spiv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2008 ρε παιδιά ξέρει κανείς από που μπορώ να αγοράσω Πελτιέρ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Ιανουάριος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2008 Η swiftech πουλάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 3, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 3, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 www.checkmate.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Ιανουάριος 3, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 www.over-clock.co.uk στην κατηγορια water-cooling. Αρκετα καλες τιμες και χαμηλο κοστος μεταφορων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiv Ιανουάριος 3, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 σας ευχαριστώ παιδιά με βοηθήσατε πολύτι άλα θα χρειαστώ μαζί με το peliter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 3, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiv Ιανουάριος 3, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 δηλαδή τι ενώνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 3, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιανουάριος 3, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Αρχική απάντηση από SPIV [Σήμερα, στις 11:11] σας ευχαριστώ παιδιά με βοηθήσατε πολύτι άλα θα χρειαστώ μαζί με το peliter? ε να μν χρειαστεις την αναλογη τροφοδοσια?????Αρχική απάντηση από SPIV [Σήμερα, στις 12:21] δηλαδή τι ενώνεις? αν και δν πολυκαταλαβα την ερωτηση... ενωνεις cpu - peltier - ψυκτρα κατα μια εννοια. ενωνεις και peltier - τροφοδοσια κατα μια αλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneofthem Ιανουάριος 24, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2008 sorry που δανείζομαι το thread, και χαίρετε (2ο μου post) - με τα έτοιμα w/c-tec kits τι παίζει?καταρχήν είναι καλά ή είναι σαν κάποια w/c kits που δεν αξίζουν?επίσης για παράδειγμα με αυτό θέλει επιπλέον μόνωση η μητρική? είναι ασφαλές? τι άποψη έχετε?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977787&product=972304βασικά η λύση που ψάχνω δεν είναι extreme cooling, αλλά θερμοκρασίες αρκετά χαμηλότερες από ambient για το καλοκαίρι αλλά με ασφάλειαπιστεύετε ότι κάτι παρόμοιο (το συγκεκριμένο δεν μου κάνει αλλά έχω βρει ένα άλλο της ίδιας εταιρίας που μπορεί να κάνει - εν τω μεταξύ αν ξέρετε κανέναν ελλάδα που να μπορεί να φέρει ότι θέλω από την coolit πείτε μου) είναι καλή λύση για αυτό που θέλω?aircooling δεν κάνει, w/c φαίνεται να μην κάνει και θα έχει μεγαλύτερο κόστος, phase δεν κάνει, ενώ αυτό φαίνεται να κάνει και απόσο ξέρω είναι πολύ αξιόπιστο, τι λέτε?τα έψαχνα καιρό τα coolit αλλά τελικά τα φέρνει το πλαίσιο, μόνο που δεν φέρνει αυτό που θέλωedit: δε θέλει μόνωση τελικά, λογικά οι θερμοκρασίες δεν είναι τόσο χαμηλές έτσι κι αλλιώς αλλά πείτε μου την αποψή σας γενικότερα αν θέλετεedit: ναι γιατί το peltier εξάρτημα είναι πάνω στο rad, παιδιά αν θέλετε πείτε τη γνώμη σας γιατί μάλλον είναι αυτό που θέλω (σχεδόν δλδ αφού δεν κάνει το συγκεκριμένο), κάτι παρόμοιο ήθελα να φτιάξω και μόνος μου δλδ w/c που κάποιος εξωτερικός παράγοντας (βλέπε και reply στο θέμα dry ice) να μπορεί να κρατάει πιο χαμηλά τη θερμοκρασία όχι όμως τόσο που να δημιουργεί προβλήματα με υδρατμούς, τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.