Jump to content

N 95 8GB

Billys

Recommended Posts

To Viewty το έχω καμια εβδομάδα τώρα, εχει πολύ καλη κάμερα και ειδικά η λειτουργία 120FPS τσακίζει...

Μπαταρία πολύ καλή, 3 μερες αν είσαι και λιγο ζαμανφουτίστας, αλλα εντάξει καμία σχέση στα υπόλοιπα με το Ν95. Και μόνο οτι εχει open λειτουργικό τα λέει όλα, απειρες εφαρμογές κλπ κλπ.

Τo Viewty πάλι καλά που έχει και Java...

Βέβαια, αν με ρωτήσετε για multimedia δυνατότητες θα σας έλεγα το Viewty εναντι του Ν95, γιατι:

1 Το Viewty τραβάει και widescreen video με 640xwhatever στα 30fps (encoding σε DivX)

2 Εγγενής αναπαραγωγή DivX αρχείων, που σημαίνει του χωνεις μια ταινία μεσα και απολαμβάνεις

3 Πολυ μεγαλύτερη οθόνη απο το Ν95 (σημαντικό)

4 Πολύ δυνατο ήχο απο ακουστικά (ισως και καλύτερο απο SL45 -- ακους Ακη;)

5 Η high speed (slo-mo) εγγραφη στα 120FPS ειναι ακρως ψαρωτική.

6 Μπαταρία

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από LevelOne

To Viewty το έχω καμια εβδομάδα τώρα, εχει πολύ καλη κάμερα και ειδικά η λειτουργία 120FPS τσακίζει...

Μπαταρία πολύ καλή, 3 μερες αν είσαι και λιγο ζαμανφουτίστας, αλλα εντάξει καμία σχέση στα υπόλοιπα με το Ν95. Και μόνο οτι εχει open λειτουργικό τα λέει όλα, απειρες εφαρμογές κλπ κλπ.

Τo Viewty πάλι καλά που έχει και Java...

Βέβαια, αν με ρωτήσετε για multimedia δυνατότητες θα σας έλεγα το Viewty εναντι του Ν95, γιατι:

1 Το Viewty τραβάει και widescreen video με 640xwhatever στα 30fps (encoding σε DivX)

2 Εγγενής αναπαραγωγή DivX αρχείων, που σημαίνει του χωνεις μια ταινία μεσα και απολαμβάνεις

3 Πολυ μεγαλύτερη οθόνη απο το Ν95 (σημαντικό)

4 Πολύ δυνατο ήχο απο ακουστικά (ισως και καλύτερο απο SL45 -- ακους Ακη;)

5 Η high speed (slo-mo) εγγραφη στα 120FPS ειναι ακρως ψαρωτική.

6 Μπαταρία

Psit...Το Symbian είναι χρόνια τώρα ανοιχτό λογισμικό :p...

1. 30FPS γράφει και το Ν95 σε 640*480

2. Δεν το έχει..αλλά με τον Coreplayer είσαι ΟΚ

3. Σημαντικό όντως αρκεί να μην χάνει σε ποιότητα.

4. Πολύ δυνατό ή πολύ καλό?Με μπέρδψες...γιατί και το Ν95 έχει δυνατό ήχο στα ακουστικα...αλλά απο ποιότητα...δεν το φτάνει το SL45 των 6 χρόνων

5.Ακρώς...

6.Χθές έγινε το αδιανόητο....κράτησε 2 μέρες :hehe:

WM και ξερό ψωμί...αλλά όχι με OMAP850 ..θα με θυμηθειτε

Για το Ν95 ελεγα μαστορα οτι ειναι open... :p

1. Δεν γράφει σε widescreen ομως, όυτε σε DivX :p

2. Ο Coreplayer λειτουργεί και σαν κοριός για την γυναίκα να σε ανιχνεύει που βρίσκεσαι (μεγαλο ψεμα αλλα επρεπε να στην πω)

3. Απο χρώματα καμία σχέση (καλυτερο το Viewty - απο ανάλυση ισως το Ν95)

4. Πολύ δυνατό, το SL45 ακομα παραμένει reference point στην ποιότητα

5. Συμφωνούμε - δεν μου πάει να στην πώ εδώ :p

6. Ε, καθε μερα του Αϊ Γιάννη θα 'ναι;;

Επίσης ξεχασα να αναφέρω το Xenon flash... αλλη φάση να μπορείς να φωτογραφίσεις σε μαύρο σκοτάδι με το focus beam με το κινητό σου...

Εν κατακλείδι, ναι, WM και σκέτο παντεσπάνι. Bulverde & Samsung 400 άφοβα...

Να και μια φώτο που τράβηξα δοκιμαστικά πριν λίγο χωρίς flash @ ISO 800

Δεν εχω δει φωτο απο το Ν95 σε PC να για να συγκρινω ποιότητα οποτε αν κάποιος εχει οντως το Ν95 ας κάνει μια συγκριση...

p0501082317ib7.th.jpg

@gznp, Strategos: Το LG KS20, που? Δεν το βλέπω καθόλου στον Σκρούτζ. ή μάλλον μόνο σε ένα μαγαζί

Μαγκες να σται καλα για τις προτασεις που ριχνετε αλλα οπως ειπα εχω καταληξει στο Ν 95..τα υλοποιπα(LG Viewty..pda) δεν μ'αρεσουν εμφανισιακα καθολου π'αρολο που μπορει να αξιζουν περισσοτερο οπως λετε..το N 95 μολις το ειδα λεω..αυτο ειναι θα το παρω κ δεν κοιταζω κανενα αλλο.. :) :)

Χριστινα αυτο που λες με ενδιαφερει..σχετικα με το πεσιμο της τιμης του..ξερεις κατι παραπανω?

Σοβαρα?Καλη φαση...δεν το ξερα αυτο..βασικα ειδα κ το Ν 96 σε ενα forum κ δεν μπορω να πω οτι μ'αρεσε τοσο..αντε αντε να βγουν γρηγορα..:) :)

το Ν82 κυκλοφοραει απο δεκεμβριο ελλαδα αλλα ειναι παρα εισαγωγης. εχω βαλει γλωσσα σε καμια 20αρια απο αυτα,λογο δουλειας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.