oinoikoz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2008 Γεια σας παιδιά.Θα χρειαστώ τα φώτα σας.Πρόκειται να Βάλω μια υδρόψυξη και θέλω να χοράει μέσα sto cosmoς.Γύρω στα 120 για επεξεργαστή και στη συνέχεια θα βάλω και τα άλλα μέρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Για τοποθέτηση ψυγείου εσωτερικά, αυτό που ξέρω ότι χωράει είναι το GT Stealth II Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 5, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 To εχεις αγορασει το cosmos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oinoikoz Ιανουάριος 5, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Tο έχω παραγγείλει.Αλλά θα ήθελα εαν μπορείτε να μου προτείνατε ένα ολοκληρωμένο σύστημα υδρόψυξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 5, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Aν μπορείς ακύρωσε...Είναι πολύ δύσκολο να χωρέσεις υδροψυξη μέσα σ'άυτο το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Διπλό Stealth μπορεί να στερεωθεί στο πάνω μέρος όπως είπε και ο lazy dog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 5, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Πολλά μπορεις να κάνεις. Εξαρτάται πόσο θες να το μοντάρεις... Και τριπλό stealth μπαίνει επάνω, και ένα μονό μπορείς να βάλεις κάτω....ή ένα διπλό σε όρθια θέση... [Μετά το TJ07 που ετοιμάζω, το cosmos θα είναι το επόμενο project μου] Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Σημασία εχει η υδροψυξη που θα βάλεις να αποδίδει κιόλας.. Πιστεύω οτι αυτό το κουτί είναι παγίδα θερμοκρασίας. anyway αυτή ειναι η γνώμη μου....σεβαστή και η γνώμη σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 5, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Είναι πάντως δύστροπο κουτάκι όντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 5, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για νερό αλλά μπορεί να γίνει δουλειά..Ωστόσο το μεγάλο αρνητικό του είναι η θέση των σκληρών κατά τη γνώμη μου,καθώς η ψύξη τους είναι πολύ δύσκολη εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oinoikoz Ιανουάριος 5, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Aυτό πως σας φαίνεται?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650510 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 5, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από oinoikoz Aυτό πως σας φαίνεται?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650510 Μπα,μακριά από έτοιμα...Αν είνα φτιάξε μια και καλή κάτι σε custom,αλλιώς βάλε καμιά καλή αερόψυκτρα κατά τη γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oinoikoz Ιανουάριος 5, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από ReaperX [Χθες, στις 23:41] Μπα,μακριά από έτοιμα...Αν είνα φτιάξε μια και καλή κάτι σε custom,αλλιώς βάλε καμιά καλή αερόψυκτρα κατά τη γνώμη μου. Θα μπορούσες να μου προτείνεις μια custom σύνθεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 5, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από oinoikoz Θα μπορούσες να μου προτείνεις μια custom σύνθεση? Δύσκολα τα πράγματα με 120ε.. Αν μπορείς να διαθέσεις περίπου 200... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oinoikoz Ιανουάριος 5, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 ναι οκ ας ξεπερνάει και το ποσό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 5, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 CPU Block προτείνω το Apogee GT ή το Dtek Fusion.Και τα δύο κορυφαία,οπότε ότι σου αρέσει εσένα πιο πολύ.Ψυγείο Black Ice GT Stealth 2 αν πας για διπλό ή Swiftech MCR320QP αν πας για τριπλό.Αντλία Swiftech MCP655,αλλιώς εναλλακτικά για οικονομία Laing DDC1T.Μένουν τανκ σωλήνες και ρακόρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 6, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Αντί για tank μπορεί να βάλει ένα fillport... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 6, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από Lazy Dog Αντί για tank μπορεί να βάλει ένα fillport... Σίγουρα αλλά όχι και ότι καλύτερο για εξαέρωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasone Ιανουάριος 6, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Μετά το TJ07 που ετοιμάζω, το cosmos θα είναι το επόμενο project μου] Ωραια να αντιγραψουμε και καμια ιδεα! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
oinoikoz Ιανουάριος 6, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2008 Ετσι όπως είναι εδώ μπορεί να βιδωθεί το ψυγείο Black Ice GT Stealth 2 κατ΄ευθείαν στους 2 ανεμιστήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.