Eki_13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2008 προσπαθω να εγγαταστησω αυτη τη ψυκτρα.για να βαλω το κλικ μου εχει 2 διαφορετικεσ περιπτςσεισ αναλογα με τον αν το mobo ειναι με vertically-oriented Retention Guide και horizontally-oriented Retention Guide..τι ειναι αυτο?δεν μπορω να βγαλω ακρη!http://www.zalman.co.kr/Upload/product/9700NT_eng.PDF Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιανουάριος 3, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Eχω ακουσει οτι εχουν κ αλλοι αυτο το προβλημα.. Κανα οδηγο δεν εχει??Google κανε κανα search. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reifen Ιανουάριος 4, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Μάλλον εννοεί ο ποιητής αν η motherboard είναι κάθετη η οριζόντια μέσα στο κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Ιανουάριος 4, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Αν έχεις Intel κάνεις το πρώτο. Αν έχεις AMD το δεύτερο. Έχει να κάνει με το Socket. Εγώ είχα κάνει το πρώτο. Απλά θέλει αρκετή πίεση να βιδώσεις και τη δεύτερη βίδα ώστε να κουμπώσει το μεταλλικό. Επίσης μετά την εγκατάσταση, θα δεις ότι έχει ένα παλάτζο, μην ανησυχείς έτσι είναι. Απλά γυρνάει ελαφρός δεξιά αριστερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eki_13 Ιανουάριος 4, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 ναι κουνιοταν..αλλα το εσφιξα κ δεν κουνιεται τωρα..βρηκα ενα review απο την striker extreme και το εβαλα οπως εκει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sektor Ιανουάριος 4, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Εγώ όσο και να το έσφιγγα είχε ένα παίζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 5, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Όπως τα λέει ο Sektor είναι - παλαντζάρει λίγο λόγο της ..πάστας μεταξύ CPU και ψύκτρας, νομίζω. Μετά από καιρό θα το βρεις ...ψημένο και σταθερό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIGIrect Ιανουάριος 11, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 Αρχική απάντηση από Eki_13 ναι κουνιοταν..αλλα το εσφιξα κ δεν κουνιεται τωρα..βρηκα ενα review απο την striker extreme και το εβαλα οπως εκει.. Ομοίως σε striker λόγω πάστας (articsilver 5) παίζει πολύ ελαφρά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 11, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2008 μην το κουνάτε, σε μερικούς κύκλους θα γίνει τσιμέντο (ειδικά τότε, μην το πειράζετε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.