StamR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2008 Γεια σας,Εχω σοβαρο προβλημα με τον CPU μου AMD x2 3800 όπου στο Prime95 (τελευταία έκδοση) στο stress test In-place μου βγάζει λάθος απο το 2ο λεπτό!Ολα ειναι στα default τους δλδ 2000mhz CPU μνημες στα auto ολα γενικα φορτομένα στο bios default.Υπάρχει περίπτωση να είναι καμένος; ή υπάρχει περίπτωση να φτέει η M/B ? Σας παρακαλώ πείτε απόψεις.
steve_m Ιανουάριος 4, 2008 #2 Ιανουάριος 4, 2008 Γιατι καποιος να κανει prime στα default? ειχες προβληματα?
StamR Ιανουάριος 5, 2008 Author #4 Ιανουάριος 5, 2008 Στα 2600 εβγαζε και πάλι προβλήματα για αυτό και δεν το κράτησα εκει για πάνω απο 2 μήνες. Τελευταία , που τελείωσα απο το στρατό είπα να το ψάξω λιγάκι και διαπίστωσα οτι βγάζει λάθος ακόμα και στα default !Για αυτό χρειάζομαι την βοήθεια και την εμπειρία σας.
MADKiller7 Ιανουάριος 5, 2008 #5 Ιανουάριος 5, 2008 Eχω δει λαθη στο prime95 λογω bios (με αλλη εκδοση ολα οκ,κορυφαιο ε) σε παλιοτερο συστημα.Υπαρχον "προβλημα",στον κανονικο χρηστη ο ενας πυρηνας βγαζει σφαλμα στο ιδιο σημειο μετα απο 5-6 ωρες,αν τρεξω prime95 στον λογαριασμο που τρεχω bench προγραματα μονο το σταματαω εγω το prime95,το ειχα αφησει μεχρι 21 ωρες καταλαθος μια φορα.Μια ιδεα απο τι εχω τυχει,περαν των κλασσικων θελει ρευμα το cpu,η βρηκε "τοιχο" κλπ.YΓ.Οι 2 περιπτωσεις που ανεφερα γινοταν o/c,default ακομα και Under clock.Στην 1η περιπτωση ειχα φαει το κοσμο με τεστ,θεματα,συμβουλες ολα δειχνανε οτι ηταν ασταθεια του cpu η προβληματικος,τυχαια ειχα δοκιμασει αλλο Bios και εξαφανιστηκε.
StamR Ιανουάριος 5, 2008 Author #6 Ιανουάριος 5, 2008 Μπράβο ρε Αγόρι! Πραγματίκά σε ευχαριστώ ! Είχα πανικοβληθεί γιατι είπα οτι κάηκε..Σε ευχαριστώ που μου μετέδοσες την εμπειρία σου.Αν έχει και κανείς άλλος καμια ιδέα ας την πεί παρακαλώ.
StamR Ιανουάριος 5, 2008 Author #8 Ιανουάριος 5, 2008 Ναι Βρε συ είναι σταθερές ακόμα και στα 550 με memtest δεν βγάζει ουτε ένα λάθος.
Spanaks Ιανουάριος 5, 2008 #9 Ιανουάριος 5, 2008 Σε παρόμοια περίπτωση (αλλά παλιότερο P4 σύστημα) τελικά έφταιγε ότι όλοι οι πυκνωτές της μητρικής είχαν σκάσει... Γενικά το σύστημα είναι σταθερό κάνει και κολλήματα restart κλπ?
StamR Ιανουάριος 5, 2008 Author #10 Ιανουάριος 5, 2008 Ναι κάνει κάτι επανεκινησεις αλλά όχι τόσο συχνά. Επίσεις με το Prime95 έκλεινε και όλας !~
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.