Jump to content

Βοηθεια με neon lights!

jasone

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια εχω αυτο το κουτι http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=936650 ,και θα ηθελα να φωτιστει -διακριτικα παντα μην ειναι και σαν τσαντιρι- μπλε!Τι μου προτεινετε να αλλαξω ολους τους ανεμιστηρες με αλλους με μπλε leds(που δεν το προτιμω γιατι θα μου στοιχησει ο κουκος αιδονι) ή να βαλλω 1-2-3-4 λαμπες νεον;και αν ναι ποιες.ή ισως κατι αλλο.Αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804202 πως σας φαινονται; ειναι 2 ξεχωριστες των30cm ;; επαρκουν;

:thanx: :thanx:

Για να είμαι ειληκρινής το κουτί δεν μου πολυαρέσει...

Όσο για το φωτισμό, με ένα διπλό νέον (σαν αυτό που θές) θα έχεις φωτισμό...

Πιστεύω αυτές οι 2 αρκούν...’ν βάλεις παραπάνω θα αρχίσει να γίνεται το μπλέ τσαντίρι!!!

Τους led ανεμιστήρες τους προτιμώ για το ψυγειο της υδροψυξης.... αρα απο την στιγμη που δεν εχει παρε λαμπα για διακριτικο εσωτερικο φωτισμο... ισως μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με 1 αν την βάλεις πάνω και οριζόντια ή μπροστα και κάθετα....

Κατ' αρχην σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερων!Φιλε SHOG δεν καταλαβαινω γιατι δεν σου αρεσει ,ειναι τελειο!Επειδη σε λιγοτερο απο 1 εβδομαδα θα τοποθετηθει και υδροψυξη και θα ηθελα κατι να την φωτιζει.Τα uv λεω να τα αποφυγω 1)γιατην ακινοβολια και2)γιατι θα ηθελα κατι σε μπλε χρωμα.Το θεμα ειναι μια λαμπα θα φωτιζει επαρκως και 2 μηπως ειναι υπερβολη;;Και πια να διαλεξω akasa ,sharkoon,cm;;

Δεν μου πολυαρέσει στο πλάϊ...(αυτο που έψω κυκλώσει στην εικόνα) Το προτιμούσα όλο παράθυρο για να φαίνεται η υδρόψηξη....:upside:

Αυτό που μου αρέσει είναι το αλουμίνιο που είναι κατασκευασμένο..!

post-5397-1416073324,1758_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από jasone [Σήμερα, στις 16:26]

Κατ' αρχην σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερων!Φιλε SHOG δεν καταλαβαινω γιατι δεν σου αρεσει ,ειναι τελειο!Επειδη σε λιγοτερο απο 1 εβδομαδα θα τοποθετηθει και υδροψυξη και θα ηθελα κατι να την φωτιζει.Τα uv λεω να τα αποφυγω 1)γιατην ακινοβολια και2)γιατι θα ηθελα κατι σε μπλε χρωμα.Το θεμα ειναι μια λαμπα θα φωτιζει επαρκως και 2 μηπως ειναι υπερβολη;;Και πια να διαλεξω akasa ,sharkoon,cm;;

Απο τα λεγόμενα σου υποθέτω η υδροψυξη θα μπει μέσα στο κουτι... οποτε σκέψου και το εναλλακτικο σενάριο ο φωτισμος να προέρχεται απο τα leds των ανεμιστήρων και οχι μια λάμπα... Ριξε και μια ματια στο watercooling section ή στο "δειξτε το κουτι σας" προτου αποφασίσεις....

Εγώ λέω να αλλάξεις έναν ανεμιστήρα και συγκεκριμένα αυτόν που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κουτιού και πάνω επειδή θα φανεί πολύ ωραίο... Μετά αν θέλεις να βάλεις λάμπες δεν ξέρω... Εγώ το αποφεύω!:eek:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.