Jump to content

Προβλημα με ιο

King_Arthour

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια βοηθεια.Με το που συνδεομαι στο ιντερνετ μετα απο καποια(οχι συγκεκριμενη) ωρα μου βγαζει ενα σφαλμα τυπου να αποσταλει να μην αποσταλει με τιτλο "generic host process for win32" αν δεν πατησω τιποτα μπορω για λιγη ωρα να συνεχισω να ειμαι στο ιντερνετ.Αν πατησω να μην αποσταλει,που μεχρι τωρα μονο αυτο εχω δοκιμασει, με πεταει εκτος ιντερνετ δειχνοντας οτι ειμαι μεσα αλλα μην μπορωντας να φορτωσει τιποτα.Συγνωμη που ανοιγω καινουργιο θεμα αλλα δοκιμασα καποιες φορες να ψαξω να βρω αν υπαρχει παλιοτερο αλλα δεν προλαβα να κανω τιποτα λογω του σφαλματος.Οποτε συγνωμη αλλα αναγκαστηκα.

Σας ευχαριστω.

δεν πρεπει να ειναι ιος...μαλλον καποιο προβλημα του λειτουργικου σου ειναι...δοκιμασε να τρεξεις κανενα προγραμμα οπως το norton win doctor και πες μας τι εγινε...:)

Ένα παμπάλαιο πρόβλημα είχε τέτοια συμπεριφορά αλλά μιλάμε για 3-4 χρόνια πριν.

Ούτε που θυμάμαι πώς το έλεγαν, είχε φτιαχθεί ένα εργαλείο που τον απομάκρυνε.

Αναφέρεται πουθενά το αρχείο svchost.exe ???

οχι δεν αναφερεται καθολου.οταν εκανα αναζητηση για κατι παρομοιο μου εβγαλε οτι ειναι ενας ιος εν ονοματι "blast"

το ειχα κανει αυτο αλλα μου λεει να μπω στην microsoft και να κατεβασω ενα patch για τα windows μου.Το κατεβασα αλλα δεν μπορει να το κανει εγκατασταση λογω της γλωσσας.ΛΕΕΙ

Προφανώς κατέβασες την αγγλική έκδοση ενώ έχεις ελληνικά windows, ή το ανάποδο, ή κάτι αντίστοιχο τεσπα...

μολις τωρα κατεβασα και το εληνικο αλλα και παλι δεν το κανει εγκαταστση για τον ιδιο λογο.Εν το μεταξυ απορω γιατι ειναι απο τις λιγες φορες που με αφησε online πανω απο μιση ωρα

κατεβασα το tool και το εκανα εγκατασταση αλλα δεν βρηκε τιποτα.Βεβαια υπαρχει το ενδεχομενο να μην εκανε τιποτα γιατι δεν εχω κανει εγκατσταση το patch για τα windows

Τωρα, μολις παω να κανω εγκατασταση το patch μου λεει:Το προγραμμα εγκαταστασης εντοπισε οτι η εκδοση build του εγκατεστημενου συστηματος ειναι νεοτερη απο την ενημερωμενη εκδοση για την οποια προετοιμαζεστε.Η εγκατασταση αυτης της ενημερωμενης εκδοσης ειναι δυνατη μονο σε υπολογιστες στους οποιους δεν εχει εγκατασταθει Service Pack.

Αρα θα επρεπε το tool να το ειχε βρει.Τωρα τι να κανω?Καμια συμβουλη?

ποιο antivirus χρησιμοποιεις; το δοκιμασες ; δεν ειναι δυνατον (οποιο και να εχεις να μην μπορει να ξηλωσει εναν ιο τριετιας...

το avg εχω και οταν εκανα scan δεν βρηκε τιποτα.Απο τοτε που εκανα το scan με το tool αν και μου ειπε οτι δεν βρηκε τιποτα δεν ξανα εβγαλε το σφαλμα.Οποτε ας προσευχηθω οτι λυθηκε το προβλημα.ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.