Jump to content

Πελτιέρ

spiv

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SPIV [Σήμερα, στις 11:11]

σας ευχαριστώ παιδιά με βοηθήσατε πολύ

τι άλα θα χρειαστώ μαζί με το peliter?

ε να μν χρειαστεις την αναλογη τροφοδοσια?????

Αρχική απάντηση από SPIV [Σήμερα, στις 12:21]

δηλαδή τι ενώνεις?

αν και δν πολυκαταλαβα την ερωτηση...

ενωνεις cpu - peltier - ψυκτρα κατα μια εννοια.

ενωνεις και peltier - τροφοδοσια κατα μια αλλη.

• 3 weeks later...

sorry που δανείζομαι το thread, και χαίρετε (2ο μου post) - με τα έτοιμα w/c-tec kits τι παίζει?

καταρχήν είναι καλά ή είναι σαν κάποια w/c kits που δεν αξίζουν?

επίσης για παράδειγμα με αυτό θέλει επιπλέον μόνωση η μητρική? είναι ασφαλές? τι άποψη έχετε?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977787&product=972304

βασικά η λύση που ψάχνω δεν είναι extreme cooling, αλλά θερμοκρασίες αρκετά χαμηλότερες από ambient για το καλοκαίρι αλλά με ασφάλεια

πιστεύετε ότι κάτι παρόμοιο (το συγκεκριμένο δεν μου κάνει αλλά έχω βρει ένα άλλο της ίδιας εταιρίας που μπορεί να κάνει - εν τω μεταξύ αν ξέρετε κανέναν ελλάδα που να μπορεί να φέρει ότι θέλω από την coolit πείτε μου) είναι καλή λύση για αυτό που θέλω?

aircooling δεν κάνει, w/c φαίνεται να μην κάνει και θα έχει μεγαλύτερο κόστος, phase δεν κάνει, ενώ αυτό φαίνεται να κάνει και απόσο ξέρω είναι πολύ αξιόπιστο, τι λέτε?

τα έψαχνα καιρό τα coolit αλλά τελικά τα φέρνει το πλαίσιο, μόνο που δεν φέρνει αυτό που θέλω

edit: δε θέλει μόνωση τελικά, λογικά οι θερμοκρασίες δεν είναι τόσο χαμηλές έτσι κι αλλιώς αλλά πείτε μου την αποψή σας γενικότερα αν θέλετε

edit: ναι γιατί το peltier εξάρτημα είναι πάνω στο rad, παιδιά αν θέλετε πείτε τη γνώμη σας γιατί μάλλον είναι αυτό που θέλω (σχεδόν δλδ αφού δεν κάνει το συγκεκριμένο), κάτι παρόμοιο ήθελα να φτιάξω και μόνος μου δλδ w/c που κάποιος εξωτερικός παράγοντας (βλέπε και reply στο θέμα dry ice) να μπορεί να κρατάει πιο χαμηλά τη θερμοκρασία όχι όμως τόσο που να δημιουργεί προβλήματα με υδρατμούς, τι λέτε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.