Jump to content

Keyboards with Backlit Keys.

jimakos21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια δειτε δω Link

:laughing: :laughing: Φαση εχει , απο αποψη ομορφιας φινα ειναι! :bigsmile:

1. Ideazon Merc Stealth Keyboard

0n0oc32k5jfwzu7bmq06.jpg

2.Saitek Eclipse II Keyboard

akjvky55teiaol7bzv6e.jpg

3.The Microsoft Razer Reclusa Keyboard

vpomtvurwv1t91d5qorn.jpg

ugvwd7x5rsmj1l3e4qix.jpg

4.The Microsoft Wireless Entertainment Desktop 8000

xpa08m1qbvg7vxgp1ntu.jpg

2854bdnwhtfmfo874mm3.jpg

Δεν ξερω αλλα μ'αρεσουν!!!

:magic: :magic:

Το βράδυ με κλειστά τα φώτα θα σου "βγαίνουν" τα μάτια να γράψεις με αυτό. Εκτός αν ξερείς πολύ καλό τυφλό σύστημα :p

Δεν σου βγαίνουν τα μάτια καθώς η φωτεινότητα της οθόνης είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ναι ρε σις, μια χαρα ειναι καθως η οθονη τα φωτιζει κιολας απο μονη της.

Ρε παιδια αμα καποιος εχει μαυρο πληκτρολογιο την νυχτα σου βγαινουν τα ματια! :p

Βεβαια να πω τη μαυρη αληθεια εγω ποτε δεν κοιταω το πληκτρολογιο! :p

Αλλα ειναι και θεμα αισθητικης!

Δεν ειναι πολυ μουρατα??? :D

Ο φωτισμός του Microsoft Razer Reclusa μπορώ να πω οτι είναι αρκετά ωραίος

τον περίμενα κάπως πιο μουντό ας πούμε :p.Αλλα δεν μου πολύ αρέσει αυτή η καμπύλη στο πανω μέρος του πληκρολογιου

Αρχική απάντηση από Spanaks

Τι το θελα να ψάξω τιμή για το τελευταίο της microsoft...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575633 ...

αουτσ!!! :crazy: :crazy: Μια ζωη αυτη η microsoft το παρακανει!!! Νταξει δεν λεω ωραιο ειναι και στανταρ θα κοστιζει και κατι παραπανο αλλα ΟΧΙ και 226!!! Εγω για πληκτρολογιο δεν θα τα εδινα! :bye: :bye:

Ελπιζω τα υπολοιπα να εχουν χαμηλοτερες τιμες γιατι και στο preview δεν ελεγε τπτ! Μαλλον κατι ξεραν και δεν το λεγαν! :p :P

Εν τω μεταξύ το reclusa είναι ελεεινό από άποψη ποιότητας κατασκευής.

Τρίζει ολόκληρο, τα πλαστικά είναι τσίπικα, μούφα! (τουλάχιστον αυτό που είχα δει στο πλαίσιο).

Από κει και πέρα, Logitech rulez!

Το νέο G15 είναι όμορφο :)

βρε μπροστά σε αυτό όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες, αλλά όπως έχω γράψει και σε άλλο thread, που να το βρούμε?

Αρχική απάντηση από anubis

βρε μπροστά σε αυτό όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες, αλλά όπως έχω γράψει και σε άλλο thread, που να το βρούμε?

Ωραιο!!! και φτηνο σε συγκριση με της microsoft!!! :T: :T:

Αρχική απάντηση από jimakos21 [Σήμερα, στις 21:30]

αουτσ!!! :crazy: :crazy: Μια ζωη αυτη η microsoft το παρακανει!!! Νταξει δεν λεω ωραιο ειναι και στανταρ θα κοστιζει και κατι παραπανο αλλα ΟΧΙ και 226!!! Εγω για πληκτρολογιο δεν θα τα εδινα! :bye: :bye:

Ελπιζω τα υπολοιπα να εχουν χαμηλοτερες τιμες γιατι και στο preview δεν ελεγε τπτ! Μαλλον κατι ξεραν και δεν το λεγαν! :p :P

Το M$ το είδα 169 στα media markt και απλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Αρχική απάντηση από dubber

Το M$ το είδα 169 στα media markt και απλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Aληθεια? Καλο ε?

Εγω, πραγματικα και 169 δεν νομιζω οτι θα τα εδινα... τουλαχιστον ετσι. Θα επρεπε να ειναι καταπληκτικο, κυριιολεκτικα να με τρελλανει για να τα σκασω για πληκτρολογιο!

Να επισημάνω ότι το συγκεκριμένο είναι φτιαγμένο για media center. Εννοώ ότι εντάξει, προφανώς και παίζει και σε απλά Win άλλα απευθύνεται σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό.

Εγώ θέλω να το τσιμπήσω για το σαλόνι αλλά και πάλι το σκέφτομαι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.