dexter20csgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2008 Εχουμε και λέμε λοιπόν...Samsung LCD 32" μοντέλο LE32S8 και νέος υπολογιστής Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι α)Είναι εφικτό γενικά να συνδέσω τον υπολογιστή σε αυτήν την τηλεόραση? β)Θα αποδόσει σαν οθόνη υπολογιστή? γ)Απο τι εξαρτάται η σωστή και ασφαλής λειτουργία τους?Π.χ. κάρτα γραφικών, τροφοδοσία κ.λ.π. Τον υπολογιστή μου θα τον παραλάβω την τρίτη.Η κάρτα γραφικών θα είναι sparkle 8800gt 512mb και το τροφοδοτικό Etasis 650W. ...ω) Υπάρχει κίνδυνος να κάψω κάποιο απο τα δύο ? Έχω παρελθόν σε καψίματα ( ) και ψιλοφοβάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Φανταζομαι η TV εχει HDMI Παρε λοιπον ενα καλωδιο DVI σε HDMI ή ανταπτορα DVI σε HDMI + καλωδιο HDMI σε HDMI Σε 3 λεπτα max θα εισαι ετοιμος ΥΓ καποιοι παιζουν Crysis με αυτο τον τροπο :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.