Jump to content

Νερουλάδες... για καμ του δώθε...

dark221416003258

Recommended Posts

Καλημέρα,

Μου έχει μπεί η ιδέα να βάλω νερό, μάλλον όχι νερό, κάτι χημικά ανακατεμένα είναι που προστατεύουν και μπλα μπλα μπλα...

Έχουμε και λέμε...

Καταρχήν θέλω να καλύψω απόλυτα τις απαιτήσεις ψύξης του επεξεργαστή μου (E4600 για τώρα) και E8400-8500 αργότερα όσο ποιο ψηλά χρονισμένοι γίνετε...

Αλλά, όχι μόνο αυτό θέλω και μελλοντικά να σηκώνει και vga και chipset ίσως αργότερα...

Το ποιο σημαντικό όμως να μπορεί να κρυώνει ένα 120Watt TEC το οποίο είδη περιμένω να έρθει...

Αυτά...

Τώρα αν γίνετε να την βγάλω και με κάνα 200άρι δεν με χαλάει...

Έχουμε και λέμε λοιπόν

Εγώ το έχω σκεφτεί κάπως έτσι...

Μπλόκ

D-Tec Fuzion

Ψυγείο

NEXXXOS XTREME III

Αντλία

Laing D5-Vario ??

Tank

αυτό??

και τα διάφορα άλλα μπλιμπλίκια...

και ερωτώ καλά είμαι μέχρι τώρα?

υα μπορέσω να κάνω δουλειά ή θα τσουρουφλίσω τον προσέσορα μου?

Όσον αφορά το θέμα της αντλίας έχω τους ενδιασμούς μου γιατί έχω βρει κατά πολύ δυνατότερες (Hailea, Heto) σε πολύ χαμηλότερες τιμές (άκα 30 ευρώπουλα) στο ebay... επίσης μια hydor L30 ίσως?

Όλα αυτά θα μπουν κατά 99% σε ένα stacker STC-T01 (το ψάχνω σε μαύρο με πλαινό πλέξι)

Παρακαλώ τους είδη εγκληματισμένους για τις απόψεις-προτάσεις-λύσεις τους...

Ευχαριστώ

Ψυγείο προτείνω Swiftech τριπλό αφού μελλοντικά ίσως μεγαλώσεις και το κύκλωμα.

Tank επειδή απ' ότι κατάλαβα θες να φαίνεται μπροστά,μπορείς να πάρεις το Bull's Eye της Cape Coolpex αν και καλύτερα θα πρότεινα κάνα EK κυλινδρικό που βοηθάει πολύ στην εξαέρωση και στο γέμισμα.

Αντλία μακριά από Hydor.Πάρε την D5 ή την Swiftech MCP655 που είναι ίδιες για να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Αρχική απάντηση από ReaperX [Σήμερα, στις 12:02]

Ψυγείο προτείνω Swiftech τριπλό αφού μελλοντικά ίσως μεγαλώσεις και το κύκλωμα.

Tank επειδή απ' ότι κατάλαβα θες να φαίνεται μπροστά,μπορείς να πάρεις το Bull's Eye της Cape Coolpex αν και καλύτερα θα πρότεινα κάνα EK κυλινδρικό που βοηθάει πολύ στην εξαέρωση και στο γέμισμα.

Αντλία μακριά από Hydor.Πάρε την D5 ή την Swiftech MCP655 που είναι ίδιες για να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο.

και αυτό που έχω τώρα τριπλό είναι... ποιο καλά είναι τα swifteck?

ναι θέλω εκτός από πρακτικό να είναι και όμορφο το όλο σχέδιο...

Τώρα το d-tek είναι tec-ready έτσι?? μην πάθω καμιά λαχτάρα...

Επίσης κάνα waterblock για gpu? το Uni-Sink κάνει στην 8800 gt? το έχει δοκιμάσει κανείς?

Αρχική απάντηση από dark22

και αυτό που έχω τώρα τριπλό είναι... ποιο καλά είναι τα swifteck?

ναι θέλω εκτός από πρακτικό να είναι και όμορφο το όλο σχέδιο...

Τώρα το d-tek είναι tec-ready έτσι?? μην πάθω καμιά λαχτάρα...

Επίσης κάνα waterblock για gpu? το Uni-Sink κάνει στην 8800 gt? το έχει δοκιμάσει κανείς?

Eάν έχεις ήδη τριπλό κράτα αυτό.

Πάσο αν σου αρέσει αλλά δε θα έβαζα ποτέ στο pc κάτι που έχει βγάλει η TT και έχει σχέση με νερό..:p

Waterblock για πυρήνα μόνο πας στο MCW60 της Swiftech ή το αντίστοιχο της Dtek.

Όχι,το unisink είναι μόνο για GTX.

Αρχική απάντηση από dark22

Δεν έχω είδη, το έχω στη λίστα μου αυτό εννοώ...

Δεν μου είπες όμως σαν ψυγείο είναι καλύτερο της swifteck?

Sorry δεν είδα καλά και νόμιζα πως είχες το διπλό στη λίστα.

Θα είναι καλύτερο το Nexxxos με δυνατά fan εφόσον είναι πιο χοντρό.

Επίσης σκέφτομαι επειδή θα βάλω το tec στον προσέσορα να βάλω και ένα δεύτερο μονό ψυγείο έξω από το κουτί έτσι ώστε το ζεστό νερό που θα φεύγει από την cpu να μην πηγαίνει στην κάρτα γραφικόν αλλά να ψύχετε πρώτα...

Κάπως έτσι το έχω σκεφτεί...

water-1.jpg

Τανκ>αντλία>ψυγείο τριπλό>cpu και τα υπόλοιπα ή τανκ>ψυγείο τριπλό>αντλία>cpu

Δλδ να ρουφάει απ το τανκ νερό όχι να στέλνει.

Δε νομίζω πως θα έχει πρόβλημα το dtek αλλά δε νομίζω πως αξίζει να βάλεις tec πλέον...

Nαι αν εχεις χωρο οποσδηποτε, απλα κοιτα η σταθμη να ειναι ποιο ψηλα απο το ψυγειο/μπλοκ που ειναι ψηλα στο σχεδιο σου. Θα γινει μπερδεμα με τους σωλινες βεβαια αλλα... βλεποντας κ κανοντας.

αυτό είναι εύκολο λογικά...

από το τανκ στο ψυγείο και μετά αντλία και μπλοκ...

Απλά δεν ξέρω τι μονό ψυγείο να επιλέξω ώστε να έχω και απόδοση αλλά και να μην μου σκοτώνει τη ροή...

• 4 weeks later...

Λοιπόν up και έχω νέα...

Ήρθε το κουτί... Lian Li A70B...

Μπλοκ D-tek

Αντλία Swifteck 655

Ψυγείο Thermochill PA 120.3

Τανκ ΕΚ 150

Μάλλον θα βάλω και ένα μπλοκάκι στο chipset...

Το ψάχνω ποιο...

Το πρόβλημα είναι ότι το thermochill εκτός του ότι εμφανισιακά είναι απαίσιο (πολύ προχειροδουλειά στις κολήσεις και στη βαφή) έχει και σκουριές επάνω...

καλά αλουμινένια δεν υποτίθετε ότι είναι αυτά??

Επίσης με τριπλό ψυγείο δεν μπορώ να κάνω δουλειά γιατί πάνω δεν μπαίνει επειδή θα βάλω το τροφοδοτικό αλλά και κάτω πρέπει να ξεσκίσω όλο το πάτωμα...

Οπότε σκέφτηκα να βάλω ένα χοντρό (6 εκ. πάχος) διπλό εκεί που είναι οι δίσκοι τώρα (οι μπροστινοί..) ή δύο διπλά λεπτά (3εκ πάχος) αντικριστά...

Μέτρησα και χωράνε μια χαρούλα...

Τι είναι καλύτερο??

PIC-0126.jpg

Με απλά λόγια ένα Black Ice GTXII ή δύο Black Ice GT II??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.