Jump to content

Emo Vs Indigo VS Καγκουρες

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το ειδα πριν απο 2 λεπτα στο ΣΤΑΡ και δεν περιγραφεται. Καλα ρε, είναι δυνατόν να εμφανίζουν στην δημοσιοτητα τέτοια πράγματα και να τα σχολιάζουν σοβαρά ; Που πάει αυτή η χώρα ; Είναι είδηση αυτό που αντιπροσωπεύει τα ΜΜΕ ; Τελος πάντων, τοσες και τοσες βλακειες δείχνει το STAR...Παρόλα αυτά, το ρεπορταζ (ας πούμε) έλεγε οτι καθε τρεις και λιγο πέφτει ξύλο αναμεσα σε Emo VS Καγκουρες. Αν μη το άλλο, το να δίνεις δημοσιότητα και έμφαση σε τετοια πράγματα μόνο να αξύνει μπορεί τα πράγματα. Να δείτε κύριοι του STAR τωρα που το δημοσιεύσατε πόσα (καθυ)στερημενα θα θέλουν να υιοθετήσουν τέτοιο style (της εποχης όπως το αναφερατε) . Είναι τροφή για περισσότερους καυγάδες και μόνο αξύνουν το φαίνομενο. Αλλά φυσικα το ξέρετε και σας συμφέρει γιατι πουλάει, ε ; Το μόνο που ξέρει αυτη η χώρα είναι να δανείζεται πρότυπα απο την Αμερικη με 5 χρόνια καθυστέριση.

Ενα πράγμα έχω να πω:

Θα σας πιάσει όλους εσάς στα χέρια του ο Kerry King και αφου σας κολλήσει τσίχλες στα μαλλιά θα σας τα ξεριζώσει με τα δόντια του μέχρι να γίνουν σαν τα δικά του ενώ το κεφάλι σας θα έχει γεμίσει πληγές και αίματα , παράλληλα θα ακούτε συνεχώς Slayer Reign in Blood και θα χαστουκίζεται τον εαυτό σας! Τέλος, δεν περιγράφω άλλο !

LOL:banging:

Έφτιαξα τον τίτλο...

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Το θέμα είναι ότι φέτος, από τη μια ο Λαζό έβγαινε και έλεγε τόσους διθυράμβους για την αγωνιστική και σκεπτόμενη νεολαία μας, αλλά από την άλλη η χρονιά κλείνει με τους Emo που το 80+% απλά είναι άτομα με κάποιο κόμπλεξ διαφορετικότητας.

τελικά όλοι θέλουν να διαφέρουν από τους άλλους, αλλά θέλουν και να ανήκουν σε μια ομάδα... ’ντε βγάλε άκρη...

Συν τοις άλλοις, μας τα έχουν σπάσει λέγοντας ότι οι νεολέρα μας είναι χωρισμένη σε Emo, Κάγκουρες, και Trendy... Οι φυσιολογικοί δεν υπάρχουν? Χάθηκε αυτή η "φυλή"?

Ελα μου ντε ... που ειναι οι φυσιολογικοι, οέο ; Μήπως μετονομάστηκαν σε φλώροι ;

Οι φυσιολογικοί τρώνε τα γκομενάκια όσο οι άλλοι σφάζονται :)

Και πιο παλια ειχαμε μεταλαδες,πανκηδες,ροκαδες,ravers,ελληναδες,mainstream

Ο καθενας ακουγε οτι ακουγε και ακολουθουσε εναν ενδυματολογικο/στυλιστικο κωδικα,καποιοι πολυ φανατικα (πχ μεταλας απλα ΔΕΝ επαιζε να κουρευτει)

Η ιστορια επαναλαμβανεται imo

Καλα παρομοιες φάσεις εχουμε περάσει ολοι... καποτε υπηρχαν τα "κοκοράκια", το μαλλι αγελαδε τιγκαρισμένο στο ζελε, οι μαλλιάδες, τα καρεδάκια, τα καπελάκια, οι φραντζες στο πλαι ή στην μέση και παει λεγοντας...

Και τοτε υπηρχαν και στις εποχες των γονιων μας και τωρα και στο μελλον.... απλα τωρα υπαρχουν τα καναλια τυπου STAR.... αν υπηρχαν και τοτε παλι τα ιδια θα λεγαμε...

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 21:26]

Οι φυσιολογικοί τρώνε τα γκομενάκια όσο οι άλλοι σφάζονται :)

ετσι ετσι....

:hehe:

Ε ναι ρε σεις, τον καιρό που ήμουν πιτσιρικάς μαζευόταν όλος ο Ταύρος και γινόταν λεφούσι και έπεφτε ξύλο με Καλλιθέα. Μιλάμε για 200+ άτομα.

Το star μια ζωή για τις κυράτσες θα είναι και πολύ λέω.

Αρχική απάντηση από gbak

εμεις παιζαμε πετροπολεμο στο αιγαλεω στα λυκεια

Απο που εισαι ρε μεγαλε?

η καλυτερη αντιδραση ειναι η αδιαφορια..

θα τους στρωσει η κοινωνια απο μονη της...

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Αν μη το άλλο, το να δίνεις δημοσιότητα και έμφαση σε τετοια πράγματα μόνο να αξύνει μπορεί τα πράγματα.

Αρχική απάντηση από unknown

η καλυτερη αντιδραση ειναι η αδιαφορια..

θα τους στρωσει η κοινωνια απο μονη της...

:T:

αμα ειναι αυτη η κοινωνια να τους "στρωσει" καλυτερα να μεινουν οπως ειναι. χειρεοτεροι θα γινουν μετα

πεστα ρε ea6gka... εχω χαιρομαι πάντως που δεν εχουνε γινει αμερικανάκια να οπλοφορουν σε σχολεια και τετοια.... ολα μεσα στο προγραμμα της καθε ηλικιας ειναι....

Αρχική απάντηση από spresv

Απο που εισαι ρε μεγαλε?

κορυδαλλος city τοτε με το αιγαλεω ειμασταν στα μαχαιρια...παντως αυτα τα τρεντυ και ιμο γενικα λιγο φλωρακια ειναι η σημερινη νεολαια

Αρχική απάντηση από jpavly

Ε ναι ρε σεις, τον καιρό που ήμουν πιτσιρικάς μαζευόταν όλος ο Ταύρος και γινόταν λεφούσι και έπεφτε ξύλο με Καλλιθέα. Μιλάμε για 200+ άτομα.

Το star μια ζωή για τις κυράτσες θα είναι και πολύ λέω.

Κανένα video ντοκουμέντο να σε βλέπουμε μέσα στο μπούκι έχουμε?

Αρχική απάντηση από gbak

παντως αυτα τα τρεντυ και ιμο γενικα λιγο φλωρακια ειναι η σημερινη νεολαια

Αρχική απάντηση από deninho

Συν τοις άλλοις, μας τα έχουν σπάσει λέγοντας ότι οι νεολέρα μας είναι χωρισμένη σε Emo, Κάγκουρες, και Trendy... Οι φυσιολογικοί δεν υπάρχουν? Χάθηκε αυτή η "φυλή"?

Δεν πανε να γ...θουν και οι emo και οι trendy λεω γω, πλουσια παιδακια ως επι το πλειστον, που δεν εχουν εχουν δει προβλημα στη ζωη τους, attention whores του κρατα, αλλα οι μεν εχουν προλαβει να ζησουν τοσο ωστε να εχουν απογοητευτει απο τη ζωη και να εχουν ξενερωσει γενικως, και οι δε να βρισκονται σε ενα δικο τους παραλληλο συμπαν που ουτε τους νοιαζει ουτε τους ενδιαφερει. Σιχτιρ, πρωινιατικα...

Σορρυ ρε gbak, αλλα αυτη ειναι η αποψη που κυκλοφορει τελευταιως και με εκνευριζει οσο δεν φανταζεσαι...

συμφωνω ρε συ γενικα εγω θυμαμαι και μεις ειχαμε περασει και απο φαση ροκαδες πανκ μετα ρειβεραδες....πλακωνομασταν στις πλατειες και χορευαμε ηλεκτρονικα μπιτ στα δαση σαν κανιβαλοι και διαφορες αλλους ειδους αλητειες που ηταν ακρως φυσιολογικες αντιδρασεις λογω εφηβειας...αλλα αυτα τα καινουργια στυλακια επειδη τα χω δει και απο κοντα ειναι πολυ φλωρικα και ειδικα στα αγορια δεν παει με τιποτα...και κατι βασικο εμεις θυμαμαι την βλεπαμε ενα στυλακι με βαση παντα την μουσικη...αυτα τωρα που βασιζονται δεν μας εχουν πει? δηλαδη ποιο ειναι το κινητρο που χουν διαμορφωσει αυτο το στυλ...

Αρχική απάντηση από gbak

και κατι βασικο εμεις θυμαμαι την βλεπαμε ενα στυλακι με βαση παντα την μουσικη...αυτα τωρα που βασιζονται δεν μας εχουν πει? δηλαδη ποιο ειναι το κινητρο που χουν διαμορφωσει αυτο το στυλ...

Κανεις δεν ξέρει φιλε μου...

Αλλα τι να πεις όταν τα παιδικά που βλέπουν στην τηλεόραση αντί για Αστυνομο Σαίνι, Φλινγκστόουνς, Μικι Μάους, Looney Tunes, Scooby Doo κλπ, κάθονται και βλέπουν Pokemοn , και Yu Gi Ωχ . Ειδικα ο τελευταίο, είναι ενας τυπάς με ροζ μαλια, κατι γυναικιες ζώνες, κατι ανωμαλα πράγματα και εχει μια τραβέλικη φωνή. Τι περιμένεις να γίνουν αν βλέπουν και πορώνονται με τέτοια πράγματα... βλέπουν μετά και τα anime, και θελουν να γίνουν ετσι. Kill Em All ρε...

Υπάρχει μια αντίληψη οτι αυτό το στυλάκι των emo είναι rock. Για όνομα του Hedrix!!!!

Η μονη σχεση που χουν με την μουσικη είναι το Smells Like a Teen ****.

Να σημειώσω οτι το φαίνομενο παρατηρείτε κυρίως σε πλουσίοπαιδα που τους έχουν όλες τις ανέσεις ο μπαμπάς και η μαμά. Στην περιοχή μου, επειδή αρκετοί είναι ματσό, κυρίως οχι παιδιά της ηλικίας μου αλλά νεότερα είναι emo και κάγκουρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.