Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ με μεταφορά αρχείων

knut

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ τους πάντες και καλή χρονιά με την ευκαιρία! Περνάω αμέσως στο πρόβλημά μου. Έχω κατεβάσει κάποια αρχεία απο torrents, games για την ακρίβεια, και ενω πάω να τα μεταφέρω από τον σκληρό του pc στον εξωτερικό μου, το ένα, που είναι 6,32 gb, μου βγάζει για εκκαθάριση δίσκου λόγω έλλειψης χώρου ενώ δεν τίθεται τέτοιο θέμα ( έχω πάνω από 300 gb ελεύθερα ) και το άλλο που αποτελείται απο πολλά αρχεία .001 .002 κλπ δλδ σε rar και είναι 7,35 gb, ενώ αντιγράφω τα μισά, απο ένα σημείο και μετά μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα με μία μηχανή Ι/Ο η κάτι τέτοιο. Ο δίσκος είναι ο My Book 500 gb και πήγα ανασυγκρότηση και είδα οτι γράφει NTFS οπότε νομίζω ότι είναι ok. Plzzz όποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει γιατί σε λίγες μέρες θα χρειαστεί να την κάνω. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

O mybook αν δεν τον έχεις κάνει εσύ format σε ntfs ειναι fat32 . πήγαινε στις ιδοτητες του δισκου και κοιτα

δεν ειναι απαραιτητο να κανεις φορματ για να αλλαξεις το συστημα αρχειων...υπαρχουν και αλλοι τροποι αν θυμαμαι καλα...κανε μια αναζητηση εδω μεσα και θα βρεις αρκετα θεματα...

Ριξε και μια ματια και στο google...

Ελα το βρηκα....

Ειχα παρομοιο προβλημα με ενα Mybook 250gb....

Ειναι πολυ απλο....

1) Login me Administrator rights(αν δεν εχεισ αλλα accounts τοτε το κυριο account σου)

2) Πας Start/Run και πληκτρολογεις... convert Χ: /fs:ntfs (οπου Χ το γραμμα του δισκου)

3) σου βγαζει ενα msdos Παραθυρο και σου ζηταει Volume Name ( εγω εδωσα My Book ) και Enter

Κανει ελεγχο στους φακελους και κοιταει αν εχει αρκετο χωρο για τη διαδικασια....και αρχιζει..

Το δικο μου το εκανε σε 3 λεπτα με περιπου 140 γιγα σε αρχεια μεσα...

Οταν τελειωσει απλα κλεινει το παραθυρο......

Τελος..

Εκανα ενα μικρο ελεγχο και ειναι ολα ενταξει....

Παρε και το λινκ...

Απο το.."Convert a backup drive to NTFS " και κατω..κοιτας

http://www.microsoft.com/windowsxp/using/setup/tips/advanced/ntfs.mspx

Να' στε καλά ρε παίδες thnx αν και το πήγα σε ένα φίλο για format! Για την επόμενη φορά λοιπόν ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.