρρα ηρεμισε λιγο... Μην ΤΡΕΛΕΝΕΣΕΕΕΕ.. .1ον) ο JPAVLY ΕΙΝΑΙ WARRIOR εχει παραπανο armories απο σενα!! 2ον) ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΣΤΟ LA ΥΠΑΡΧΟΥΝ MAX ARMOR??!!!!! ελεος πια!! ελεος! 3ον) απλα ακολουθατε το PROPHECIES ΟΣΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ και το wiki!!! χωρις wiki που πατε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιανουάριος 14, 2008 Author #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από Zarras α οκ οποτε asca+la εως +30, και οχι +50εδιτFFFFFS It is the only town in Tyria where max armor can be crafted for 1p per piece :cry: Aστο... υποθετης λαθος........Τελειως λαθος!!!Δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αρμορ.. το ξανα λεω.... αλλη εχω εγω! αλλη ο νεκρο! αλλη ο ele αλλη ο assasin!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 14, 2008 #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 ηρεμος ειμαι και δεν τρελενομαι, απλα ρωτησα που παιζει παραπανωαρμορ απο το +30, υπεθεσα οτι θα υπηρχε στο ΛΑ (δε μιλησα για max armor)...αυτο που λες οτι υποθετω λαθος, γιατι? ασκα+ΛΑ βρηκα την +30, και απο οτι ειδα στο wiki η max εχει 1p το κομματι (για το δικο μου class), και ναι εννοειται το τανκ θα εχει παραπανω αρμορ απο τον πχ healer Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιανουάριος 14, 2008 Author #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Δεν υποθετεις λαθως στο εδιτ. Στα παραπανο.Ασκα +Λα εχει 30+ για σενα! οχι για τους warrior πχ!! Για το δικο σου class.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιανουάριος 14, 2008 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από Zarras ηρεμος ειμαι και δεν τρελενομαι, απλα ρωτησα που παιζει παραπανω αρμορ απο το +30, υπεθεσα οτι θα υπηρχε στο ΛΑ (δε μιλησα για max armor)... αυτο που λες οτι υποθετω λαθος, γιατι? ασκα+ΛΑ βρηκα την +30, και απο οτι ειδα στο wiki η max εχει 1p το κομματι (για το δικο μου class), και ναι εννοειται το τανκ θα εχει παραπανω αρμορ απο τον πχ healer Peace! Γι αυτό είμαστε εδώ: Για να βοηθάμε. Λοιπόν. Κατ αρχάς, ας πάμε απο τα βασικά. Υπάρχουν 3 ήδη armor στο game, οι Heavy, οι Midi και οι Light. Κάπως σα το wow με τα plate, male και cloth. Οι warriors φοράνε heavy. Νομίζω είναι οι μόνοι. Όλοι οι υπόλοιποι φοράνε midi, εκτός απο τους caster που φοράνε light. Αυτό μεταφράζεται σε 10armor διαφορά. Δηλαδή: Η light έχει X armor. Η Midi έχει X+10 και η Heavy Χ+20. Οπότε: Οι casters ξεκινάνε με 30 armor, οι Warrior με 50. Οι casters τελικιάζουν στα 60, οι warrior στα 80. Υπόψιν πως οι armor είναι απο τη στιγμή που τις αγοράζεις customized, οπότε δε μπορείς να τις πουλήσεις/ανταλλάξεις, φορέσεις σε άλλο χαρακτήρα κλπ. Το παιχνίδι είναι έτσι δομημένο ώστε σου παρουσιάζει τις armor όταν τις χρειάζεσαι. Για να σου δινει base level armor σημαίνει πως εκείνο το σημείο είναι για base. Όσο αυξάνουν οι απαιτήσεις, αυξάνει και το armor. Το prophesies αυξάνει με τον πιο ομαλό ρυθμό τις απαιτήσεις του, αυτός είναι και ο λόγος που καθυστερούν τόσο τα max armor. Όσο για την τιμή τους, μην ανησυχείτε, όταν φτάσετε στην 1k armor θα έχετε υπέρ-αρκετά χρήματα για να την αγοράσετε, με λίγη οικονομία. Οι 15k τώρα είναι άλλη ιστορία, αλλά εκείνες είναι για prestige, δεν έχουν καμία χρηστική σημασία. (Ίσως μόνο για το Hall of Monuments, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Τέλος, στο LA ΔΕΝ έχει max armor. Έκλεισε. Είναι απλώς η κυριότερη πόλη του Prophesies, κι αυτό γιατί είναι σε αρχικό σημείο σχετικά και είναι και η πόλη που βγαίνουν οι χαρακτήρες απο άλλα campaigns. Αλλιώς θα ήταν το droknar's forge (που παρεμπιπτόντως νομίζω πως έχει max armor.) Edit: Οπς, φάουλ, δεν έχει armor merchand για guildhall... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 14, 2008 #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Μήπως θα πρέπει να κρατάμε αυτό το thread για νέα του guild, αφίξεις νέων παιχτών/χαρακτήρων στο guild, θέματα που απασχολούν το guild, συγκεντρώσεις κτλ και όλα τα υπόλοιπα (πχ ερωτήσεις για το GuildWars, πως κάνω αυτό, εκεινο τι είναι κτλ) να πηγαίνουν στο άλλο GuildWars thread -> http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15527&goto=lastpost ???Αν συμφωνείτε ας αναλάβει κάποιος Mod να το σουλουπώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιανουάριος 14, 2008 Author #110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Οταν το πα εγω 2-3 σελιδες πριν εφαγα ΠΟΡΤΑ απο ολους σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιανουάριος 14, 2008 #111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 αρχίστε το διάβασμα http://gw.gamewikis.org/wiki/Armor http://gw.gamewikis.org/wiki/Basic_armor όσο εμείς διαβάζουμε για την εξεταστική Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιανουάριος 14, 2008 #112 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από eleozz αρχίστε το διάβασμα http://gw.gamewikis.org/wiki/Armor http://gw.gamewikis.org/wiki/Basic_armor όσο εμείς διαβάζουμε για την εξεταστική Ποοο..εξεταστική? Μας καθάρισες. Κι εμείς εδώ διαγωνίσματα... κι αυτό είναι δικαιολογία να μη μπαίνεις βρε? κάτσε διάβασεεεε και μη στεναχωριέσαι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 15, 2008 #113 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 τελικα πηρα αποφαση να μην το ξεκινησω δεν υπαρχει χρονος παιδια.λυπαμαι. μακαρι να χαλαρωσω μετα την εξεταστικη και να παιξει καμια πιο χαλαρη δουλιτσα ωστε να το ξανασκεφτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 15, 2008 #114 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιανουάριος 15, 2008 #115 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Αρχική απάντηση από greekfragma τελικα πηρα αποφαση να μην το ξεκινησω δεν υπαρχει χρονος παιδια.λυπαμαι. μακαρι να χαλαρωσω μετα την εξεταστικη και να παιξει καμια πιο χαλαρη δουλιτσα ωστε να το ξανασκεφτω. Έλα ρε, έτσι κι αλλιώς γι αυτό δεν υπάρχει συνδρομή. Δεν είναι WOW να πρέπει να λιώσεις όλα τα εγκεφαλικά σου κύτταρα σε 60μέρες. Όποτε γουστάρεις μπαίνεις. Το παρατάς, το ξαναρχίζεις... casual καταστάσεις. Βέβαια, its your chice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 16, 2008 #116 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Έχουμε κανένα ranger? Μου έπεσε ένα χρυσό curvebow χθες, καλούλι είναι, αλλά όχι για να τραβάω aggro δεν έχει πολύ range. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 16, 2008 #117 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από geogeoland [14-01-2008 16:35] (που παρεμπιπτόντως νομίζω πως έχει max armor.) έχει max armor η Droknar's Forge. Σχετικά πρόσφατα τερμάτησα το prophecies και με πήγε στην Droknar's Forge και είχε max armor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 16, 2008 #118 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Σύμφωνα με τα νούμερα του Wiki, εκεί έχει max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Ιανουάριος 16, 2008 #119 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αρχική απάντηση από jpavly Σύμφωνα με τα νούμερα του Wiki, εκεί έχει max. Το έχεις λιώσει το Wiki βλέπω... :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Ιανουάριος 17, 2008 #120 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Παιδια μπορειτε να με βαλετε στο guild?? To name ειναι Gns Cy ειμαι ele/war lev.4 σε μια μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.