Jump to content

Ανάγκη για αίμα

random

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλή Χρονιά σε όλους,

Μιά οικογενειακή μου φίλη, μητέρα τετράχρονου κοριτσιού, νοσηλεύεται με πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Αν μπορείτε να προσφέρετε αίμα ή να μεσολαβήσετε σε γνωστούς σας αιμοδότες θα βοηθούσατε πολύ.

Η οικογένειά της σας ευχαριστεί.

Δύσκολο ξεκίνημα στο 2008 για τη Ναταλία και την οικογένειά της. Εύχομαι να πάνε όλα καλά...

Γνωριζουμε αν θα πρεπει να ειναι απο συγκεκριμένη ομάδα αιματος ο/η αιμοδοτης Η δεν πειράζει?

Προσωπικα δεν μπορω να δώσω αιμα αλλα ειναι ο γαμπρος μου αιμοδότης....

Περαστικα της!

ομάδα αίματος δεν ξέρω.

Μπορείτε να δώσει όποιος θέλει, δεν σημαίνει οτι θα τις δώσουν το συγκεκριμένο δικό σας αίμα,

απλά αν αναφέρετε το όνομα και το νοσοκομείο, θα "πιστωθεί" υπέρ της μια ποσότητα, και θα την παρει απο άλλο δότη, με την δική της ομάδα.

ή όποιος ειναι τακτικός αιμοδότης, με κάρτα, μπορει να ειδοποιήσει το κέντρο αιμοδοσίας, να δωθεί κατι υπέρ της, και θα γίνει, γιατι έχει προσφέρει αιμα στο παρελθόν υπέρ άλλων.

Σήμερα με ενημέρωσαν οτι ψάχνουν ακόμα για 12 φυάλες.

Η κατάσταση της ειναι τραγική, αλλα ολοι δικαιούνται εστω μια τελευταία ελπίδα.

Η Ναταλία έφυγε.

Εύχομαι όσα στερήθηκε η ίδια, να τα έχει η κόρη της.

ευχαριστώ όλους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.