stelios Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2011 Χερετίζω το OOS.. Λοιπόον.. Έχω ενα λίιιγο περίεργο πρόβλημα με αυτή την μητρική.. Τον τελευτέο μήνα έχω προσέξει ότι αναγνωρίζει μόνο 1016ΜΒ μνήμης και όχι 2 γίγα που έχω κανονικά. Το περίεργο? στο ΒΙΟS και τα win λένε 1015ΜΒ αλλά το cpuz λέει οτί είναι dual channel κανονικά και ότι είναι 2 γίγα όπως πρέπει.. Σίγουρα όμως μόνο το 1 βλέπει, είναι ξεκάθαρο από την χρήση του υπολογιστή. Άλλαξα Bios και έβαλα το πιο φρέσκο, δοκίμασα τις μνήμες μια μια και δουλεύουν ok, σίγουρα είναι κουμπομένες στα σωστά slots (παρόλαυτα δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδιασμούς) και σίγουρα δεν είναι software πρόβλημα. Τίιιι είναι?? :094: Υ.Γ. Καθώς το έγραφα σκέφτηκα να κάνω rollback σε παλαιότερο bios, ίσως έκαναν κάποιες αλλαγές στα φρέσκα bios και διμιούργησαν προβλήματα συμβατότητας με τα dual channel kits.. Θα δοκιμάσω και θα αναφέρω. Thankss.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 άλλες μνήμες δοκίμασες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Ιανουάριος 12, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Δεν έχω άλλες μνήμες να δοκιμάσω, ούτε άλλη μητρική δυστηχώς.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Ιανουάριος 12, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Δοκίμασε να βγάλεις τον cpu και φύσηξε λίγο κοίταξε για bend pins. αν δεν πετύχει κοίταξε μήπως έχει γδαρθεί πουθενά η mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Ιανουάριος 13, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 ---Case closed---Μπράβο ρε Γιάγκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 13, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Τι από τα δυο ήταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Ιανουάριος 13, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Ευτυχώς τίποτα από τα 2.. Ούτε bend pins ούτε τίποτα.. Ίσως να μην πατούσε τέλεια ο cpu, ίσως από την σκόνη, ίσως από λίγη βαζελίνη που είχε απομείνει εκεί τότε που τον είχα με το μονοβάθμιο.. Ποιος ξέρει.. τον έβγαλα και τον έβαλα προσεκτικά και τώρα είναι μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.