gar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2008 έχω αυτές τις μνήμες : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1014331 και πραγματικά δεν ανεβαίνουν ούτε μεχρι τα 820. :devil: μέχρι και στα 2.2v τις πήγα σταδιακά και πάλι τπτ!Η cpu δεν φταίει για τι την δοκίμασα και με 6αρι πολλαπλασιαστη.θερμόκρασίες νορμάλ έχω λόγω sonic tower thermaltake με 2 push-pull 12αριδες και γενικά παντόυ ανεμιστήρες. η πλάκα είναι οτι έστησα έναν q6600 σε έναν φίλο με ίδια μητρική και μνήμες με της υπόγραφής και μάλιστα τον διαβεβαίωσα οτι θα κλοκάρει ψηλά .το ίδιο πρόβλημα και σε αυτόν. τις τάσεις δεν τις πειράξα καθόλου. των μνημών μόνο. πείτε ρε παιδιά τι φταίει γιατί θα σκάσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιανουάριος 5, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Powerchips έχουν αυτές για αυτό δεν πάνε παραπάνω.Δοκίμασε με 5-5-5- να δεις τι κάνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιανουάριος 5, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Spyrus Powerchips έχουν αυτές για αυτό δεν πάνε παραπάνω. Δοκίμασε με 5-5-5- να δεις τι κάνουν Ναι ουσιαστικα αν θες να ανεβασεις τα hz πρεπει να ανεβασεις τους χρονους. Πιστευω οτι αυτο δεν συμφερει κιολας. Καλυτερα να δινεις παραπανο ρευμα και να παιξεις με τους χρονους. Δλδ καλο O/c θα ηταν και με 800mhz και παιξε με τα latency. Για δοκιμασε 3αρακια. Πχ 3-4-4-12 ή 4-4-4-10 (οπως οι mushking μου. ) ΥΓ: αλλαξε τες και σλοτ, ισως βοηθηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gar Ιανουάριος 5, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 πανω απο τα 805 γυρνάνε αυτόματα τους χρόνους σε δοκίμασα και τα σλοτς αλλά πάλι τπτ. από τον επεξεργαστή πόσο παραπάνω λέτε να πάρω αν αλλάξω μνήμες και ποιές να βάλω γύρω στα 100-120ε?αξίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.