Jump to content

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Χμ, τωρα διαβασα οτι εχει shared bios με την -e edition και χαμηλοτερου quality chipset και αλλα μερη (δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο).. Μαλλον μου φαινετε οτι βιαστικα και παω για αλλαγη, ε?

EDIT: Τωρα ειδα το reply σου Sektor. Δε ξερω, τι να σου πω.. Πολλα ακουω αλλα δεν ξερω.. Αμα πετυχω την pro καπου παντως, θα προσπαθησω να κανω την αλλαγη, μιας που ο υπαλλιλος μου το 'πε..

Κλοκάρει καλά και αυτή αλλά εννοείται πως η Pro είναι πιο high binned.

Πάντως κάπου διάβασα πως παίζει καλύτερα τις μνήμες από την Pro ελπίζω να μην ισχύει.

Τι να σου πω, για 10Ε διαφορα που εχουν δεν τιθετε ζητημα.. Πολλα λεγονται..

Εγω δεν ενδιαφερομαι να κυνηγησω και το δεκαδικο στο 3Dmark.. Εγω θελω, να κανω ενα καλουλι overclock να μου αποδοσει λιγο παραπανω στα παιχνιδια (και ακουσα οτι με αερα το 3ρι το χεις ανετα) να βαλω και ενα νερακι να χω την ησυχια μου..

Το καλο ειναι οτι η πανω ψυκτρα (αυτο ειναι το λεγομενο southbridge?) δεν ειναι linked με τη northbridge και δεν θα εχω προβληματα αν θελω να επεκτεινω την υδροψυξη στο northbridge..

Αρχική απάντηση από AGRIMI

Sektor οι αναλύσεις που αναφέρεις έχουν μεγάλη διαφορά ακόμα και με ισχυρή κάρτα. απλά με την 8800 gt οι διαφορές 6850 vs q6600 αγγίζουν τα 10 fps. και παραμένουν 10 ακόμα και με overclocking μιας και ο 6850 φτάνει τα 3800 mhz. εκεί που δεν φαίνονται οι διαφορές είναι στα 1024*768 και 1280*1024 (χωρίς extra)

Για ποιες αναλύσεις μιλάς ακριβώς? Νομίζω ότι τα Bechmarks είναι ξεκάθαρα. Στο τελευταίο μπορείς να δεις ότι διαφορά κάνουν οι κάρτες γραφικών.

εγώ έχω διπύρηνο και ότι και αν κάνω το ποντίκι κουνιέται κανονικά. Μάλλον έχω καλό ποντίκι.. logitech εχω εσενα σε κοβω για microsoft.... :)

Btw, ο επεργαστης αναγραφει πανω (μετα το SLACR)

L739B275

Και στο μαυρο τετραγονακι πιο κατω

2L74002

8A0614

Απ' οτι μου ειπε ο NoDsl μαλλον χτυπισα το joker (3,6 με stock voltage :p)

Well, καλα μας clockια μολις παρουμε και τα PSU/RAM/VGA.. *τριβει τα χερια του*

Σαν το δικό μου το βλέπω να πηγαίνει ( 00 τελειώνει εμένα εκεί που είναι το 2L74002 του δικού σου)

Καλο ή κακο δηλαδη? Enlighten me. :p

Επισης, καλες 800ρες μνημες (σε ανεκτες τιμες και ανθεκτικες στο o/c) ποιες παιζουν?

Αρχική απάντηση από GdamprXP

εγώ έχω διπύρηνο και ότι και αν κάνω το ποντίκι κουνιέται κανονικά. Μάλλον έχω καλό ποντίκι.. logitech εχω εσενα σε κοβω για microsoft.... :)

LOL

:D

Αρχική απάντηση από JohnnyGR

Απ' οτι μου ειπε ο NoDsl μαλλον χτυπισα το joker (3,6 με stock voltage :p)

Well, καλα μας clockια μολις παρουμε και τα PSU/RAM/VGA.. *τριβει τα χερια του*

Δεν νομίζω...

Ε, τι δουλεια του να κανει αρχικα και τα αλλα τα βλεπουμε.. :)

Παιζουν AxeRam με D9GMH (αυτες μου προτειναν) πουθενα αλλου εκτος απο Στουρναρη? (Προς τα βορεια της Αθηνας κατα προτημιση :p)

Αρχική απάντηση από cabdik

δεν ξερει κανεις να λυσει την απορια μου??

κανεις......................................χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε

Αντε να του την απαντησω εγω.. Προφανως το optional μπορει να σημαινει οτι δεν βρησκετε πανω στην μητρικη και οτι εχεις την επιλογη, μεσω μιας επεκτασης (οπως οι usb που σου δινουν ενα pci 2x usb module), να εχεις esata port.. Δεν βρησκω αλλη λογικη εξηγηση..

Η IP35 εγινε τραμπα με μια IP35pro απο το καταστημα της Καλλιθεας.. Ο δε CPU ανακαλυψαμε απο το PC του GoMaR, περναει 3DMark και λοιπα benches, ακομη και με 500ρι fsb! (Για παραπανω πραματα δεν ακολουθουσε το mobo.. :()

Δε με χαλουλου.. :whistling :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.