Jump to content

Emo Vs Indigo VS Καγκουρες

Dr.Paneas

Recommended Posts

Εμένα πάλι μου αρέσουν κάτι datsun με επιγραφή: tourbo.

Επίσης τα datsun που έχουν ζυγαριά στην καρότσα και ζαντολάστιχο τρελό, είναι άλλη μια τρομερή προσθήκη.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Πωπω έχει αρχίσει και γίνεται κουραστικό λέμε.Από τότε που τους έβγαλε το σταρ όλη την ώρα αυτά σκοντάφτω.Πως μου τη δίνει αυτή η μονομέρεια και η μόδα που μπορούν να προκαλέσουν τα μμε.Είμαι σίγουρος ότι πριν από 2 μήνες η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που τώρα το παίζουνε ινστρούκτορες και αναλύουν ολόκληρες θεωρίες περί καταβολών και ιδεολογιών δεν είχαν καν ακούσει το όνομα.Τουλάχιστον εγώ, πολύ πρόσφατα τον γνώρισα τον όρο αναγκαστικά.Και που αποφεύγω την ελληνική τιβί τι κατάφερα;Αφού και να μη θες και στον καφέ και στη δουλειά και παντού για τα ίδια θα σου λένε.

Εντάξει, δε μου κάνει εντώπωση που οι νεολαίοι θέλουν να εντάσσονται σε ομάδες.Είναι πιστεύω η φύση του ανθρώπου τέτοια να προσπαθεί να αυτοκατηγοριοποιείται και να καταλέγεται σε ελιτίστικες κουλτούρες και υποκουλτούρες για να δείξει τη διαφορετικότητά του ή την ιδιαιτερότητά του.Αυτό που εμένα με ενοχλεί όμως είναι ότι ξαφνικά όλοι το θυμηθήκανε εν μία νυκτί και ξυπνήσανε.Αυτοί οι ίμο εμένα προσωπικά μου βγάζουν μια πολύ ψεύτικη προσπάθεια αυτοθυματοποίησης και εκδήλωσης των δεινών που περνάνε.Με κουράζει αυτό, πολύ.Προφανώς δεν ξέρουν ποιά είναι τα πραγματικά προβλήματα, ποιές οι πραγματικές δυσκολίες και στεναχώριες στη ζωή στην οποία υποθέτω είναι άβγαλτοι.Αλήθεια όλα αυτά τα παιδάκια ήταν και πριν έξι μήνες έτσι;Ή αφού ξεκίνησε το ποτάμι από τα κανάλια και για ένα μήνα ασχολούμαστε με ένα θέμα (ως συνήθως), θυμηθήκαμε και μεις ότι κάπου ανήκουμε;Θα μου πεις, ε κάποια θα είναι η στιγμή που θα το θυμηθείς.Έλα μου όμως που για τους πιο πολλούς αυτή η στιγμή είναι ξέρετε ποια...

Αυτό είναι που με εκκνευρίζει πιο πολύ.Γενικότερα στη χώρα μας.Όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα.Όλοι τα ζούμε εξάλλου.

Οχι ρε μαν, μαλλον οι δημοσιογράφοι δεν ξερουν τι λενε.... τι σχεση εχουν οι emo με αυτο που εκανε ο μικρος? σε αυτην την ηλικια ανακαλυπτεις άλλα πράγματα....εξάλλου το chocking προκαλει σεξουαλικη διέγερση/ευφορία και αυτο μάλλον ηθελε να πετυχει....

Μπορει και να εχεις δικιο, το θεμα ειναι οτι οι ιδιοι οι συμμαθητες του το ελεγαν.

Κατι θα ηξεραν παραπανω;)

Παντα υπηρχαν τετοιες "προβληματικες "συμπεριφορες απλα οπως εχουν εντοπισει και αλλοι τα μμε τα παρουσιαζουν με μια διαθεση αξιοπεριεργου και με το υφος "χα κοιτα τι εκανε!"

Με λιγα λογια ριχνουν λαδι στη φωτια....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.