Jump to content

Stand Alone BluRay Player ή PS3 ;

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ο τίτλος τα λέει όλα. Εχω μια 32άρα οθονη Samsung στο σαλόνι και θελω να απολαμβάνω θέαμα. Τι μου προτείνουν οι ειδικοι του thelab ;

Φυσικά και είναι διαφορετικά bluray( με υποστηρικτές Sony και Panasonic) και HD-DVD ( με υποστηρικτές Toshiba και NEC). Μιλάμε για δυο εντελώς διαφορετικά στρατόπεδα...

Πάνο, εγώ σου προτείνω PS3 γιατί είναι το φθηνότερο, ποιοτικότερο blu ray player της αγοράς και με δυνατότητες gaming. Στα 469-499 που πωλείται τελευταία είναι το καλύτερο deal.

Αρχική απάντηση από webhunter

Και με 600 παίρνεις combo player και έχεις και τα 2 στρατόπεδα στο σπίτι σου.

Ναι σύμφωνω αλλά ούτε μπορείς να παίξεις HD-DVD & Blu Ray μόνο με ενα Combo Drive, ουτε παιχνίδια μπορείς να παιξεις. Χρειάζεσαι ένα δυνατό σύστημα από πίσω οπότε μιλάμε για 600+ (συστημα)

Με 499 παίρνεις το PS3 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ένα έργο τέχνης στο σαλόνι σου.

Επισης διαβασα προσφατα οτι η Toshiba εκλεισε συμφωνιες με τα μεγαλυτερα κινηματογραφικα studios εξασφαλιζοντας πολλες κυκλοφοριες για το δικο της HD-DVD(που λογικα δεν θα κυκλοφορησουν σε BR)

Αν επρεπε να αποφασισω σημερα BR ή HD-DVD,μαλλον θα πηγαινα στο δευτερο

Μια παρομοια "μαχη" εγινε πριν 5 χρονια περιπου αναμεσα στα SACD και DVD-A,με τις δισκογραφικες να χωριζονται σε 2 στρατοπεδα(και τοτε ειχαν βγει universal players)

Αποτελεσμα?

Και τα 2 format,ηταν εμπορικες αποτυχιες

Κουλις δεν νομιζω αυτη την φορα να αποτυχουν και τα δυο φορματ. Δεν ξερω τι ακούγεται αλλα μου φαίνετε πολυ απιθανο, καθως εχουν πουληθει τοσες συσκευες τηλεορασεων με HDCP.

Λέτε είναι νωρίς για να προβώ σε μία τέτοια αγορά ;

To xbox360 δεν παίζει HD-DVD ;

Βασικότεροι υποστηρικτές (ποιες είναι οι σημαντικότερες εταιρίες που στηρίζουν κάθε format)

Blu-Ray: Adobe Systems, Alpine Electronics, ATI Technologies, BenQ Corporation, Canon Inc, Cyberlink Corp, Daewoo Electronic Corporation, Dolby Laboratories Inc, Electronic Arts, Fuji Photo Film Co, Kenwood Corporation, Lite-On IT Corporation, Memorex Products Inc, Mitsubishi Kagaku Media Co/Verbatim, Mitsui Chemicals, Nero, nVidia Corporation, Onkyo Corporation, Ricoh Co, Sanyo Electric Co, Sony BMG Music Entertainment, Sun Microsystems, Tayio Yuden Co, Teac Corporation, Universal, Yamaha.

HD-DVD: Acer, Alpine, Cyberlink, Fuji Photo Film Co, Hitachi Corp., Hitachi Maxell, Imation, Intervideo Inc, Kenwood Corporation, Konica Minolta Opto Inc, Mitsubishi Kagaku Media Co/Verbatim, Mitsui Chemicals Inc, NEC Corporation, NEC Electronics Corporation, Nero, Onkyo Corporation, Paramount Home Entertainment, Ricoh Co, Sanyo Electric Co, Tayio Yuden Co, Teac Corporation, Toshiba Corporation, Toshiba Digital Frontiers Inc, Toshiba Entertainment Inc, Toshiba Samsung Storage Technology Corporation, Toshiba-EMI Limited, Ulead Systems, Universal, Warner Home Video Inc.

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

To xbox360 δεν παίζει HD-DVD ;

Παίζει με τη χρήση επιπρόσθετου drive που πωλειται ξεχωριστα και νομίζω κοστιζει περί τα 120 ευρω αλλα δεν είμαι σιγουρος.

Αρχική απάντηση από cptkoulis

Επισης διαβασα προσφατα οτι η Toshiba εκλεισε συμφωνιες με τα μεγαλυτερα κινηματογραφικα studios εξασφαλιζοντας πολλες κυκλοφοριες για το δικο της HD-DVD(που λογικα δεν θα κυκλοφορησουν σε BR)

Αν επρεπε να αποφασισω σημερα BR ή HD-DVD,μαλλον θα πηγαινα στο δευτερο

Μολις την απερριψαν Warner και Paramount...φαινεται να τελειωνει ο πολεμος των format....

Σαν να εχει δίκαιο ο αρχηγός. Αλλωστε ολα τα rapid-οειδές downloads έχουν να κάνουν με bluray. Απο αυτό και μόνο καταλαβαίνεις πιο θα διαδοδεί πιο γρήγορα.:)

Αντί για αυτές τις προτάσεις γιατί δεν κοιτάτε προς full blown pc σε όμορφη θήκη? Θα τα παίζει όλα και όχι μόνο από δισκάκι και θα έχει λίγα παραπάνω κόλπα

Εφόσον έχει PC ξέχνα τα standalone πράγματα και πάρε ένα Combo Drive να το βάλεις στο PC να κάνεις τη δουλειά σου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.