Jump to content



Ανάκτηση αρχείων από σκληρό δίσκο


Mits23

Recommended Posts

Το μεγάλο πρόβλημα που έχω και το περιγράφω παρακάτω όσο πιο αναλυτικά μπορώ, είναι το εξίς:

Έχω ένα σκληρό δίσκο 120 GB στον οποίο ήταν περασμένα αντιγραμμένα Windows xp professional.

Κατέβασα από το site gamato.info ένα προγραμματάκι το οποίο υποτίθεται πως θα μου έκανε αυτά τα windows γνήσια και θα μπορούσα να κατεβάζω άφοβα όλες τις ενημερώσεις από το internet. Μόλις ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση, ο υπολογιστής μου έσβησε ξαφνικά. :tomato: Όταν δοκίμασα να τον ανοίξω, εμφανίζονταν στην οθόνη ένα παραθυράκη που έλεγε: δεν είναι δυνατή η πρόσβασηο δίσκος δεν είναι σε raid κλπ. και δεν θυμάμαι τι άλλο αναγραφόταν. Γινόταν αυτόματη επανεκκίνηση και πάλι ξανά το ίδια.

Μπήκα στην ασφαλή λειτουργία και αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι όλο το περιεχόμενο του δίσκου μου ήταν ανέπαφο και όλοι οι φάκελοι μπορούσαν ν ανοιχτούν εκτός από τον φάκελο, τα έγγραφά μου.:blink: Όπου η πρόσβαση δεν ήταν δυνατή και φαινόταν άδειοι από αρχεία, ενώ περιείχαν πολύτιμα για μένα έγγραφα και φωτογραφίες που δεν είχα κάνει αντίγραφα σε CD.

Την μόνη ενέργεια που έχω κάνει ως τώρα είναι προσπαθήσω να κάνω επιδιόρθωση αυτών Windows περνώντας τα από πάνω με κάποια άλλα Windows xp. Xωρίς να κάνω format σε όλο το δίσκο και αφού δεν τα κατάφερα και δεν είχα κάποιο αποτέλεσμα με αυτό, αγόρασα ένα ακόμη σκληρό δίσκο 320 GB και εγκατέστησα τα Windows xp επίσης αντιγραμμένα. Σύνδεσα σαν slave τον 120αρη και συνεχίζει να μου δείχνει πως δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στα έγγραφα μου και πως δεν υπάρχει περιεχόμενο μέσα σε αυτόν, τη στιγμή που ο δίσκος μου είναι ανέπαφος και όπως τον είχα αφήσει. :blink:

Αυτό που θέλω να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να ανακτήσω πάλι τα αρχεία μου από τα έγγραφα μου. Υπάρχει περίπτωση να σβύστηκαν τ αρχεία; :woot: Τι πρέπει να κάνω;

:help: :help: :help: :help: :help:

Link to comment
Share on other sites

Ώπα φίλος, πολλά τα δοκάρια!

1)

Κατέβασα από το site gamato.info ένα προγραμματάκι το οποίο υποτίθεται πως θα μου έκανε αυτά τα windows γνήσια και θα μπορούσα να ’’κατεβάζω’’ άφοβα όλες τις ενημερώσεις

Συζητήσεις για cracks/serialz/warez καθώς και για torrents απαγορεύονται διά ροπάλου!

2) Έκανες αναζήτηση πριν κάνεις νέο θέμα; Το ερώτημά σου έχει απαντηθεί σε άλλα threads.

Πέρνα μία από τον Οδηγό για νέα μέλη που έχω στην υπογραφή μου.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.