dark221416003258 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2008 Καλημέρα,Μου έχει μπεί η ιδέα να βάλω νερό, μάλλον όχι νερό, κάτι χημικά ανακατεμένα είναι που προστατεύουν και μπλα μπλα μπλα...Έχουμε και λέμε...Καταρχήν θέλω να καλύψω απόλυτα τις απαιτήσεις ψύξης του επεξεργαστή μου (E4600 για τώρα) και E8400-8500 αργότερα όσο ποιο ψηλά χρονισμένοι γίνετε...Αλλά, όχι μόνο αυτό θέλω και μελλοντικά να σηκώνει και vga και chipset ίσως αργότερα...Το ποιο σημαντικό όμως να μπορεί να κρυώνει ένα 120Watt TEC το οποίο είδη περιμένω να έρθει...Αυτά...Τώρα αν γίνετε να την βγάλω και με κάνα 200άρι δεν με χαλάει...Έχουμε και λέμε λοιπόνΕγώ το έχω σκεφτεί κάπως έτσι...ΜπλόκD-Tec FuzionΨυγείοNEXXXOS XTREME IIIΑντλίαLaing D5-Vario ??Tank αυτό?? και τα διάφορα άλλα μπλιμπλίκια...και ερωτώ καλά είμαι μέχρι τώρα?υα μπορέσω να κάνω δουλειά ή θα τσουρουφλίσω τον προσέσορα μου?Όσον αφορά το θέμα της αντλίας έχω τους ενδιασμούς μου γιατί έχω βρει κατά πολύ δυνατότερες (Hailea, Heto) σε πολύ χαμηλότερες τιμές (άκα 30 ευρώπουλα) στο ebay... επίσης μια hydor L30 ίσως?Όλα αυτά θα μπουν κατά 99% σε ένα stacker STC-T01 (το ψάχνω σε μαύρο με πλαινό πλέξι)Παρακαλώ τους είδη εγκληματισμένους για τις απόψεις-προτάσεις-λύσεις τους...Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Ψυγείο προτείνω Swiftech τριπλό αφού μελλοντικά ίσως μεγαλώσεις και το κύκλωμα.Tank επειδή απ' ότι κατάλαβα θες να φαίνεται μπροστά,μπορείς να πάρεις το Bull's Eye της Cape Coolpex αν και καλύτερα θα πρότεινα κάνα EK κυλινδρικό που βοηθάει πολύ στην εξαέρωση και στο γέμισμα.Αντλία μακριά από Hydor.Πάρε την D5 ή την Swiftech MCP655 που είναι ίδιες για να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιανουάριος 4, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από dark22 [Σήμερα, στις 07:58] Tank αυτό?? Πιστευω αυτο θα σε βολεψει καλυτερα... ειδικα αν πας σε σωληνωσεις 1/2'' edit: +1 ^^ (με προλαβε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 4, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από ReaperX [Σήμερα, στις 12:02] Ψυγείο προτείνω Swiftech τριπλό αφού μελλοντικά ίσως μεγαλώσεις και το κύκλωμα.Tank επειδή απ' ότι κατάλαβα θες να φαίνεται μπροστά,μπορείς να πάρεις το Bull's Eye της Cape Coolpex αν και καλύτερα θα πρότεινα κάνα EK κυλινδρικό που βοηθάει πολύ στην εξαέρωση και στο γέμισμα.Αντλία μακριά από Hydor.Πάρε την D5 ή την Swiftech MCP655 που είναι ίδιες για να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο. και αυτό που έχω τώρα τριπλό είναι... ποιο καλά είναι τα swifteck?ναι θέλω εκτός από πρακτικό να είναι και όμορφο το όλο σχέδιο...Τώρα το d-tek είναι tec-ready έτσι?? μην πάθω καμιά λαχτάρα...Επίσης κάνα waterblock για gpu? το Uni-Sink κάνει στην 8800 gt? το έχει δοκιμάσει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 4, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από dark22 και αυτό που έχω τώρα τριπλό είναι... ποιο καλά είναι τα swifteck? ναι θέλω εκτός από πρακτικό να είναι και όμορφο το όλο σχέδιο... Τώρα το d-tek είναι tec-ready έτσι?? μην πάθω καμιά λαχτάρα... Επίσης κάνα waterblock για gpu? το Uni-Sink κάνει στην 8800 gt? το έχει δοκιμάσει κανείς? Eάν έχεις ήδη τριπλό κράτα αυτό. Πάσο αν σου αρέσει αλλά δε θα έβαζα ποτέ στο pc κάτι που έχει βγάλει η TT και έχει σχέση με νερό.. Waterblock για πυρήνα μόνο πας στο MCW60 της Swiftech ή το αντίστοιχο της Dtek. Όχι,το unisink είναι μόνο για GTX. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 4, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Δεν έχω είδη, το έχω στη λίστα μου αυτό εννοώ...Δεν μου είπες όμως σαν ψυγείο είναι καλύτερο της swifteck? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 4, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από dark22 Δεν έχω είδη, το έχω στη λίστα μου αυτό εννοώ...Δεν μου είπες όμως σαν ψυγείο είναι καλύτερο της swifteck? Sorry δεν είδα καλά και νόμιζα πως είχες το διπλό στη λίστα.Θα είναι καλύτερο το Nexxxos με δυνατά fan εφόσον είναι πιο χοντρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 5, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Το d-tek μπορεί να πάρει ένα tec επάνω? Ξέρει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 5, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Επίσης σκέφτομαι επειδή θα βάλω το tec στον προσέσορα να βάλω και ένα δεύτερο μονό ψυγείο έξω από το κουτί έτσι ώστε το ζεστό νερό που θα φεύγει από την cpu να μην πηγαίνει στην κάρτα γραφικόν αλλά να ψύχετε πρώτα... Κάπως έτσι το έχω σκεφτεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 5, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Τανκ>αντλία>ψυγείο τριπλό>cpu και τα υπόλοιπα ή τανκ>ψυγείο τριπλό>αντλία>cpuΔλδ να ρουφάει απ το τανκ νερό όχι να στέλνει.Δε νομίζω πως θα έχει πρόβλημα το dtek αλλά δε νομίζω πως αξίζει να βάλεις tec πλέον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 5, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 το θέμα είναι να παίρνει tec σίγουρα... κάποιος που το έχει να μας πει? ή κάποιο που να παίρνει σίγουρα... το swifteck μήπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 5, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10591&highlight=TEC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 7, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Βασικα αν βαλεις το τανκ εκει κατω θα εχεις μονιμα προβλημα με μπουρμπουληθρες στο κυκλωμα...Προσπαθησε να ειναι ποιο ψηλα απο ολα τα αλλα μερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 7, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Ωραίος οπότε να το βάλω δίπλα από τη μητρική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 7, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Nαι αν εχεις χωρο οποσδηποτε, απλα κοιτα η σταθμη να ειναι ποιο ψηλα απο το ψυγειο/μπλοκ που ειναι ψηλα στο σχεδιο σου. Θα γινει μπερδεμα με τους σωλινες βεβαια αλλα... βλεποντας κ κανοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 7, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Οπότε κάπως έτσι Το μονό ψυγείο θα κάνει δουλειά? ή θα μου κόψει σε ροή οπότε να το αφήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 7, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 To ιδανικο θα ηταν να παει απο την αντλια στο μπλοκ οπως κ πριν βεβαια. Μικρες διαφορες, ισως να μην δεις κ τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 7, 2008 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 αυτό είναι εύκολο λογικά...από το τανκ στο ψυγείο και μετά αντλία και μπλοκ...Απλά δεν ξέρω τι μονό ψυγείο να επιλέξω ώστε να έχω και απόδοση αλλά και να μην μου σκοτώνει τη ροή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Φεβρουάριος 2, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Λοιπόν up και έχω νέα... Ήρθε το κουτί... Lian Li A70B... Μπλοκ D-tek Αντλία Swifteck 655 Ψυγείο Thermochill PA 120.3 Τανκ ΕΚ 150 Μάλλον θα βάλω και ένα μπλοκάκι στο chipset... Το ψάχνω ποιο... Το πρόβλημα είναι ότι το thermochill εκτός του ότι εμφανισιακά είναι απαίσιο (πολύ προχειροδουλειά στις κολήσεις και στη βαφή) έχει και σκουριές επάνω... καλά αλουμινένια δεν υποτίθετε ότι είναι αυτά?? Επίσης με τριπλό ψυγείο δεν μπορώ να κάνω δουλειά γιατί πάνω δεν μπαίνει επειδή θα βάλω το τροφοδοτικό αλλά και κάτω πρέπει να ξεσκίσω όλο το πάτωμα... Οπότε σκέφτηκα να βάλω ένα χοντρό (6 εκ. πάχος) διπλό εκεί που είναι οι δίσκοι τώρα (οι μπροστινοί..) ή δύο διπλά λεπτά (3εκ πάχος) αντικριστά... Μέτρησα και χωράνε μια χαρούλα... Τι είναι καλύτερο?? Με απλά λόγια ένα Black Ice GTXII ή δύο Black Ice GT II?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 2, 2008 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2008 Το Thermochill είναι αξία πάντως...Χαλκινο είναι αν δεν κάνω λάθος...Εγώ λέω πάση θυσία να βάλεις το 3πλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.