Jump to content



new pc probs


spH3RiCal

Recommended Posts

Αποφασισα να αλλαξω την dfi και βρηκα μια p5b premium με εναν 6600 επανω.. Τα εβαλα ολα οκ αλλα εχω καποια πρβληματακια..

Καταρχας μου βγαζει ενα cant detect tpm device το οποιο να πω την αληθεια δε ξερω τι ειναι..

Απο εκει και περα βγαζει ενα no ide master hdd detected press f1 to resume.. Λογικο αφου τα μονα ide που εχω ειναι τα drives.. Αλλα μπορω να κανω κατι να μη το βγαζει? Αν πατησω f1 μπουταρει μεν αλλα δε λειτουργει το mouse με αποτελεσμα να μη μπορω να βαλω τον κωδικο και να μπω στα windows.. Εβαλα και ps2 ποντικι αλλα τιποτα..

Επισης δε μπορω να βρω τα timmings των μνημων πουθενα..

Το συστημα περασε απο τη μια mobo στην αλλη χωρις format το οποιο θα κανω συντομα.. Δε ξερω αν τελικα με το format στρωσει..

Τελος πριν κανει τα detect κτλ μου βγαζει μια οθονη με τα 2 drives και απο κατω γραφει press any key to continue το οποιο φευγει απο μονο του..

Link to comment
Share on other sites

Ναι το ξερω αυτο.. Αλλα τι να αλλαξω.. Πολυ περιεργη bios γμτ.. Δεν εχω βρει ακομα επιλογη για usb support..

Toυλαχιστον βρηκα για ps2 και δουλευει το mouse.. :p

edit: εκανα ενα chkdsk απο το cd των windows στο partition που ειχα τα windows και τωρα καθε φορα που bootαρει μου βγαζει να κανει chkdsk στο αλλο partition (ακομα και αν την προηγουμενη φορα ειχε κανει).. Το ειχα παθει και παλιοτερα αυτο αλλα δε θυμαμαι πως το ειχα λυσει..

Κανω format τωρα (στο partition των windows) μπας και γινει τιποτα..

Link to comment
Share on other sites

Reset εχω κανει.. Τωρα βγηκαν αλλα προβληματα.. Εκανα φορματ κτλ. Ειχα μεταφερει με το flashaki κατι αρχεια και τωρα που το ξαναβαλα, δε το αναγνωριζει, εξαφανιστηκαν τα themes των xp (εμεινε μονο το κλασσικο τοων 98) και μου εβγαλε για check disk στον c παλι (αλλα το εκανα μια φορα και σταματησε)..

Εν τω μεταξυ εκανα και στον αλλο ενα check disk και εβγαλε απειρα orphaned files οπως και μερικα στον c στο τελευταιο check που εκανε..

Τι γινεται ρε παιδια?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον το problhma με το ide master λυθηκε, βρηκα τα timmings και το tpm δε βλεπω να επηρρεαζει κατι..

Το προβλημα ειναι οτι δε μπορω να κανω το mouse να παιξει στις usb.. Με το που το βαζω το αναγνωριζει μεν αλλα μου βγαζει οτι θελει drivers.. Drivers δεν υπαρχουν ομως.. Περασα το intelpoint μπας και αλλα τιποτα.. Αλλαξα mouse, απενεργοποιησα την επιλογη απο το bios για ps2 mouse support (παρολαυτα δουλειυει σε ps2) τιποτα.. Εν τω μεταξυ η bios το βλεπει κανονικα.. Και δε μπορω να βρω πουθενα καποια ρυθμιση για usb mouse support..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.