Billys Ιανουάριος 4, 2008 Author #21 Ιανουάριος 4, 2008 Οχι δεν εχω vodafone...εχω καταληξει στο Ν 95 8GB τελικα...Thanks;)
ss13 Ιανουάριος 5, 2008 #22 Ιανουάριος 5, 2008 και καλά κάνεις.Και με την αναβάθμιση που βγήκε,πετάει!!!
Shadow Keeper Ιανουάριος 5, 2008 #23 Ιανουάριος 5, 2008 ρε παίδες το N95 8GB κοστίζει ~725 χωρίς κάποια έκπτωση τιμής λόγω προγράμματος οποιασδήποτε τηλεφωνικής εταιρείας...πριν λίγες μέρες αγόρασα το HTC TyTN II + 2GB miscroSD με 825...γιατί μου φαίνεται πως η nokia ζητάει πολλά λεφτά ή οχι? Ν95(vs HTC TyTN II) +αισθητά ελαφρύτερο +πολύ καλές φωτογραφίες +μνήμη HTC TyTN II(vs Ν95) +χωρίς να είναι το top 1350mah μπαταρία (vs 950mah n95) +gps με touchscreen με destinator = ownage +qwerty keyboard για lightning typing (ακομα κ με την γραφίδα sto virtual keyboard pwnareis το n95) +επίδραση touchscreen στην εργονομία/ευχρηστία +επιλογή κλίσης στην οθόνη (τοποθέτηση σε τραπέζι γραφείο) +faster CPU,bigger RAM (400Mhz vs 333Mhz/128MB vs 64MB) +ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη έτσι λοιπόν το n95 8GB το θεωρώ απλούστατα πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει...ωστόσο το n95 χωρίς την μνήμη + μια microSD 2GB (πχ) με περίπου 600(χωρίς εκπτώσεις πάντα) πιστέυω πως έχει καλύτερο πάτημα στην αγορά...άσχετα που προσωπικά θα διάλεγα πάλι ένα αντίστοιχο PDA τι λέτε?
jogi Ιανουάριος 5, 2008 #24 Ιανουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από Shadow Keeper ρε παίδες το N95 8GB κοστίζει ~725 χωρίς κάποια έκπτωση τιμής λόγω προγράμματος οποιασδήποτε τηλεφωνικής εταιρείας...πριν λίγες μέρες αγόρασα το HTC TyTN II + 2GB miscroSD με 825...γιατί μου φαίνεται πως η nokia ζητάει πολλά λεφτά ή οχι? Ν95(vs HTC TyTN II) +αισθητά ελαφρύτερο +πολύ καλές φωτογραφίες +μνήμη HTC TyTN II(vs Ν95) +χωρίς να είναι το top 1350mah μπαταρία (vs 950mah n95) +gps με touchscreen με destinator = ownage +qwerty keyboard για lightning typing (ακομα κ με την γραφίδα sto virtual keyboard pwnareis το n95) +επίδραση touchscreen στην εργονομία/ευχρηστία +επιλογή κλίσης στην οθόνη (τοποθέτηση σε τραπέζι γραφείο) +faster CPU,bigger RAM (400Mhz vs 333Mhz/128MB vs 64MB) +ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη έτσι λοιπόν το n95 8GB το θεωρώ απλούστατα πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει...ωστόσο το n95 χωρίς την μνήμη + μια microSD 2GB (πχ) με περίπου 600(χωρίς εκπτώσεις πάντα) πιστέυω πως έχει καλύτερο πάτημα στην αγορά...άσχετα που προσωπικά θα διάλεγα πάλι ένα αντίστοιχο PDA τι λέτε? Να υποθέσω ότι οι τιμές ειναι χωρίς συμβόλαιο...??? Αλλιώς τι κλέψιμο ειναι αυτο ρε παιδια... :S
Shadow Keeper Ιανουάριος 5, 2008 #25 Ιανουάριος 5, 2008 Για παράδειγμα,Το Nokia N95 8GB Black χωρίς συμβόλαιο κοστίζει 739 στο πλαίσιο, 749 στον γερμανό.Tο HTC TyTN II χωρίς συμβόλαιο κοστίζει 799 στο πλαίσιο, ~800 στον γερμανό
Billys Ιανουάριος 5, 2008 Author #26 Ιανουάριος 5, 2008 Οι τιμες ειναι τραγικες..τι να λεμε τωρα...θα περιμενω την επιδοτηση που εχω σε λιγους μηνες για να το παρω.. Tο 8 GB(που εχει 128mb ram..που φτασαμε ε?) ειναι αρκετα πιο γρηγορο απο το "απλο" Ν 95(64mb)..κ εχει μεγαλυτερη οθονη(2,8")..απο κατι συγκριτικα που ειδα στο youtube..
racer Ιανουάριος 5, 2008 #27 Ιανουάριος 5, 2008 Ναι, αλλά το TyTN έχει WM6, με ό,τι αυτό συνεπάγεται..
daospi Ιανουάριος 5, 2008 #28 Ιανουάριος 5, 2008 ΗΤC TyTnII --> έχει σχεδόν τα πάντα,QWERTYHTC Cruise --> Έχει ότι και το TyTnII (εκτός QWERTY) + ράδιο + μικρές διαστάσεις/βάρος + φτηνότερο από το TyTnIILG KS20 --> Βest Value of money + το πιο μικρό από τα 3 σε διαστάσεις/βάρος.Τα μόνα - είναι ότι δεν έχει GPS και έχει κάποια bug.imo τα λ7 του N95 8GB είναι πάρα πολλά γι αυτά που προσφέρει.
galactob Ιανουάριος 6, 2008 #29 Ιανουάριος 6, 2008 αν ειναι και θες οπως δηποτε ΝΟΚΙΑ κοιτα και το Ν82 !!! καλητερη καμερα παρολου που ειναι 5MP και αυτη και πιο φτηνο και με καλητερο δεκτη GPS. H NOKIA οτι εχει βγαλει με σκληρο δισκο ή flash memory οπως αυτα κολλανε αφανταστα. Εδω κολλανε αμα βαλεις και πανω απο 2G καρτα.
JohnG85 Ιανουάριος 6, 2008 #30 Ιανουάριος 6, 2008 Αγόρασέ το άφοβα το Ν95 8GB. Είναι εξαιρετικό κινητό από κάθε άποψη. Είναι ένα Ν95 μέ όλα του τα σφάλματα διορθωμένα και κάνει απλά τα πάντα.Από WiFi μέχρι φωτογραφίες και gps. Το gps ναι συμφωνώ ότι δεν είναι το ίδιο εύχρηστο σε σχέση με τα pda αλλά πόσο συχνά θα το χρησιμοποιήσεις πια ??? Εγώ που το χρησιμοποιώ μια φορά τον 1-1,5 μήνα με έχει βολέψει πάρα πολύ. Αν είχα πάρει pda κινητό εκτός του πολύ καλού gps όλα τα υπολοιπα χαρακτηριστικά είναι μέτρια, έχουν παρόμοιες τιμές και θα είχα και ένα τούβλο στην τσέπη. Απλά δοκίμασε να κάνεις κάτι καθημερινό όπως η αποστολή ενός sms.Απλά πιο χρονοβόρο. Τέλος όσο αναφορά την μπαταρία του το 8GB δεν έχει την ίδια με το απλό και με μέση χρήση κρατάει στο χαλαρό 3 μέρες.Με λίγα λόγια κάνει τα πάντα σε κομπακτ μέγεθος και την τιμή την θεωρώ δικαιολογημένη. Τόσο έχουν και τα καλά κινητοpda. Αν σου φαίνονται πολλά απλά πας σε άλλο...
Maximus Ιανουάριος 6, 2008 #31 Ιανουάριος 6, 2008 Σε WM6 νομίζω πως οι "καθημερινές" λειτουργίες εκτελούνται μια χαρά γρήγορα... Έχεις δουλέψει σε PDA κινητά με touchscreen? Imo το μόνο που τα ξεπερνάει σε ταχύτητα είναι τα παλιά "καλά" Νokia που με τυφλό σύστημα έγραφα μήνυμα σε δευτερόλεπτα. Τώρα πλέον τα Nokia ξέπεσαν. Επίσης, το Ν95 δεν είναι τούβλο? Παντόφλα ολόκληρη είναι μετά συγχωρήσεως, 1000 φορές το SE W960i. Η τιμή του από την άλλη είναι υψηλή. Κάμερα 5mp που τη συναγωνίζονται κινητά των 3mp, GPS που κανείς δε χρησιμοποιεί γιατί είναι δύσχρηστο και μνήμη που δεν είναι γρήγορη (δούλεψε σε W950i και W960i να καταλάβεις - πετάνε και σε πρόσβαση και σε μεταφορά δεδομένων). Χωρίς touchscreen, το μόνο που πληρώνω είναι το όνομα Nokia... Δεν ξέρω, θεωρώ πως δεν είναι καλή αγορά. Βέβαια γούστα είναι αυτά, ξέρω ανθρώπους που το πήραν γιατί τους άρεσε εμφανισιακά και το εκτίμησαν ιδιαίτερα. Εγώ...δεν. Απλά δεν. Θεωρώ πιο σώφρον ο φίλος μας να πάει σε SE W960i (κι ας έχει UIQ 3.0 - του τέστειν μικρή υποστήριξη) και να του μείνουν και 200+ παρά να πάει στο Ν95 το οποίο το μόνο παραπάνω που έχει είναι ένα λειψό GPS. Εγώ πάντως με το LG KS20 έχω βρει τη χαρά μου
Sektor Ιανουάριος 6, 2008 #32 Ιανουάριος 6, 2008 Για iPhone το έχεις σκεφτεί καθόλου? Το αγόρασε ένας φίλος πριν λίγες μέρες και πραγματικά μιλάμε για άλλο πράγμα. Βασικά δεν μπορεί να γίνει σύγκριση γιατί το iPhone, είναι iPhone. Είναι άλλο πράγμα τελείως.Πραγματικά είναι κρίμα τόσα λεφτά για τέτοιο κινητό...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 6, 2008 #33 Ιανουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από gznpΚάμερα 5mp που τη συναγωνίζονται κινητά των 3mp, Όου.Σε όλα συμφωνώ ρε μάστορα αλλά η καμερά του συναγωνίζεται άνετα ψηφιακές μηχανές 3ΜΡ...και κάτι Photosmart HP 6ΜΡ τις έχει για πρωινό.Το λέω απο προσωπικής εμπειρίας μιας και είμαι κάτοχος ενός Ν95 από σπόντα(δεν θα το έπερνα με την καμία...καλύτερα το Ρ3600 παρά αυτό)Το μόνο αξιοπρόσεκτο σε αυτό το κινητό είναι η αθόνη του και η καμερά του με video 640*480...Θα ήταν ακόμα καλύτερα αν είχε Xenon Flash....αλλά....η λαλακία πάει σύνεφο.
Maximus Ιανουάριος 6, 2008 #34 Ιανουάριος 6, 2008 Τα 3.2mp της Sony Ericsson το συναγωνίζονται, τα 5mp της Sony Ericsson το τρώνε, ενώ το Viewty του ρίχνει στ' αυτιά. Που να σου φέρω μια "καλή" ψηφιακή των 5mp να φάνε όλα σκόνη? Καλό video όντως έχει, αλλά δεν το σώζει.
AN7 OverClocker Ιανουάριος 6, 2008 #35 Ιανουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από gznp Τα 3.2mp της Sony Ericsson το συναγωνίζονται, τα 5mp της Sony Ericsson το τρώνε, ενώ το Viewty του ρίχνει στ' αυτιά. Που να σου φέρω μια "καλή" ψηφιακή των 5mp να φάνε όλα σκόνη? Καλό video όντως έχει, αλλά δεν το σώζει. H 3.2 του SE τ*ν πίνει στα σίγουρα απο προσωπική σύγκριση. H 5.0 του SE σώζεται από το xenon flash.Απ αυτό δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά εδώ διάβασα μερικά πράγματα http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k850_vs_nokia_n95-review-162.php Για το viewty...μονο και μόνο LG...χάνει
Strategos Ιανουάριος 6, 2008 #36 Ιανουάριος 6, 2008 και εγω το lg ks20 πηρα αλλα καλα οτι προγραμμα θες βρισκεις αλλα υπαρχουν 2 προβληματα:1)Δεν δουλευει το msn με καρτες vodafone ακομα και wifi(δλδ αν δεν εχω καθολου sim μεσα δουλευει μια χαρα το msn ειτε με καλωδιο ειτε με wifi)2)Δεν υποστηριζεται ακομα απο destinator και i-go και βγαζει κατι μικρα bugαυτο που περιμενω ειναι πας και βγει κανα rom χωρις vodafone και κανουμε debrandingεγω απο σποντα κατοχος n80 και νην ks20, νομιζω οτι το ks20 ακομα και στο σημα τις κινητης νικαει.
Maximus Ιανουάριος 6, 2008 #37 Ιανουάριος 6, 2008 :OT:Χμμμ...γι αυτό δεν έβρισκα πως να μπω msn ενω surfαρα άνετα λίγο πριν...Θα το ερευνήσω
Strategos Ιανουάριος 6, 2008 #38 Ιανουάριος 6, 2008 αμα δοκιμασεις χωρις καρτα sim ή με αλλη καρτα εκτος vodafone δουλευει omg!
xristina83 Ιανουάριος 6, 2008 #39 Ιανουάριος 6, 2008 Αρχική απάντηση από Billys Οχι δεν εχω vodafone...εχω καταληξει στο Ν 95 8GB τελικα... Thanks;) Ελπίζω να μη το μετανιωσεις δε θα στο προτεινα καθολου το Ν95 δεν λεει και πολλα...... εχει παρουσιασει προβληματα 2 στα 3 ειναι προβληματατικα.......... μακρια απο νοκια ασχολουμαι με αυτα ..κ δεν θα εχεις αναποκρισει στο service ........ και η τιμη του θα πεσει πολυ γρηγορα μη βιαζεσαι δεν εχει ζητησει μεγαλη........ προλαβαινεις αν σε νιαζει μπαταρια κ η καμερα ψαξε κατι σε sony ericsson ......... τα αλλα αν δε τα κανεις χρηση δε τα χρειαζεσαι................. ελπιζω να κανεις σωστη επιλογη
AN7 OverClocker Ιανουάριος 6, 2008 #40 Ιανουάριος 6, 2008 Το Ν95 το μόνο πρόβλημα που έχει είναι το slide. Το πρόβλημα που εμφανίζει είναι ότι μπορεί να έχει μπόσικο..και έτσι να σου σπάει τα νεύρα στο κλακ κλακ...όπως εμένα...αλλά βέβαια με τρελή πατέντα έγινε καλύτερο και απ ότι φανταζόντουσαν στην νόκια Κατα τα άλλα δεν ξέρω για άλλα προβλήματα. Πάντως απ το να έπερνα ένα PPC με OMAP 850 θα το προτιμούσα το Ν95...για άλλα PPC με Samsung 400αρι δεν το συζητάω....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.